Mitä kolikot ovat?

Mitä kolikot ovat?


Kolikot ovat Hotellin valuuttaa - niillä voit hankkia kivoja lisiä, kuten tavaroita tai lemmikkejä.

 


 
Tarvitsenko kolikoita pelatakseni Habboa?


Et missään tapauksessa! Kolikoita tarvitaan ainoastaan ylimääräisten toimintojen, kuten kamojen ja lemmikkien hankkimiseen.  

 


 
Mitä kolikoilla voi ostaa? 


Habboon voi liittyä ilmaiseksi ja sinne ovat kaikki tervetulleita riippumatta siitä, ostavatko he kolikoita vai eivät. Meillä on kuitenkin tarjolla muutamia lisäpalveluja, joita voit hankkia kolikoilla. Näihin kuuluvat:

 

  • Tavarat. Voit ostaa tavaroita, joilla voit sisustaa huoneesi tai luoda melkein mitä vain! Tavaroita saa Kaupasta, jonne pääset klikkaamalla alapalkissa olevaa ostoskärrykuvaketta, kun olet Hotellissa sisäänkirjautuneena.
  • HC-jäsenyys. Voit ostaa HC (Habbo Club)-jäsenyyden 14 päiväksi tai sitä pidemmäksi ajanjaksoksi. Jäsenyys tuo valikoimaasi ainutlaatuisia vaatteita ja ilmaisia lahjoja. Lue lisää Habbo-clubista ja siihen liittymisestä täältä.
  • Habbo-vaihto. Voit vaihtaa kolikoitasi kolikkokamoihin, joita voit vaihtaa muiden Habbojen kanssa.
  • Vaatteet. Tavaroiden tapaan, vaatteet ovat saatavilla Kaupasta, jonne pääset klikkaamalla alapalkissa olevaa ostoskärrykuvaketta, kun olet Hotellissa sisäänkirjautuneena.
  • Lemmikit ja niiden lisävarusteet. Nämäkin löydät Kaupasta.
  • Ryhmätavarat. Näihin kuuluvat Ryhmäbannerit, Ryhmäliput yms. Lisätietoa ryhmistä löydät täältä.


Lisätietoja kolikoista löydät Habbon Kaupan sivulta.

 

 
Miten voin ostaa kolikoita?


Voit hankkia kolikoita monilla eri tavoilla Habbossa.

Voit esimerkiksi ostaa niitä helposti ja turvallisesti luottokortilla. Hyväksymme kaikki yleisimmät kortit, kuten Visan, Mastercardin, American Expressin and Diners Clubin. 

 

Voit hankkia Habbo-kolikoita myös tekstiviestillä.

Habbolla on myös lukuisia yhteistyökumppaneita, joilta voit ostaa pre-paid-kortteja heidän myyntipisteistään. 

Lisää tietoa Habbo-kolikoista ja niiden ostamisesta löydät täältä.

Muistathan, että AINA kun ostat kolikoita, sinulla pitää olla laskun maksajan lupa ostokseesi.

 

 

Mitä Habbo-koodit ovat?

 

Joitakin maksutapoja käyttäessäsi saat koodin, jolla sinun tulee lunastaa kolikot pelinsisäisestä Kaupastamme tai nettisivumme Kaupasta. Selaa sivun loppuun, josta löydät kentän, johon syöttää koodi. Koodit ovat yleensä lyhyitä numero- ja kirjainsarjoja, jotka voidaan käyttää vain kerran ja ne menevät vanhaksi tietyn ajan kuluttua. Koodeilla saat kolikoita, kuten myös muita tuotteita, kuten tavaroita ja vaatteita.


 
Ostin kolikoita, mutten saanut niitä. Kuinka pitkän ajan kuluttua voin vielä valittaa asiasta?


Voit ottaa meihin yhteyttä 6 kuukauden ajan ongelman ilmenemisestä, jotta voimme selvittää, mistä on kyse.

 

 

Kauanko menee, ennen kuin saan ostamani kolikot?

 

Ostotavasta riippuen, kolikoiden ilmenemisestä käyttöön tilillesi voi mennä maksuhetkestä korkeintaan 24 tuntia.Miksi kolikot eivät voi olla ilmaisia?


Ilmaisen pelin, kuten Habbon, ylläpitäminen on kallista ja yhteisöstä huolen pitäminen vaatii paljon aikaa ja kykyjä työntekijöiltä. Kattaaksemme kulut, jotkut tuotteet ja palvelut ovat Habbossa maksullisia.Kävin sivustolla, jolla tarjottiin ilmaisia koleja, mutta en saanut niitä. Miksi en?

Siksi, että ilmaisia koleja ei olekaan!AINOA paikka, josta kolikoita voi hankkia ovat maakohtaiset viralliset Habbo-nettisivut ja pelinsisäiset Kaupat. Suomen Habbon Kauppaan pääset täältä. Alta löydät listan virallisista sivuista, joilta voit ostaa Habbo-koleja. Käyttäjätilit, joille on yritetty ostaa kolikoita epävirallisilta sivustoilta laitetaan välittömästi porttikieltoon. Ota myös huomioon, että kolikoiden ostaminen miltä tahansa muulta sivustolta on vaarallista ja voit sen seurauksena menettää tilisi.Pelkkä käynti nettisivustolla, joka mainostaa ilmaisia tai halpoja kolikoita, voi vaarantaa käyttäjätilisi turvallisuuden. Näiden sivustojen perustajat ovat usein henkilöitä, jotka haluavat varastaa tilisi, Habbo-kamasi ja/tai saada sinut ostamaan heille kolikoita. Lopputulos voi hyvin olla, että jäät ilman tiliä ja kolikoita tai jopa menetät rahaa! Lue lisää huijaussivustoista täältä.


Jos olet jo ehtinyt käydä huijaussivustolla suosittelemme, että vaihdat Habbo-salasanasi välittömästi ja tarkastat päivitetyn virustorjuntaohjelman avulla, etteivät tietokoneesi tai käyttäjätilisi turvallisuus ole uhattuina!


 
Virallisia Habbo-kolikkosivuja ovat:

Habbo.com
Habbo Brazil
Habbo Spain
Habbo Italy
Habbo France
Habbo Germany
Habbo Switzerland
Habbo Netherlands
Habbo Finland

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk