Lähettiläät palveluksessanne

Mitä Lähettiläät tekevät?


Lähettiläät ovat ryhmä kokeneita Habbon käyttäjiä, joiden ensisijainen tehtävä on toivottaa tervetulleeksi Habbon uudet käyttäjät ja näyttää heille miten Habbo toimii. He myös auttavat kitkemään ikävää käytöstä Habbon julkisista huoneista, jotta niissä säilyisi kiva ilmapiiri. Lähettiläät ovat myös apuna virallisten peliemme peeloiluongelmien kanssa ja järjestävät itse turvallisuusaiheisia tapahtumia.

 

Ketkä kuuluvat Lähettilästiimiin tällä hetkellä?

Moppix (päälähettiläs)
Noknok
tyylitaituri
RADIOKIELI
Sly
Muzu
Kultalilja
Kiikkumuna

 

Mitä oikeuksia lähettiläillä on?

Lähettiläillä on pääsy vain uusille Habboille suunnattuun aulaan ja he pystyvät tunnistamaan uudet käyttäjät Hotellissa auttaakseen heitä. Heillä on myös oikeudet potkia tai hiljentää häiritseviä käyttäjiä julkisissa huoneissa, sekä potkia pelejä tai ovensuita tukkivat käyttäjät julkisista huoneista.

 

 

Kuinka Lähettiläät valitaan? En löydä hakemusta mistään.

Lähettiläskandidaattien valintaprosessi riippuu kunkin eri hotellin moninaisista kriteereistä. Paras tapa tulla Lähettilääksi on osoittamalla vilpitöntä ja esimerkillistä auttamisen halua Habboja kohtaan, Habbon sääntöjä noudattaen!

 

 

Mikä on värvättyjen Lähettiläiden enimmäismäärä?

Lähettiläitä on nykyisin 9 ja löydät ainakin muutaman heistä Hotellista lähes milloin tahansa. 

 

Milloin nykyinen Lähettilästiimi vaihtuu? 

Lähettiläsohjelma on jatkuva, joten Lähettiläitä ei vaihdeta tietyn määräajan päättyessä. Jos Lähettiläs on epäaktiivinen tai haluaa itse lopettaa ohjelman, voi olla, että haemme uusia Lähettiläitä korvaamaan heidät.

 

Voinko ilmoittaa Lähettiläille, jos tilini on hakkeroitu tai muista vastaavan vakavuusasteen ongelmista?

Et. Lähettiläillä ei ole pääsyä chat-historiaamme, kuten Hotellin moderaattoreilla. Jos haluat ilmoittaa hakkeroidusta tilistä, sinun täytyy ilmoittaa siitä suoraan moderaattoreillemme tai tehdä palvelupyyntö osoitteessa help.habbo.fi. Mitä teen, jos huomaan, että Lähettiläs käyttäytyy sopimattomalla tavalla tai olen saanut heiltä aiheettoman varoituksen tai hiljennyksen? Voinko ilmoittaa heistä?

Jokaisen Habbon tulee noudattaa Habbon sääntöjä, myös Lähettiläiden. Jos joku Lähettiläistä ei mielestäsi pelaa Habbon sääntöjen mukaisesti, voit tehdä palvelupyynnön osoitteessa help.habbo.fi. Hotellin staffit tulevat tarkastamaan pyyntösi. 

 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk