Onko lapseni turvassa Habbossa?

Habbo Hotellia valvotaan 24 tuntia, 7 päivää viikossa. Moderaatiotiimi antaa varoituksia ja porttikieltoja Habboille, jotka eivät noudata Habbon sääntöjä ja käyttöehtoja. Apua tarvitessaan, Habbot voivat avata 'Tilin asetukset'-ikkunan klikkaamalla ratasikonia ruudun oikeasta alakulmasta. Kaikki turvallisuuteen liittyvät tiedot löytyvät sieltä. Toisen käyttäjän häiritsevä käytös pitää ilmoittaa oikeasta kohtaa. Esim. jos haluat ilmoittaa jostain, jota joku sanoi huoneessa, voit tehdä sen chat-historiaikkunasta. Jos haluat ilmoittaa huoneen, se tulee tehdä huoneen tietojen ikkunasta.

 

Habbo voi myös yksinkertaisesti poistua huoneesta, jossa hän ei tunne oloaan mukavaksi. Poistua voi klikkaamalla 'Hotelli'-nappia ruudun vasemmasta yläkulmasta, joka vie pelaajan hotellinäkymäsivulle. 

 

Kaikki hotellissa oleva tekstuaalinen materiaali hahmojen ja huoneiden nimistä keskusteluihin kulkee niin kutsutun höpöfiltterin läpi, joka kääntää sopimattomia sanoja sanaksi höpö. Höpöfiltteri puuttuu mm. kirosanoihin, rasistisiin ilmaisuihin ja seksiin viittaaviin termeihin, sekä muihin lapsien korville sopimattomiin sanoihin. Filtteriä päivitetään jatkuvasti ja se sisältää satoja sanoja ja ilmaisuja.

 


Edellä mainittujen apuvälineiden ja valvonnan lisäksi opetamme pelaajia jatkuvasti turvalliseen internetkäyttäytymiseen, sekä Habbo Hotellissa, että sen ulkopuolella. Löydät lisää tietoa pelistämme vanhempien oppaastamme.

Auta meitä pitämään lapsesi turvassa Habbossa lukemalla turvallisuusvinkkimme ja eri tavat häiriköitsijöiden ilmoittamisesta.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk