Huijaussivut

Varo huijaussivuja

 

Hienojen ja hyvien fanisivujemme joukossa piileskelee valitettavan usein myös huijaussivuja. Niiden ylläpitäjät yrittävät houkutella sinut kertomaan heille hahmosi salasanan lupaamalla aika uskomattomiltakin tuntuvia juttuja - ilmaisia kolikoita, keriksiä, hienoja ohjelmia tai erikoisoikeuksia.

Älä koskaan kirjoita millekään muille sivuille Habbo-salasanaasi tai lataa niiltä koneellesi mitään tuntemattomia ohjelmia.

Habbo 2.0/Retro Habbo

Monet huijaussivut pyrkivät olemaan täsmälleen samannäköisiä kuin Habbo on. Ne ilmoittavat monesti olevansa jokin uusi testiversio Habbosta tai jokin vanha historiallinen betaversio. Joskus niiden sivuilla komeilee etusivulla jonkun Habbo Staffin nimi muka takaamassa sivun aitoutta.

Jos kuitenkin katsot tällaista sivua tarkemmin, huomaat taatusti, ettei se ole mikään uusi versio Habbosta, vaan häikäilemätön huijaussivu. Ei ole olemassa mitään uusia testiversioita Habbosta eikä mitään vanhoja betakalojakaan.

Ilmaisia koleja ja tavaraa

Monet huijaussivut lupaavat antaa sinulle ilmaisia kolikoita, keriksiä, tavaraa tai muita erikoisoikeuksia, jos vain kerrot niille hahmosi nimen ja salasanasi. Usein niiden ylläpitäjät väittävät olevansa töissä Habbossa tai sukua jollekin hotellissa töissä olevalle.

Kyse on tietenkin huijauksesta. Saatat joskus saada Habbolta yllätyksenä ilmaisia kolikoita tai voittaa tavaroita kilpailuista. Me emme kuitenkaan koskaan kysy sinulta salasanaa, sillä emme tarvitse sitä antaaksemme sinulle kolikoita tai tavaraa.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk