Kuinka ilmoitan ongelmasta?

 

Missä tapauksissa minun tulee ilmoittaa ongelmasta?

Jos joku kiusaa sinua, koittaa saada selville salasanojasi tai muuta henkilökohtaista tietoa, tai puhuu seksuaalisia tai muuten sisällöltään sopimattomia juttuja, on asiasta paras ilmoittaa käyttäen ilmoitustyökalua. Jos tilanne tuntuu sinusta ikävältä tai ahdistavalta, voit myös olla yhteydessä täältä löytyviin lapsille ja nuorille tarkoitettuihin tukisivuihin.

Muistathan, että moderaatiotiimi voi auttaa sinua ikävässä tilanteessa ainoastaan, jos lähetät heille avunpyynnön.

 

Kuinka ilmoitan ongelmasta?

Ilmoittaaksesi toisen Habbon asiattomasta käytöksestä mahdollisimman tehokkaasti, pidä huolta siitä, että välität pyyntösi oikeaa kautta. Jos Habbo sanoo jotain sopimatonta, sinun tulee ilmoittaa heistä chat-historiaikkunalta. Jos jokin huone on taas Habbon sääntöjen vastainen, sinun tulee ilmoittaa siitä huoneen tietojen ikkunasta.

Muista käyttää 'Hätätapaus'-vaihtoehtoa ainoastaan todellisiin hätätilanteisiin ja sen väärinkäyttö voi johtaa tilisi porttikieltoon.

 

Miten muuten voin välttää ikäviä tilanteita?

Jos joku häiritsee tai ärsyttää sinua Habbossa, voit käyttää SIVUUTA-painiketta, jotta heidän keskustelunsa eivät enää näkyisi sinulle. Sivuuta-painikkeen löydät hahmon valikosta. Jos ko. hahmo on ryhmähuoneessa, jonka omistat tai johon sinulla on oikeudet, voit potkia heidät ulos ja antaa heille porttikiellon huoneeseen. Huoneen omistajat ja ryhmän ylläpitäjät joilla on moderointioikeudet voivat piilottaa epäsoveliaita viestejä tai jopa kokonaisia vistiketjuja foorumeilta.

 

Muistathan, että avunpyynnöt on tarkoitettu ainoastaan sellaisia tilanteita varten, joissa todella tarvitset apua! Turhien avunpyyntöjen lähettely saattaa johtaa tilisi porttikieltoon.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk