Smaragdit (entinen NFTC)

Smaragdit ovat Habbo Collectibles-ekosysteemin premium-valuutta. Premium Collectibles-tuotteet – Genesis Habbo Avatars-hahmot, Crafted Habbo Avatars-hahmot, Habbo Portraits ja Habbo X-huoneet – antavat omistajilleen päivittäin Smaragdeja, jotka voi lunastaa Collectibles Shopista.

 

Smaragdeja voi käyttää ekosysteemissämme monenlaisiin ostoksiin ja puuhasteluun:

 

  1. Collectibles-keräilytuotteet, jotka ovat ensisijaisesti tavaroita ja vaatteita.
  2. Collectibles-keräilytuotteiden tehtailuun.
  3. Crafted Avatars-hahmojen luontiin.
  4. Habbo X-huoneiden päivittämiseen.
  5. Bonus Tavara-arkkujen ostamiseen huoneesi Tavaratehtaasta.

Kuinka paljon Smaragdeja saan kustakin Premium Collectibles-tuotteesta?

Saatavien Smaragdien määrä riippuu siitä, mistä Premium Collectibles-tuotteesta on kyse ja mikä on sen harvinaisuusaste.


emerald_promo_chart.png

Huom.: jos sinulla on suosittu Habbo X-huone, jossa on paljon kävijöitä, saat enemmän Smaragdeja päivässä. Voit tarkastaa tarkat määrät täältä.

Smaragdien myyminen toisille pelaajille

Yksi Smaragdien hyötypuolista on se, että voit muuntaa tiettyjä määriä keräilytavaroiksi, joita voit sitten myydä Immutable Marketplacen Habbo Tokens-osiossa. Ko. määrät ovat 100, 500, 1000 ja 10 000.

 

Kun olet vaihtanut Smaragdisi keräilytuotteiksi, voit myydä niitä muille pelaajille tai pitää niitä esillä Habbo-huoneissasi muiden keräilytavaroiden tavoin!


600_SoMe_promo.png

Jotta voit vaihtaa Smaragdisi keräilytavaroiksi, sinulla tulee ensin olla niitä tarpeeksi. Pienin määrä vaihtamiseen on 100.

 

Voit vaihtaa Smaragdeja tuotteisiin Collectibles Shopissa.
Usein kysytyt kysymykset

Miksi udelleennimeämme NFTC:t Smaragdeiksi?

 

Sen lisäksi, että pyrimme välttämään web3-liitännäistä sanastoa, koemme, että Smaragdi on sanana sopivampi Habbo Collectibles-maailman tarinaan. Mitä tapahtuu NFTC-tavaroilleni, kun Smaragdit julkaistaan korvaamaan ne?

 

Ne pysyvät ennallaan ja saat pitää ne sellaisinaan. 

 

Jos päätät kuitenkin vaihtaa ne Collectibles Shopissa käytettävään valuuttaan, ne vaihdetaan samaan määrään Smaragdeja. Esim. sata (100) NFTC:tä vaihdetaan sadaksi (100) Smaragdiksi. Vanhoja NFTC-tavaroita ei tulla enää julkaisemaan, joten niistä tulee rajoitetun erän keräilytuotteita. Miten Smaragdini näytetään pelissä, jos vaihdan ne keräilytavaroihin?

 

Ne näkyvät Smaragdi-, eivät NFTC-tavaroina.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk