Kysymyksiä NFT Habbo-hahmoihin liittyen

TÄRKEÄÄ: Varmistathan, että olet tarkastanut käyttöehdot ja pidäthän huolta siitä, että täytät MetaMask- ja Opensea-palveluiden vaatimat ikärajoitukset.

 

LISÄKSI: On erittäin tärkeää, että olet tietoinen huijareista. Varmista, että jos ostat NFT-hahmon muualta, kuin viralliselta verkkosivultamme (esim. Openseasta), pidät myös huolta siitä, että hahmo on meiltä peräisin oleva laillinen tuote, eikä kopio.
Millä perusteella hahmot on hinnoiteltu? Ne ovat kalliita.

 

Ensinnäkin, on hyvä muistaa, että ko. hahmot ovat premium-tuotteita, jotka on ensisijaisesti suunnattu NFT-keräilijöille. Joka tapauksessa, kuka vain voi ostaa NFT-hahmon, Habbon pelaajat mukaan lukien. 

 

Toisekseen, on hyvä ottaa huomioon, että lähtöhinta on korkein hinta, jolla NFT tullaan myymään, sillä niiden myynti tapahtuu hollantilaisen huutokaupan mallilla. Hollantilaisessa huutokaupassa hinta laskee määräajoin sen jälkeen, kun myytävä tuote on julkaistu, kunnes kokoelma on myyty loppuun tai vähimmäishinta on saavutettu. Tämä tarkoittaa sitä, että hahmot tulevat luultavasti olemaan saatavilla paljon niiden lähtöhintaa halvemmalla hinnalla. Päätimme ottaa käyttöön ko. mallin, jotta kaikki eivät yrittäisi ostaa NFT:itä samaan aikaan kiinteällä hinnalla, mikä aiheuttaisi ns. "kaasusotia". Kaasusodissa useat ihmiset kilpailevat NFT:n ostamisesta samaan aikaan, mikä lisää huomattavasti Ethereum-lohkoketjumaksuja, jotka tulee maksaa NFT:n ostohetkellä.Voinko ostaa NFT-hahmoja? Mistä sellaisen saa?

 

Kyllä voit. Ne tulevat saataville ETH:hon (Ethereum), jonne pääset suoraan uudelta, erikseen sille tehdyltä habbo.com-verkkosivuston osiolta. Tarvitset ETH:n ja MetaMask-lompakon ostamiseen.Jos ostan Habbo Avatars NFT:n, tuleeko se olemaan käyttökelpoinen Habbossa?

 

Vaikka emme ota toimintoa käyttöön heti julkaisun yhteydessä, pyrkimyksemme on tehdä hahmot käyttökelpoisiksi itse peliin. Tutkimme aktiivisesti sen toteuttamista.
Tulemme uutisoimaan projektin etenemisestä uudella Discord-palvelimellamme ja mahdollisesti myös Habbon verkkosivustolla ja SOME-kanavillamme.Minkä vuoksi ostaa NFT-hahmo, jos sitä ei voi käyttää Habbossa?

 

Tutkimme aktiivisesti, miten mahdollistaa NFT-hahmojen pelikelpoisuus. Aiomme myös ottaa käyttöön muita etuja (joita ei ole vielä päätetty) Habbo Avatars-hahmojen omistajille. Tulemme uutisoimaan aiheesta projektin edetessä ja kypsyessä.

 

Tämän lisäksi, hahmoja on rajoitettu erä ja ne ovat vaihtokelpoisia pelin ulkopuolella. Tämä tarkoittaa sitä, että niillä on arvoa jopa niille, jotka eivät pelaa Habboa. Niitä voi ostaa ja myydä voitolla, jos niiden hinta nousee tulevaisuudessa (samalla tavalla kuin harvinaisuudet, joiden arvo kasvaa Habbossa ajan myötä).Jos NFT:t ovat kerran saatavilla nyt, miksi ette voi myös tehdä niistä käyttökelpoisia Habboon?

 

Yksi suurimmista esteistä on se, että NFT-hahmot on kyllä pikselöity designeriemme toimesta, mutta vain yhdeltä kantilta (edestä). Hahmojen peliin käyttöön ottaminen tulee viemään pidempään, sillä hahmojen kaikki eri kulmat tulee piirtää ja sen vaatteet testata pelissä.

 

Lisäksi, on olemassa tiettyjä teknisiä esteitä, joista meidän täytyy selviytyä, ennen kuin voimme taata hahmojen käytettävyyden pelissä.Tuleeko mikään NFT-hahmojen pukemista tuotteista olemaan saatavilla myös Habbossa, sen valuuttoja vastaan?

 

Ei tule. Uudet tuotteet ovat sidoksissa niitä pukeviin Habbo Avatars-hahmoihin.Miksi Habbo Avatars NFT:t ovat satunnaisia? Haluaisin valita tietyn niistä.

 

Olemme päättäneet tehdä ‘painotuoreista’ NFT-hahmoista satunnaisia, tehdäksemme kaupankäynnistä mahdollisimman reilua kaikille niille, jotka haluavat ostaa hahmon. On tärkeää muistaa, että jokainen hahmo on 100%:n uniikki. Kukaan ei tule saamaan samaa hahmoa, kuin joku toinen.Ovatko jotkin NFT-hahmojen pukemista tuotteista harvinaisempia kuin toiset?

Kyllä ovat. Joidenkin tuotteiden esiintyminen ‘painotuoreissa’ NFT-hahmoissa on harvinaisempaa kuin toisten. Tulemme esittelemään eri ominaisuudet ja todennäköisyydet niiden saamiseen Habbo Avatars-verkkosivulla ja Discordissa.

 

Tuletteko julkaisemaan lisää Habbo Avatars NFT:itä tulevaisuudessa?

 

Emme ole vielä päättäneet sitä, mutta pidätämme oikeudet julkaista lisää hahmoja tulevaisuudessa. Pidämme tätä ensimmäistä hahmo-erää ‘genesis’-kokoelmana ja sinä, joka tulee pitämään sisällään parhaat edut tuleviin NFT-julkaisuihin ja pelattavuuteen nähden.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk