Yleistä tietoa NFT-projektista

Miten projekti tulee vaikuttamaan Habbon pelaamiseen?

 

Tutkimme parhaillaan mahdollisuutta tehdä Habbo Avatars-hahmot käyttökelpoisiksi pelihahmon ‘kuorena’. Saadaksesi lisätietoa aiheesta, lue tämä opas. Jos toteutamme tämän, saatat törmätä erikoisen näköisiin hahmoihin Hotellissa. Tulet tunnistamaan ne ainutlaatuisesta efektistä ja luultavasti näet niiden päällä joitakin vaatteita tai asusteita, jotka eivät ole saatavilla missään muualla Hotellissa. Ne ovat osa NFT-hahmon omistajuuden ainutlaatuisuutta. 

 

Saatamme tulevaisuudessa ottaa käyttöön myös muita, vielä päättämättömiä, etuja peliin. Tulemme jakamaan aiheesta lisätietoa Habbo-yhteisölle projektin edetessä ja kypsyessä.Miten Habbo Avatars-projekti tulee olemaan hyödyksi omaan Habbo-elämykseeni ja yleisesti Habboon pelinä? 

 

Ensinnäkin, hahmojen myynnistä saadut tulot sijoitetaan takaisin peliin. Tämä voi näkyä esim. siten, että kehitystyön resursseja lisätään Unity-asiakasohjelman edistymisen nopeuttamiseksi. Sama koskee Habbon design-tiimiä. Eli voit odottaa lisää mielenkiintoisia kamoja ja ominaisuuksia.

 

Toisekseen, jos hanke menestyy pitkäkestoisesti, se voi olla ensimmäinen kokeellinen askel kohti laajempaa ‘pelaa ansaitaksesi’-mallia, jossa lohkoketjuteknologialla ja NFT:illä olisi suurempi rooli Habbossa. Voidaan väittää, että ‘pelaa ansaitaksesi’-mallista on hyötyä pelaajille, sillä se antaa heille paljon enemmän määräysvaltaa ja omistusoikeutta osaan pelin tuotteista.Sanotte Habbo Avatars-verkkosivulla, että olette laittaneet syrjään joitakin projektin hahmoja Habbo-yhteisölle. Mitä se käytännössä tarkoittaa? 

 

Haluamme varmistaa, että yhteisömme pääsee osallistumaan Habbo Avatars -projektin menestykseen. Sen lisäksi, että investoimme siitä saatavat tulot takaisin peliin, etsimme tulevaisuudessa tapoja, joilla voimme antaa osan hahmoista Habbo-yhteisön jäsenille.

 

Siitä, mitä se käytännössä tarkoittaa, ei ole vielä päätetty, mutta esimerkkinä voisi olla mahdollisuus voittaa NFT-hahmoja osallistumalla Habbon aktiviteettiin tai arvontaan sosiaalisessa mediassa.

 

Onko teillä esimerkkiä siitä, miltä ‘pelaa ansaitaksesi’-malli voisi näyttää Habbossa?

 

Idea on vasta ajatuksen tasolla; konkreettisia suunnitelmia ei vielä ole. Meille on erittäin tärkeää, että yhteisömme tiedostaa ja ymmärtää sen! Tulemme ilmoittamaan kaikista Habbon pelattavuuteen liittyvistä muutoksista sitä mukaan, kun niitä tulee.

 

Yksi esimerkki tavasta, jolla voisimme tuoda Habboon enemmän ‘pelaa ansaitaksesi’-elementtejä, on lisätä siihen NFT-tuotteita. Niitä voisi ostaa, ansaita, voittaa tai jopa saada ilmaisena lahjana pelin sisäisen ostoksen yhteydessä. Ne olisivat täysin uniikkeja tuotteita, jotka olisivat olemassa lohkoketjussa pelin ulkopuolella, mutta joita voisi myös käyttää pelissä, samalla tavalla kuin Habbo Avatars -hankkeen hahmoja. Pelaajat hyötyisivät siitä, että he voisivat myydä omistamansa NFT-tuotteet turvallisesti Habbon ulkopuolella. Tuotteen myyjällä ei edes tarvitsisi olla Habbo-tiliä, eikä myöskään niiden ostajalla.Miten ottamanne askeleet ‘pelaa ansaitaksesi’-menetelmää kohti tulevat vaikuttamaan pelin sisäiseen talouteen?

 

Vaikka näemmekin Habbon siirtyvän kohti ‘pelaa ansaitaksesi’-mallia, emme tällä hetkellä suunnittele muuttavamme nykyistä vaihtotaloutta, tekemällä nykyisistä Habbo-tuotteista pelin ulkopuolella vaihdettavia NFT:itä.
Miksi tuhlaatte aikaa uuteen projektiin, ettekä Unity-asiakasohjelmaan tai nykyisen Habbon pelattavuuden parantamiseen? 

 

Habbo Avatars-projekti on merkittävä, mutta suhteellisen pieni osa kehitystiimimme työtaakkaa. Kehitystyö Unity-asiakasohjelmassa jatkuu. Sitä ei keskeytetä, eikä projekti vaikuta siihen merkittävästi. Olemme palkanneet uusia suunnittelijoita ja kehittäjiä varmistaaksemme, että projekti on tarpeeksi miehitetty ja että se ei veisi liikaa aikaa muilta kehitysprojekteilta. On otettava huomioon, että Habbo Avatars NFT:iden myyntitulot sijoitetaan takaisin peliin, jotta voimme tehdä siitä entistäkin paremman sen yhteisölle.Onko teillä etenemissuunnitelmaa tai deadlinea Habbo Avatars-projektille?

 

Emme voi olla varmoja tarkasta ajankohdasta, mutta meillä on suunnitteilla (painotamme sanaa: suunnitteilla) julkaista ensimmäiset hahmot hyvin pian, melko varmasti jo tämän vuoden puolella. Projektin jatkokehityksestä ja lisäyksistä tiedotetaan uudella Discord-palvelimellamme ja mahdollisesti myös Habbon verkkosivustoilla ja SOME-kanavillamme.Mitä lohkoketju-teknologiaa aiotte käyttää projektia varten ja miksi juuri sitä?

 

Tulemme käyttämään Ethereumia, sillä se on tällä hetkellä vakain ja luotettavin saatavilla oleva kryptovaluutta hankkeellemme. Ethereum on myös teknologia, jota useimmiten käytetään ‘painotuoreisiin’ NFT:ihin. Se oli siis luonnollinen vaihtoehto, sillä haluamme tehdä NFT-hahmoista mahdollisimman helposti saatavilla olevia.

 

Toinen teknologia, jonka käyttöönottoa harkitsimme, on Polygon. Se on toinen Ethereumiin tukeutuva teknologia, joka kuluttaa vähemmän energiaa. Polygonin turvallisuuteen liittyy kuitenkin joitakin huolenaiheita – hiljattain Poly Networkista hakkeroitiin kryptovaluuttaa miljoonien eurojen edestäMiksi verkkosivu on saatavilla vain englanniksi habbo.com:ssa?

 

Olemme päättäneet tarvitsemamme vain yhden NFT -kaupan, joten päätimme sijoittaa sen kansainväliselle verkkosivustollemme.
Lohkoketju-teknologia, kuten kryptovaluutta ja erityisesti NFT:t, vaativat paljon sähkön kulutusta. Millä tavoin aiotte kompensoida lisääntyneet hiilipäästöt, jotka Habbo Avatars-projekti aiheuttaa?

 

Tsekkaa Habbo Avatars-verkkosivu saadaksesi selville, miten menettelemme tämän projektin osion suhteen.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk