Habbon säännöt

Habbon säännöt ovat yksinkertaisesti sääntöjä, joita jokaisen käyttäjän tulee noudattaa Habbossa:

- Älä kiusaa, häiriköi tai huijaa toisia käyttäjiä; vältä väkivaltaista ja aggressiivista käytöstä.

- Älä varasta tai huijaa salasanoja, Habbo-kolikoita tai huonekaluja toisilta käyttäjiltä.

- Pidä oma salasana ja henkilötiedot salassa äläkä koskaan yritä udella niitä toisilta käyttäjiltä.

- Et saa antaa, myydä tai vaihtaa Habbo-hahmoasi etkä myydä virtuaali huonekaluja oikeaa rahaa vastaan.

- Et saa osallistua seksuaaliseen toimintaan, tehdä seksuaalisia ehdotteluja etkä suostua seksuaalisiin ehdotteluihin.

- Et saa käyttää scriptaus tai muita kolmansien osapuolien ohjelmia sisäänpääsyyn, häiriköintiin tai palvelun muokkaamiseen.

Kohtele toisia käyttäjiä samoin kuin toivot sinua kohdeltavan! Ja muista, että rikos virtuaalimaailmassa on yhtä vakava kuin oikeassa elämässä.

Muista myös!

Palvelun keskustelupalveluita ja ilmoitustauluja saa käyttää vain esittääkseen, lähettääkseen ja vastaanottaakseen sellaisia viestejä ja materiaalia, jotka ovat sopivia, asianmukaisia ja jotka noudattavat Suomen lakia, hyvää tapaa sekä palvelun henkeä. Palvelun käytön yhteydessä käyttäjän tulee erityisesti ottaa huomioon lisäksi seuraavat kielletyt asiat:

- Älä käytä palvelua tutkimuksiin, kilpailuihin, ketjukirjeisiin, roskapostin lähettämiseen, suoramarkkinointiin tai muuhun vastaavaan (tai kaupalliseen) toimintaan.

- Älä häpäise, solvaa, herjaa, uhkaa tai vainoa muita käyttäjiä, äläkä käyttäydy häiritsevästi tai muuten vahingoita muita käyttäjiä tai palvelua. Älä loukkaa muiden laillisia oikeuksia.

- Älä julkaise tai välitä epäasiallista, häpäisevää, loukkaavaa, sopimatonta, säädytöntä, tai laitonta materiaalia tai tietoa, äläkä osallistu keskusteluun, joka käsittelee tällaisia aiheita.

- Älä siirrä (upload) palveluun tiedostoja jotka sisältävät ohjelmistoja tai muuta tekijänoikeudellisesti suojattua materiaalia tai johon tekijällä on yksinoikeus, ellei sinulla ole oikeutta käyttää kyseistä materiaalia.

- Älä välitä palveluun tai sen kautta tiedostoja, joka pitävät sisällään viruksia, tai muita vastaavia ohjelmakoodeja, joka saattaisivat vahingoittaa toisten päätelaitteita, muuta omaisuutta tai toimintaa.

- Älä mainosta tai tarjoa tavaroita tai palveluita kaupallisen hyödyn tarkoituksessa.

- Älä siirrä koneellesi (download) tiedostoja jotka ovat toisen palvelun käyttäjän lähettämiä ja joiden alkuperä tai oikeudet epäilyttävät sinua.

- Älä väärennä tai poista osia palvelun käyttöön tarkoitetuista ohjelmistoista.

- Älä rajoita tai estä muita käyttäjiä käyttämästä palvelua tai sen osia.

- Älä kerää henkilötietoja muista palvelun käyttäjistä.

- Älä riko lakeja, määräyksiä, sääntöjä tai hyvää internet-tapaa.

- Älä esiinny toisena henkilönä äläkä "luo väärää henkilöllisyyttä" tarkoituksenasi johtaa harhaan muita.

- Älä käytä, kopioi tai tarjoa toiselle henkilölle tai taholle tietoja tämän palvelun käyttäjistä tai muusta käyttäjästä tai käytöstä.

- Älä liitä palvelun osia kotisivuillesi ilman erillistä lupaa.

Huomaathan! Sulake Oy:llä on palvelun käyttöehtojen 10 ja 12 kohtien nojalla oikeus kokonaan tai osittain estää mahdollisuutesi käyttää palvelua mikäli rikot näitä sääntöjä.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk