Kirppari

Mikä Kirppari on?

Kirppari on turvallinen ja kätevä paikka myydä tavaroita, joille sinulla ei ole enää käyttöä. Voit pistää tavaroitasi katalogiin myyntiin aina 48 tunniksi kerrallaan ja käydä tarkistamassa, onko kukaan ostanut myymiäsi tavaroita. Voit laittaa Kirpparille myyntiin (lähes) mitä tahansa tavaroitasi, muutamaa poikkeusta (esim. lemmikit ja ducketeilla ostetut tavarat) lukuunottamatta.

 

Miksi käyttää Kirpparia?

Kirppari on hyödyllinen työkalu useista eri syistä:

  • Voit löytää sieltä vanhoja, harvinaisia kamoja, jotka eivät ole saatavilla Kaupasta ja joissakin tapauksissa eivät ikinä tule sinne palaamaan.
  • Voit tehdä voittoa myymällä tavaroita, joita et enää tarvitse.
  • Voit hankkia tavaroita tavallista edullisempaan hintaan.

 

Miksi en pääse käyttämään Kirpparia?

Myydäksesi kamaa tulee sinulla olla vaihtolupa. Lisätietoja vaihtoluvasta ja sen hankkimisesta täältä.

Jos moderoijamme ovat antaneet sinulle vaihtokiellon, et pääse käyttämään Kirpparia (tai vaihtamaan) ennen kuin vaihtokieltosi on poistettu.

 

Kuinka myyn tavaroitani Kirpparilla?

Voit myydä minkä tahansa vaihdettavan kaman valitsemalla sen tavaravalikosta ja klikkaamalla: Myy Kirpparilla. 

 

Kuinka ostan tavaroita Kirpparilta?

Katalogin Kirppari-osiossa on listattuna käyttäjien Kirpparille myyntiin asettamia tavaroita. Jos samaa tavaraa on myynnissä Kirpparilla useaan eri hintaan, ostat tavaran automaattisesti aina edullisimpaan hintaan.

 

Maksaako Kirpparin käyttäminen?

Vaikkei itse Kirpparin käyttäminen maksa mitään, jos tuotteesi kuitenkin tulee myydyksi, sinun tulee maksaa taksa. Taksan summa riippuu siitä, kuinka suurella summalla kaupittelet tuotettasi ja se on lisääntyvä (maksat enemmän taksaa, mitä kalliimmalla myyt tuotteesi).

 

 

Voinko yhä vaihtaa tavaroita muiden Habbojen kanssa?

Toki! Vaihtaaksesi kaverisi kanssa, valitse heidän nimensä pistäessäsi tuotteen myyntiin. Tällä tavoin he näkevät tarjouksesi Kirpparilla heidän omissa vaihdoissaan. Toiset Habbot eivät näe, eivätkä voi ostaa tuotetta.

 

HUOM.: Toiminto tullaan ottamaan käyttöön aikaisintaan 2021 puolivälissä.

 

Mistä tiedän, että joku on ostanut tavarani Kirpparilta (kun toiminto otetaan käyttöön 2021 puolivälissä)?

Voit tarkistaa kaupaksi menneet tavarasi avaamalla Kaupan, klikkaamalla Kirppari-välilehteä ja tarkastamalla omat julkiset tai yksityiset tarjouksesi. Samasta paikasta näet myös omat aktiiviset, vielä myymättömät tuotteesi. Näet kaikki myynneistä ansaitsemasi kolikot ansiot-ikkunasta. Myymättä jääneet tuotteet palautetaan automaattisesti tavaravalikkoosi.

 

Entä jos kukaan ei osta tavaraani?

Jos tavarasi ei mene kaupaksi, se palautetaan automaattisesti tavaravalikkoosi.

 

Haluan tavarani takaisin. Voinko perua Kirpparilla jo tehdyn kaupan?

Et, sillä kirpparilla myytyä tavaraa ei enää saa takaisin.

 

En haluakaan myydä tavaraani. Voinko poistaa yhä myynnissä olevan tavarani Kirpparilta? 

Kyllä. Voit perua myynti-ilmoituksen avaamalla omat julkiset ja yksityiset tarjouksesi sivun Kirpparilta, valitsemalla tuotteen, jonka haluat palauttaa ja klikkaamalla tuotteen palautusnappia. Voit myös palauttaa tavaravalikkoosi kaikki myynnissä olevat tuotteesi painamalla 'Palauta kaikki' nappia.

 

 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk