Ryhmät

Miten voin luoda oman ryhmän?
Sinun tulee olla Habbo Club -jäsen luodaksesi oma ryhmä. Luodaksesi ryhmä, avaa 'kansalaiset'-ikkuna ja mene sieltä ryhmäosioon. Kun luot ryhmääsi, valitse sille nimi, kuvaus, ryhmän oletushuone ja suunnittele sen merkki ja valitse kaksi ryhmäväriä. Klikkaa tämän jälkeen ‘Osta’ ja ryhmäsi on valmis!

 

Voinko poistaa ryhmäni, jos en enää halua käyttää sitä?

Kyllä voit. Poistaaksesi ryhmäsi, avaa ryhmän profiili-ikkuna.

 

Miten valitsen ryhmän oletushuoneen?


Kun luot ryhmääsi, sinua pyydetään valitsemaan sille oletushuone. Ryhmähuonetta ja sen pohjaa ei voi vaihtaa valinnan jälkeen, joten valitse huone huolella!

 

Kuinka liityn ryhmään?
Liittyäksesi ryhmään, sinun tulee avata sen profiili. Etsiäksesi ryhmiä joihin liittyä, mene 'kansalaiset'-ikkunaan tai klikkaa ryhmän merkkiä ollessasi sen oletushuoneessa.

 

Kuinka poistun ryhmästä?
Poistuaksesi ryhmästä, sinun tulee avata sen profiili. Omassa profiilissasi on listattuna kaikki ryhmät, joiden jäsen olet. 

 

Kuinka moneen ryhmään voin liittyä?
HC -jäsenet voivat liittyä 100 eri ryhmään. Tavalliset käyttäjät voivat liittyä vain 50 ryhmään.

 

Yritän liittyä ryhmän jäseneksi, mutta se ei onnistu. Mitä teen väärin?
Todennäköisesti olet jo liittynyt maksimimäärään ryhmiä. Toinen syy saattaa olla, että ryhmä on täynnä eli se on saavuttanut maksimimäärän jäseniä. Saattaa myös olla, että et voi liittyä ryhmään ilman ylläpitäjän tai omistajan hyväksyntää.

 

Kuinka monta jäsentä ryhmällä voi olla?

Se riippuu ryhmän nykyisistä jäsenistä. Kun jäsenet etenevät tasojärjestelmässämme, ryhmän jäsenien raja kasvaa. Jos taso kuitenkin tippuu, ryhmän nykyiset jäsenet saavat pysyä ryhmässä.

 

Kuinka ryhmäni jäsenet voivat auttaa ryhmän oletushuoneen sisustamisessa?

Ryhmissä sinä ja ryhmäsi jäsenet voitte yhdessä sisustaa ryhmähuonettanne. Voit valita mitä oikeuksia annat muille Habboille huoneen asetuksista. Valitsemasi Habbot voivat asettaa omia tavaroitaan huoneeseen ja liikuttaa, konfiguroida ja poimia kaikkia huoneen tavaroita. Tavaroiden omistajuus pysyy kuitenkin samana. Poistetut tavarat palautetaan automaattisesti niiden omistajan tavaravalikkoon.

On olemassa komento, jolla voit palauttaa kaikki huoneen tavarat takaisin niiden omistajilleen. Komentoa voivat käyttää kaikki, joilla on rakennusoikeudet huoneeseen. Käyttääksesi komentoa, kirjoita ‘:ejectall’. Varmistaessasi komennon, kaikki huoneessa olevat tavarat palautetaan niiden omistajien tavaravalikkoihin.

 

Ryhmäni jäsenet auttoivat ryhmähuoneen sisustamisessa, mutta nyt huoneesta puuttuu tavaroita. Miten tämä on mahdollista?
Joku ryhmäsi jäsenistä todennäköisesti poisti tavaransa huoneesta. Kaikki ryhmähuoneeseen asetetut tavarat säilyvät niiden alkuperäisillä omistajilla. Jos haluat lähteä ryhmästä ja ottaa sinne asettamasi tavarat mukanasi, voit yksinkertaisesti poimia tavarasi, vaikkei sinulla olisi rakennusoikeuksia.

 

Ryhmän hallinnointi - ryhmään liittyminen

Ryhmän profiili-ikkunasta voit valita ryhmään liittymisen tyypin:

Avoin - (kaikki voivat liittyä ryhmään ilman hyväksyntää, kunnes sen jäsenten maksimimäärä tulee täyteen)

Valikoiva - (ryhmän omistajan tai sen ylläpitäjän täytyy hyväksyä jäsenyys)

Suljettu - (kukaan ei voi liittyä ryhmään)

 

Ryhmän hallinointi - oikeudet!

Hallinnoidaksesi ryhmän jäsenien oikeuksia, avaa ryhmän profiili-ikkuna. Tässä luettelemme oikeuksien eri tasot:


Jäsen – Ryhmän tavallinen jäsen. Jäsenet voivat sisustaa ryhmähuonetta tavaroillaan (jos toiminto on asetettu päälle). 

Ylläpitäjä – Ylläpitäjilla on samat oikeuset kuin tavallisilla jäsenillä, mutta he voivat myös hyväksyä uusia jäseniä ryhmään, poistaa ryhmän jäseniä ja antaa/poistaa porttikieltoja ryhmän oletushuoneessa.

Omistaja – Omistajalla on kaikki yllä luetellut oikeudet, sekä oikeus muokata ryhmän kuvausta.

Lisäksi, huoneen asetuksista ja ryhmän foorumilla voidaan antaa tiettyjä oikeuksia riippuen jäsenen/ylläpitäjän/omistjan statuksesta. 

 

Haluan sisustaa ryhmähuonettani erityisillä, ryhmille tarkoitetuilla tavaroilla. Miten teen sen?
Ryhmätavarat löytyvät Kaupan ryhmähuoneiden osiosta. Kaupasta voit ostaa tavaroita ryhmäsi väreissä ja jotkin niistä sisältävät myös ryhmäsi merkin. Muista olla tarkkana, että ostat tavaroita oikealle ryhmälle.

 

 

Kuinka voin muuttaa ryhmäni merkkiä?

Merkkiä ei voi muokata.

 

Mistä näen minkä ryhmien jäsen olen?

Ryhmät, joiden jäsen olet näkyvät käyttäjäprofiilissasi.

 

 

Pystynkö palauttamaan ryhmähuoneen sisustukseen käytetyt tavarat niiden omistajille?

Kaikki ryhmän jäsenet, joilla on rakennusoikeudet huoneeseen voivat palauttaa tavarat takaisin niiden omistajille samalla tavoin, kuin he poimisivat tavaroita huoneesta. On olemassa komento, jonka avulla kaikki huoneen tavarat voidaan palauttaa kerralla niiden omistajille. Komentoa voivat käyttää kaikki, joilla on rakennusoikeudet huoneeseen. Käyttääksesi sitä, kijoita :ejectall. Kun olet vahvistanut komennon, kaikki huoneen sisustukseen käytetyt tavat palautetaan niiden omistajien tavaravalikkoon. Poimiaksesi kaikki sinun huoneeseen pistämät tavarasi, voit mennä tavaravalikkoosi ja painaa siellä olevaa poimimisnappia 'tavarat huoneittain'-listalta. 

 

 Miksi ryhmissä ei voi olla rajatonta määrää jäseniä?
Haluamme palkita laajemmilla ryhmäoikeuksilla Habboja, jotka korottavat tasoaan.

 

Voiko olla olemassa kahta ryhmää, joilla on täsmälleen sama nimi?
Kyllä. Samannimisiä ryhmiä on mahdollista luoda.

 

 

Ryhmän ylläpitäjät voivat poistaa sen jäseniä. Miksi?

Ryhmän ylläpitäjät voivat kontrolloida keitä he haluavat ryhmäänsä ja keitä eivät.

 

Miksi ryhmäni poistettiin?

Jos olet luonut ryhmän, joka rikkoo Habbon sääntöjä tai pidämme sitä muuten sopimattomana Habboon, tulemme poistamaan sen, eikä sitä korvata sinulle.

 

 

Poistetaanko ryhmäni, jos Habbo club-jäsenyyteni pääsee loppumaan?

Ryhmääsi ei tulla poistamaan.

 

Poistetaanko ryhmäni oletushuone, jos Habbo club-jäsenyyteni pääsee loppumaan?

Ryhmäsi oletushuonetta ei tulla poistamaan.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk