MetaMask-lompakot

MetaMask-lompakkoa tarvitaan monenlaisiin ekosysteemimme aktiviteetteihin, mutta se on ensisijaisesti keino sisäänkirjautua Immutable Marketplaceen ja tallentaa Premium Collectibles-keräilyesineitä: Genesis Habbo Avatars-hahmoja, Crafted Habbo Avatars-hahmoja, Habbo Portraits-muotokuvia ja Habbo X-huoneita.

 

MetaMask-lompakoiden muita käyttötarkoituksia:

 

  1. Sisäänkirjautuminen Habbo X:ään
  2. Sisäänkirjautuminen Habbo Collectibles Shopiin, tehtailuun, Crafted Avatar-hahmojen luontiin yms.
  3. Sisäänkirjautuminen Immutable Marketplaceen/ pääsy vaihtamaan Collectibles-tavaroita, -vaatteita, -poletteja, -lisäosia ja -lemmikkejä


Keräilijöiden killan siirto-ominaisuuden avulla (ks. alla oleva kuva) voit siirtää Habbo-keräilytuotteita MetaMask-lompakkoosi ja myydä ne sitten Immutable Marketplacessa Etherillä (ETH), joka on yleisesti käytetty kryptovaluutta.


Collector_Cabinet_Transfer_Feature_(1).png

 

MetaMask-lompakon voi ladata täysin ilmaiseksi ja se voidaan lisätä useimpiin tyypillisiin internetselaimiin selaimen laajennuksena tai lisäosana. Alla luettelemme askel askeleelta, miten voit luoda MetaMask-lompakon ja aloittaa sen käytön.

 

  1. Mene osoitteeseen MetaMask.io
  2. Asenna MetaMask-lisäosa: klikkaa "Lataa" ja valitse sitten haluamasi selain. Kun laajennus on ladattu, se näkyy ja säilyy selaimesi oikeassa yläkulmassa.
  3. Luo lompakko: seuraa ohjeita luodaksesi lompakon.
  4. Tärkeää: kirjoita siemenlauseesi paperille, älä puhelimeen tai laitteeseen! Jos haluat käyttää lompakkoasi tulevaisuudessa toisella laitteella tai unohdat lompakkosi salasanan, tämä on ainoa tapa saada lompakkosi takaisin. Jos kadotat siemenlauseesi, menetät lopullisesti pääsyn lompakkoosi ja sen sisältämiin Habbo Collectibles-keräilytuotteisiin. Kukaan ei voi auttaa sinua saamaan niitä takaisin! Lisäksi: ÄLÄ KOSKAAN luovuta siemenlausettasi kenellekään.
  5. Lompakkosi on valmis! Voit kopioida lompakkosi osoitteen laajennusikkunasta – näin sinulle voidaan lähettää Habbo Collectibles-keräilytuotteita (ks. alla oleva kuva).
  6. Suuntaa sitten Habbo Collectibles-sivustolle ja yhdistä lompakkosi Immutableen. Löydät sieltä kaikki ohjeet englanniksi. Sinun on "allekirjoitettava" useita tapahtumia tämän prosessin loppuun saattamiseksi.
  7. Kun olet yhdistänyt MetaMask-lompakkosi Immutableen, voit yhdistää se Habbo-tiliisi. Voit tehdä sen täällä.

MetaMask_wallet.png

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk