NFT-arvonta

Jos saan NFT:n, mitä voin tehdä sillä?


Työskentelemme parhaillamme lisätäksemme Habbo Avatars NFT:t itse peliin. Suunnitelmissamme on lahjoittaa NFT:iden omistajille seuraavat edut tulevien kuukausien saatossa:

 

  • HC- ja HR-jäsenyydet kaikille tilisi hahmoille, niin kauan kuin Habbo Avatars NFT on MetaMask-lompakossasi.
  • Ainutlaatuinen NFT lähetetään MetaMask-lompakkoosi. Sen tarkka sisältö paljastetaan pian.
  • Mahdollisuus käyttää NFT-hahmoa eräänlaisena 'kuorena' hotellissa. Jokaisella NFT-hahmolla on ainutlaatuinen efekti, joka ei ole saatavilla tavan Habboille.

 

Tulemme julkaisemaan lisätietoja eduista ja niiden toiminnasta lähempänä niiden julkaisua. 

Miksi olemme asettaneet kriteerejä, joiden perusteella Habbo Avatars NFT:n voi saada?

 

Habboa pelaavat monet tuhannet. Haluamme keskittyä aktiivisten käyttäjien palkitsemiseen. Jos antaisimme jokaiselle tilin omistajalle mahdollisuuden saada NFT-hahmo, on erittäin mahdollista, että monet, jotka eivät edes pelaa Habboa tai osallistu yhteisön toimintaan, saisivat oman NFT:n. Haluamme välttää tämän tapahtumista. 

Miksi yhdet Hotellit saavat enemmän NFT:itä, kuin toiset?

 

Jotkin Hotellit ovat paljon isompia ja niissä on paljon enemmän aktiivisia käyttäjiä kuin toisissa. Laskeskelimme kuinka monta NFT:tä tulisi jakaa kuhunkin hotelliin perustuen siihen, kuinka paljon kussakin hotellissa on kriteerimme täyttäviä käyttäjiä.

 

Voinko myydä NFT:ni eteenpäin?

 

Kyllä, voit myydä NFT:si eteenpäin. Ota kuitenkin huomioon, että AINOA paikka ostaa NFT:itä on OpenSea.io. Voit tarkastaa helposti, onko NFT aito katsomalla löytyykö se varmennetusta Habbo Avatars-kokoelmasta:

 

Screenshot_2021-10-13_at_15.14.36.png 

Voinko myydä NFT:ni toisille Habboille?

 

Filtterimme estää ketään jakamasta verkkosivustojen linkkejä pelissä, mutta voit keskustella Habbo Avatars NFT:iden myynnistä pelissä. Voit esim. ilmoittaa, että Habbo Avatars NFT:si on myynnissä ja kertoa Habboille hahmosi keräilynumeron – #11576, #546 jne. Tämä auttaa mahdollisia ostajia löytämään NFT:si OpenSea.io:sta.

 

On erittäin tärkeää, että kun katselet Habbo Avatars NFT:itä OpenSea.io:sta, tarkastat AINA, että se on varmennetusta Habbo Avatars-kokoelmasta. Markkinoilla on paljon huijareita, joista osa on erittäin taitavia.

 

Voinko myydä NFT:ni oikeaa rahaa vastaan?

 

Lyhyesti vastattuna: et voi. NFT:t säilytetään MetaMask-lompakossa ja myydäksesi sen, tarvitset OpenSeata – sivustoa, joka on tarkoitettu nimenomaan NFT:iden vaihtoon ja myyntiin. MetaMask-lompakko on se, mitä käytät kirjautuaksesi sisään OpenSeahin; MetaMask-lompakkosi ei sovellu ainoastaan kryptovaluutan ja NFT:iden säilytykseen, vaan se on myös eräänlainen digitaalinen avain, jota voit käyttää kirjautuaksesi sisään OpenSea-tiliisi.

 

Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että NFT:n myyminen tapahtuu aina kryptovaluuttaa, Ethereumia (ETH) vastaan, joka lisätään MetaMask lompakkoosi.

 

Suosittelemme vakaasti, että käytät AINA OpenSeata, sekä NFT:iden myyntiin, että ostamiseen. Älä ikinä luota niihin, jotka lupaavat siirtää rahaa sinulle, jos annat NFT:si. On erittäin todennäköistä, että he yrittävät huijata sinua!

 

Antaako NFT-omistajuuteni minulle oikeuden keskustella Habbo Avatarsien virallisella Discord-palvelimella?

 

Kyllä antaa, mutta pidä mielessä, ettei palvelin ole tarkoitettu Habbo-yhteisön tai sen ongelmien keskusteluun.

 

On myös erittäin tärkeää huomioida, että jotta voisimme pitää palvelimen moderoinnin mahdollisimman selkeänä, sen ainoa kieli on Englanti. Palvelimen yhteisöllä on useita sääntöjä, jotka voit tarkastaa #community-rules kanavalta.

 

 

Ne, jotka rikkovat edellä mainittuja sääntöjä saavat ikuisen porttikiellon palvelimeen.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk