Habbon muoti - vaatteet, joita voit käyttää ja myydä!

Tässä artikkelissa selitämme miten voit käyttää ja myydä Habbon muotituotteita.

 

 

Mitä on Habbo-muoti?

 

Habbo-muodilla tarkoitamme vaatteita ja asusteita, joita voit vaihtaa ja myydä Habbossa. Voit ostaa niitä pelinsisäisestä Kaupaustamme ja ennen kuin liität ne hahmoosi (ks. seuraava kappale), voit vaihtaa niitä muiden Habbojen kanssa Kirpparilla. 

 

 

 

Miten liitän vaatteen tai asusteen hahmooni?

Etsi ensin tuote tavaravalikostasi ja laita se huoneeseesi. Sen jälkeen klikkaa “Käytä”, jolloin vaate ilmestyy Habbosi vaatevalikoimaan "Muuta ulkonäköä"-kohtaan. Muista, että kun liität vaatteen hahmoosi, et enää voi vaihtaa sitä - se on silloin pysyvästi hahmosi vaatevalikoimassa.

 

 

 

Liitin vaatteen hahmooni, mutten löydä sitä. Mihin se on mennyt?

Kun olet liittänyt vaatteen hahmoosi, siitä tulee pysyvä osa vaatevalikoimaasi ja löydät sen “Vaihda tyyliä”- osiosta. Jokainen vaate on kategorisoitu sen mukaan, mihin hahmosi osaan se tulee, esim. yläosat löydät paita-osiosta, alaosat housu-osiosta jne. Moniosaiset asut, kuten Miau-asu, on jaoteltu useammille eri välilehdille: päähine, paita, housut ja tassut ovat kaikki omilla osastoillaan.

 

 

 

Miten voin vaihtaa vaatteideni väriä?

Kun olet liittänyt vaatteen hahmoosi, siitä tulee osa vaatevalikoimaasi ja voit vaihtaa sen väriä samalla tavalla, kuin muidenkin vaatteidesi.

 

 

 

Voinko vaihtaa vaatteitani, jos olen jo asettanut ne huoneeseeni?

Kyllä! Niin kauan, kuin et liitä niitä hahmoosi, ne pysyvät tavallisina tuotteina: voit asettaa ne huoneeseen, poimia niitä ja vaihtaa niitä muiden kanssa.

 

 

 

Ovatko Habbon muotituotteet saatavilla vain HC-jäsenille?

Ei, Habbon muotituotteet ovat saatavilla kaikille!

 

 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk