Habbon kaverilista

Habbossa ollessasi haluat varmastikin jututtaa Habbo-kavereitasi! Kaverilistan avulla pysyt kärryillä paikalla olevista kavereistasi, olitpa missä päin Habboa tahansa. Alla luettelemme kaikki kaverilistan eri toiminnot.

 

 

Miten lähetän ja hyväksyn kaveripyyntöjä?

Voit lähettää, hyväksyä tai torjua kaveripyyntöjä hahmon profiilin ikkunalta. Sinulle tulevat kaveripyynnöt on myös listattu 'tyypit'-ikkunalla kaveri-osiossa, josta voit avata pyynnön lähettäjän profiilin.

 

 

Mistä löydän kaverini?

Kaverisi on listattu 'tyypit'-ikkunan kaverit-osiossa, jonka voit avata päänäkymän 'tyypit'-nappia painamalla. Näet myös jokaisen Habbon profiilista, ovatko he kavereitasi vai eivät.

 

 

Mitä tähdet merkitsevät kaverilistalla?

Voit merkitä tähdellä tai poistaa tähtimerkkejä kavereiltasi, jotka ovat kaverilistallasi. Tähdet voivat merkitä juuri sitä, mitä itse haluat, sillä ne on tarkoitettu ainoastaan omaan käyttöösi. Tähdellä merkatut kaverit siirtyvät listasi kärkeen, jotta sinun olisi helpompi löytää heidät. 

 

 

Miten saan selville, milloin kaverini oli viimeksi Habbossa?

Jokaisen hahmon profiili näyttää heidän online-tilansa ja sen, milloin he viimeksi kirjautuivat sisään. Pidä kuitenkin mielessä, että Habbot voivat piilottaa nämä tiedot profiilinsa yksityisyysasetuksista.

 

 

Mikä on 'Seuraa'-toiminto?

 

'Seuraa'-toiminnon avulla voit hypätä samaan paikkaan, jossa kaverisi on sillä hetkellä. Sitä käyttääksesi sinun tulee avata kaverisi profiili ja painaa 'Seuraa'-painiketta, hypätäksesi suoraan juuri sinne, missä kaverisi lymyää sillä hetkellä! Muista, ettet voi seurata kaveriasi paikkaan, johon sinulla ei ole pääsyoikeutta.

Pidä myös mielessä, että jokainen kaverilistallasi oleva Habbo voi hypätä suoraan sinne, missä sinä olet - mieti siis tarkkaan kenet haluat lisätä kaveriksesi!

 

 

Miten estän Habboja seuraamasta minua?

Jos et halua jonkun seuraavan sinua, ainoa keino sen estämiseen on poistaa heidät kaverilistaltasi. Jos et halua kenenkään seuraavan sinua, voit pistää toiminnon pois päältä yksityisyysasetuksistasi. Pidä mielessä, että toiminto on tarkoitettu vain kaverilistallasi oleville Habboille, eli ne, jotka eivät ole kavereitasi, eivät voi myöskään seurata sinua. Ota huomioon, että jos piilotat online-tilasi, otat myös pois päältä seuraamistoiminnon.

 

 

 

Kuinka poistan kaverin?

Avaa sen kaverin profiili, jonka haluat poistaa kaverilistaltasi ja klikkaa siellä olevaa painiketta poistaaksesi heidät.

 

 

Miksi osa vanhoista kavereistani on poistettu kaverilistaltani?

Unity-asiakasohjelman julkaisun jälkeen vuonna 2020, ikuiseen porttikieltoon asetetut Habbot eivät enää näy kaverilistallasi. Otathan huomioon, että jos Habbon porttikielto poistetaan syystä tai toisesta, he ilmestyvät jälleen kaverilistallesi.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk