Ohjeet käyttäjäpeleihin Habbossa

Käyttäjien tekemät luovat pelit ovat tärkeä osa Habboa. Pelit tuovat iloa miljoonille pelaajille joka kuukausi. Vaikka suurin osa käyttäjien tekemistä peleistä ovat harmitonta hauskanpitoa, valitettavasti on olemassa pelejä, joilla on negatiivisia sivuvaikutuksia.


Vähän aikaa sitten rajoitimme sitä, kuinka monta tuurista riippuvaa elementtiä yhdessä huoneessa voi toimia samanaikaisesti (esim. Nopat tai Onnenpyörä). Jos asetat yli kolme tuurista riippuvaa elementtiä huoneeseen, kaikki sattumasta riippuvat toiminnot lakkaavat.


Selkeyden vuoksi mainittakoon, että Kasino-huoneet teemahuoneina eivät ole kiellettyjä, mutta panosten asettaminen sattumanvaraisen lopputuloksen arvaamiseksi on. Nopan käyttö taitopeleissä on kuitenkin sallittua (esim. kaikki, jotka saavat silmäluvun 1-3, ovat punaisessa joukkueessa!)


Millaiset pelit ovat sallittuja?

 


Taitopelit (osallistumismaksu, fast pass tai sisäänpääsymaksu ovat sallittuja.) 

 * Pelin tulos riippuu pääasiassa pelaajien taidoista.

Tuuripelit

 * Pelin tulos on sattumanvarainen.


JOS:
   Panoksia ei aseteta, toisin sanoen: Peli on ilmainen siihen osallistuville (ei osallistumismaksua).

 


TAI

 * Pelissä on osallistumismaksu, mutta siitä ei voi saada palkintoja/voittoja. Tämä on hyväksyttävää, jollei ole ilmiselvää, että pelillä yritetään kiertää sääntöä.


 TAI

 * Peliin on osallistumismaksu, mutta kaikille osallistujille jaetaan palkinto osallistumisesta. Tämä on hyväksyttävää, jollei ole ilmiselvää, että pelillä yritetään kiertää sääntöä.


Kiitos paljon tuestasi Habbo-yhteisössä piilevän lahjakkuuden ja luovuuden etsimiseen muulla tavalla!

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk