Mikä on Huoneenrakentaja-klubi?

 

Lue siitä, miten Huoneenrakentaja-klubi toimii ja kaikki sen tuomista eduista.

 

Mikä on Huoneenrakentaja-klubi?

Huoneenrakentaja-klubi (nimitetään myös HR-klubiksi) on Habbo-jäsenyystyyppi. Jäsenenä voit lainata tavaroita ja huonekaluja HR-varaston laajasta valikoimasta ja käyttää uusia rakennusominaisuuksia.

 

Mikä on HR-klubin varasto?

HR-varastossa sinulla on saatavillasi lainattavaksi rajaton määrä virtuaalitavaroita ja -huonekaluja. Tämän kaiken lisäksi juhlakausina saataville tulee sesonki-tavaroita (joulu, Habboween yms).

On olemassa yläraja tavaroille, jotka voit lainata HR-varastosta kerrallaan. Voit korottaa rajaa kahdella eri tavalla. Joka kuukausi kun jatkat HR-klubijäsenyyttäsi, tavararajasi kasvaa 250 tavaralla. Voit myös kasvattaa tavararajaa ostamalla laajennuksen sille Kauppamme premium-osion tavararajakohdasta.

 

Mitkä ovat HR-jäsenyyden edut?

  • Mahdollisuus lainata tavaroita HR-varastosta, mukaan lukien kokoelma eksklusiivisia tavaroita, sekä kirjain- ja geometriapalikoita. Mahdollisuus antaa toisille Habboille pääsy huoneisiin, jotka käyttävät HR-klubin varastosta lainattuja kamoja.
  • Mahdollisuus tallentaa omia kustomoituja huonepohjia tilanmuokkausohjelmaan ja kutsua vieraita muokkaamiisi huoneisiin.
  • 50% alennus huoneiden hinnoista.
  • Pysyvä lisä lainattujen HR-kamojen rajaan.
  • Lisää päivittäisiä vaihtopoletteja ja korotettu vaihtopolettejen raja (saatavilla ainoastaan HR-jäsenille, jotka ovat ostaneet jäsenyytensä oikeaa rahaa vastaan. Ei koske HR-klubin lahjapaketteja).
  • HR-jäsen saavutus
  • Ei välimainoksia

 

 

Mistä voin ostaa HR-jäsenyyttä?

Voit ostaa 31 päivän jäsenyyden suoraan verkkosivumme Kaupasta tai pelinsisäisestä Kaupastamme timantteja ja kolikoita vastaan. Voit myös ostaa ainutlaatuisia HR-jäsenyyslahjapaketteja pelinsisäisestä Kaupastamme. Paketteja voidaan vaihtaa ja niitä saattaa löytyä myös myynnissä Kirppariltamme.

 

Mistä näen, kuinka paljon HR-jäsenyyttä minulla on jäljellä?

Näet kuinka paljon HR-jäsenyyttä sinulla on jäljellä rahapussistasi, pelinsisäisestä Kaupasta ja itse HR-varastosta. Varastosta näet myös kuinka paljon tavaraa olet lainannut, sekä nykyisen tavararajasi.

 

Voinko antaa HR-jäsenyyden lahjana toiselle Habbolle?

Kyllä, voit ostaa HR-jäsenyyslahjapaketteja pelinsisäisen Kauppamme premium-osiosta ja vaihtaa ne toisten Habbojen kanssa.

 

 

Jos hankin HR-jäsenyyden kuun puolessa välissä, kestääkö jäsenyyteni vain 15 päivän ajan?

Ei, tulet olemaan jäsen maksamistasi päivistä siitä lähtien kun liityt klubiin.

 

 

Mitä tapahtuu huoneille, jotka rakennettiin HR-varaston tavaroilla sitten kun jäsenyyteni loppuu?

Jos HR-jäsenyytesi loppuu, kaikki huoneet, joissa on HR-varastosta lainattuja tavaroita menevät lukkoon. Ainoastaan sinä pääset niihin sisään kunnes a) poistat HR-tavarat niistä tai b) ostat lisää HR-jäsenyyttä.

 

Mitä tapahtuu muokkaamilleni huonepohjille kun jäsenyyteni loppuu?

Jos HR-jäsenyytesi loppuu, kaikki huoneet, joissa on muokattu huonepohja menevät lukkoon. Ainoastaan sinä pääset niihin sisään kunnes a) resetoit huonepohjan tai b) ostat lisää HR-jäsenyyttä. 

 

Palaako tavararajani entiseen, kun HR-jäsenyyteni loppuu?

Ei, tavararajasi ei tule muuttumaan kun HR-jäsenyytesi loppuu.

 

Voinko kokeilla HR-klubia ennen jäsenyyden ostamista?

Voit lainata tavaroita HR-klubin varastosta ja kokeilla tilanmuokkausohjelmaa ilman jäsenyyttä. Huom.: et voi tallentaa huonepohjaasi ilman jäsenyyttä.

 

Miten käy huoneilleni, jotka on rakennettu HR-klubin varaston kamoja tai sen tilanmuokkausohjelmaa käyttäen, kun jäsenyyteni loppuu?

 

Jos HR-jäsenyytesi loppuu, kaikki huoneet, joissa on HR-varastosta lainattuja kamoja suljetaan. Et pääse huoneisiin sisään, ennen kuin a) poistat varaston kamat niistä tai b) ostat lisää jäsenyyttä.

Jos olet käyttänyt huoneenmuokkausohjelmaa, huoneesi pysyy lukittuna Habboilta, kunnes ostat lisää HR-jäsenyyttä.

 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk