Yleistä tietoa NFT-projektista

Miten projekti tulee vaikuttamaan Habbon pelaamiseen?

 

Habbo Avatars-hahmot ovat täysin käyttökelpoisia pelissä. Olet jo luultavasti törmännyt erikoisen näköisiin hahmoihin Hotellissa. Ne tunnistaa ainutlaatuisesta efektistä ja luultavasti näet niiden päällä joitakin vaatteita tai asusteita, jotka eivät ole saatavilla missään muualla Hotellissa. Ne ovat osa NFT-hahmon omistajuuden ainutlaatuisuutta. 

 

Saatamme tulevaisuudessa ottaa käyttöön myös muita, vielä päättämättömiä, etuja peliin. Tulemme jakamaan aiheesta lisätietoa Habbo-yhteisölle projektin edetessä ja kypsyessä.Miten Habbo Avatars-projekti tulee olemaan hyödyksi omaan Habbo-elämykseeni ja yleisesti Habboon pelinä? 

 

Ensinnäkin, hahmojen myynnistä saadut tulot sijoitetaan takaisin peliin. Tämä on näkynyt esim. siten, että kehitystyön resursseja on lisätty Unity-asiakasohjelman edistymisen nopeuttamiseksi. Sama koskee Habbon design-tiimiä. Eli voit odottaa lisää mielenkiintoisia kamoja ja ominaisuuksia.

 

Toisekseen, Habbo Avatars-hanke oli ensimmäinen kokeellinen askel kohti laajempaa ‘pelaa ansaitaksesi’-mallia, jossa lohkoketjuteknologialla ja NFT:illä olisi suurempi rooli Habbossa. Voidaan väittää, että ‘pelaa ansaitaksesi’-mallista on hyötyä pelaajille, sillä se antaa heille paljon enemmän määräysvaltaa ja omistusoikeutta osaan pelin tuotteista.Tsekkaa Habbo NFT-etenemissuunnitelmasta lisätietoja projektin tulevaisuudesta ja siitä, miten se integroidaan Habboon laajemmin.

 

 

 

Onko teillä esimerkkiä siitä, miltä ‘pelaa ansaitaksesi’-malli voisi näyttää Habbossa?

 

Minimoidaksemme 'pelaa ansaitaksesi'-ominaisuuksien vaikutuksen Habbon talouteen, aiomme luoda täysin erillisen, NFT:ihin keskittyvän palvelimen. Tarkista Habbon NFT-etenemissuunnitelmasta lisätietoja aiheesta.
Miksi tuhlaatte aikaa uuteen projektiin, ettekä Moderniin asiakasohjelmaan tai nykyisen Habbon pelattavuuden parantamiseen? 

 

Habbo NFT-tiimi on lähes täysin erillään Habbon kehitystiimistä. Olemme palkanneet uusia kehittäjiä, suunnittelijoita ja yhteisöihin keskittyviä työntekijöitä molempiin tuotteisiin, joten Habbo NFT-projekti ei vaikuta Modernin asiakasohjelman kehitykseen.Onko teillä etenemissuunnitelmaa tai deadlinea Habbo Avatars-projektille?

 

Kyllä, löydät viimeisimmän etenemissuunnitelmamme täältä.Mitä lohkoketju-teknologiaa aiotte käyttää projektia varten ja miksi juuri sitä?

 

Käytimme Ethereum-verkkoa Habbo Avatars- ja Habbo Portraits-julkaisuihin, sillä se on tällä hetkellä vakain ja luotettavin saatavilla oleva kryptovaluutta hankkeellemme. Ethereum on myös teknologia, jota useimmiten käytetään ‘painotuoreisiin’ NFT:ihin. Se oli siis luonnollinen vaihtoehto, sillä haluamme tehdä NFT-hahmoista mahdollisimman helposti saatavilla olevia.

 

Päätimme käyttää NFT-tuotteiden julkaisuissa (eli tuotteissa, jotka ovat käytettävissä Habbossa) ns. kahden kerroksen ratkaisua nimeltä Immutable X. Tämän palvelun avulla voimme tarjota mukautuvia, hiilineutraaleja ja kaasuttomia liiketoimia.Miksi verkkosivu on saatavilla vain englanniksi habbo.com:ssa?

 

Tällä hetkellä emme käännä NFT:iden sisältöä muille kielille. Tämä voi kuitenkin muuttua tulevaisuudessa.
Lohkoketju-teknologia, kuten kryptovaluutta ja erityisesti NFT:t, vaativat paljon sähkön kulutusta. Millä tavoin aiotte kompensoida lisääntyneet hiilipäästöt, jotka Habbo Avatars-projekti aiheuttaa?

 

Tsekkaa Habbo Avatars-verkkosivu saadaksesi selville, miten menettelemme tämän projektin osion suhteen.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk