Tilin turvalukitus

Olemme uudistaneet turvalukitustoimintoamme. Näin se toimii:

 

 

 

Mihin turvalukitus on tarkoitettu?


Turvalukitus suojaa tiliäsi luvattomilta sisäänkirjautumisilta henkilöiltä, jotka ovat päässeet salasanaasi käsiksi. Jos havaitsemme tililläsi epäilyttävää sisäänkirjautumiskäyttäytymistä, lukitsemme sen. Poistaaksesi lukitus, sinun tulee käyttää kertakäyttöistä sisäänkirjautumiskoodia, jonka lähetämme sinulle sähköpostitse. Voit myös kirjautua sisään tilillesi, jos olet jo linkittänyt sen Facebookiin, Googleen, Game Centeriin, Microsoftiin tai Apleen.


 

 


Kun tilini on turvalukittu, tarkoittaako se, ettei kukaan voi kirjautua sisään sille?

Ei tarkoita. Kun tilisi on turvalukittu, lähetämme sinulle kertakäyttöisen sisäänkirjautumiskoodin, jolla voit poistaa lukituksen. Voit sitten kirjautua sisään tilillesi oikeilla tunnuksillasi. Jos olet jo linkittänyt tilisi Facebookiin, Googleen, Game Centeriin, Microsoftiin tai Apleen voit myös kirjautua sisään niitä käyttäen.

 

 

Onko minun pakko käyttää turvalukitusta?


Turvalukituksen käyttö ei ole pakollista. Saat itse valita, otatko sen käyttöösi vai et. Tietysti suosittelemme, että käytät sitä, sillä se suojaa käyttäjätunnustasi suuresti, jos salasanasi jostain syystä sattuisi pääsemään vääriin käsiin.



 


Miksi en pysty laittamaan turvalukitusta päälle?
 
Turvalukitusta voivat käyttää vain ne tilit, joiden sähköpostiosoite on varmennettu. Tili, jolla ei ole varmennettua sähköpostia ei voi laukaista turvalukitusta, sillä tämä yleensä tarkoittaa sitä, ettei edes tilin oikea omistaja pääse käsiksi vanhaan sähköpostiinsa, eikä näin ollen pysty poistamaan sen lukitusta.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk