Mitä voin ostaa Habbossa

Tässä listaamme, mitä voit ostaa pelinsisäisestä- TAI verkkokaupastamme:

 

 

 

Habbo Club

 

FAQ_hc_.png

 

Habbo Club (tunnetaan myös nimellä HC) on vip-jäsenyys, joka tuo mukanaan läjäpäin toinen toistaan upeampia etuja! Tsekkaa HC- UKK:mme saadaksesi lisätietoja jäsenyyden eduista

Tutustu HC-jäsenyysvaihtoehtoihin.

 

 

 

Huoneenrakentaja-klubi                                                                                                                         

 

FAQ_bc.png

Huoneenrakentaja-klubi (tunnetaan myös nimellä HR-klubi) on vip-jäsenyys, joka tuo käyttöösi varaston, joka on pakattu täyteen virtuaalitavaraa lattiasta kattoon! Vain taivas on rajana, kun rakennat HR-klubilla. Tsekkaa HR-klubi- UKK:mme saadaksesi lisätietoja jäsenyyden eduista. 

Huom.: Tavararajat eivät koskaan laske. Jos jäsenyytesi klubissa menee umpeen, tavararajasi pysyy ennallaan ja voit edelleen rakentaa huoneita. Sinulla pitää kuitenkin olla voimassa oleva HR-klubin jäsenyys, jotta klubikamoja sisältävät huoneesi näkyvät huonevalikossa ja voit avata ne muille Habboille.

Tutustu HR-klubin jäsenyysvaihtoehtoihin.

 

 

 

Huonepaketit    

 

FAQ_bundles_.png

Huonepaketit ovat valmiiksi sisustettuja huonepohjia, jotka sisältävät kasoittain upeita kamoja ja ainutlaatuisen merkin. Joidenkin huonepakettien mukana saat jopa ainutlaatuisia kamoja ja vaatteita! Ostamalla valmiin paketin, säästät yli 50% verrattuna siihen, jos ostaisit kaikki sen sisältämät tavarat yksi kerrallaan, puhumattakaan säästämästäsi ajasta!

 

Mitä voit ostaa pelinsisäisestä Kaupastamme:

 

Harvinaisuudet

Harvinaisuudet ovat tavaroita, jotka ovat myynnissä vain rajoitetun ajan, eikä niitä ole enää koskaan sen jälkeen saatavilla! Koska harvinaisuuksia on yleensä paljon vaikeampi saada kuin tavan kamoja, ne ovat usein kysyttyä kamaa Kirpparilla ja ne ovat täydellinen tapa hankkia huoneillesi ainutlaatuinen ja erilainen sisustus. Harvinaisuuksia myydään pelin sisäisessä Kaupassa aika ajoittain - vieraile siis siellä usein, ettet missaa tuotteita!

 

 

Sesonkituotteet

Sesonkituotteet ovat kamoja, joita myymme Kaupassamme vain rajoitetun ajan, mutta jotka saattavat vielä palata valikoimaamme. Esimerkkejä sesonkituotteista ovat rikkoontuvat ja askarreltavat tavarat, sekä kausittaiset tavarasarjat.

 

 

Perusvalikoima

Perusvalikoimaamme kuuluvat tuotteet, jotka ovat saatavilla Kaupastamme lähes aina. Esimerkkinä perusvalikoimamme tavaroista ovat valikoimassamme pysyvät tavarasarjat, vaatteet, lemmikit, wiredit, botit ja kolesetit. 

 

 

Mitä voit ostaa verkkokaupastamme:

 

 

Kolikot

 

FAQ_credits_.png

Kolikot ovat Habbon ensisijainen valuuttayksikkö. Tsekkaa mitä kaikkea voit ostaa kolikoilla niihin liittyvästä UKK:sta.

Ostaessasi kolikoita, saat myös:

- 1 timantin (ks. alla) jokaista ostamaasi kolikkoa vastaan.

- Bonussäkin jokaisen 120 kolikon ostamisen yhteydessä.

 

Osta kolikoita Kaupastamme.

 

 

Timantit                                                                                                                                                FAQ_diamonds.png

Timantit ovat Habbon erikoisvaluuttaa, jota saat haltuusi jokaisesta kolikko-ostoksestasi. Saat yhden timantin jokaista ostamaasi kolikkoa vastaan! Tsekkaa timantteihin liittyvä UKK:mme saadaksesi selville mitä kaikkea voit hankkia timanteillasi.

Saat timantteja ainoastaan ostamalla kolikkoja. Kun hankit kolikoita, saat yhden timantin yhtä ostamaasi kolikkoa vastaan.

Hanki kolikoita saadaksesi timantteja!

 

 

 

Ostorajat:

 

Habbon ostorajat vaihtelevat eri maksutapojen välillä. Löydät listan eri maksutavoista ja niiden ostorajoista Habbon asiakastuen sivulta.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk