Yksityiset myynnit Kirpparilla

Miten toimintoa käytetään?

 

Lisäsimme kaksi uutta välilehteä Kauppamme Kirppari-osioon – 'Yksityiset tarjoukset minulle' ja 'Omat yksityiset tarjoukseni'. Voit tehdä kaverillesi tarjouksen tuotteesta, valitsemalla sen tavaravalikostasi ja painamalla sitten 'Myy Kirpparilla'.  

 

Kun kaverisi tekee tarjouksen tuotteesta sinulle, se tulee näkyviin Kirpparin 'Yksityiset tarjoukset minulle'-osioon.

 

Tarjoukset ovat voimassa 48 tuntia.

 

Miksi yksityismyynnit otettiin käyttöön?

 

Voi olla, ettei kaverisi, jolle haluat tehdä myyntitarjouksen ole paikalla. He voivat olla ulkomailla, eri aikavyöhykkeellä tai ette yksinkertaisesti satu olemaan paikalla samaan aikaan. Voi myös olla, että olette molemmat kiireisiä toisissa huoneissa pidetyissä tapahtumissa tai että sinulle on helpompaa myydä tuote, samalla kun hoidat muita juttuja. Yksityiset Kirpparimyynnit ovat ratkaisu kaikkiin edellä mainittuihin tapauksiin. 

Miksi voin myydä yksityisesti vain kaverilistallani oleville Habboille, enkä kenelle tahansa?

 

Toiminto on tarkoitettu tavaroiden myyntiin kavereidesi, ei tuntemattomien tyyppien, kanssa. Jos haluat myydä tuotteita tuntemattomien Habbojen, jotka eivät ole kaverilistallasi, kanssa, voit yksinkertaisesti laittaa julkisen tarjouksen Kirpparille. Jos taas haluat ostaa tai myydä tuntemattomien Habbojen kanssa esim. julkisissa vaihtoloissa (tai missä tahansa muissa huoneissa), voit käyttää tavaroiden välistä vaihtotoimintoa.

 

 

Onko toiminto käytössä AIR-asiakasohjelmassa?

 

Ei. Tulevaisuuden suunnitelmissamme on lakkauttaa AIR-asiakasohjelma. Toiminto lisätään Unityyn ja kaikki sen kehitystyö keskitetään sinne. Ylläpidämme AIR-asiakasohjelmaa yhteisön hyväksi, kunnes aikanaan lakkautamme sen. 

 

 

Kun kirjaudun sisään Unity-asiakasohjelmaa käyttäen, voinko myydä ja ostaa kavereiltani, jotka käyttävät AIR-asiakasohjelmaa?

 

Et voi. Meidän ei ole mahdollista ottaa toimintoa käyttöön asiakasohjelmien välisesti. 

Miksi minun tulee maksaa provisio kavereilleni myymistä tuotteista?


Pyydämme sinua lukemaan vaihtamiseen ja Kirppariin liittyvät UKK-artikkelimme, vastauksena tähän, sekä muihin taksoihin liittyviin kysymyksiin.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk