Työkalut huoneen moderointiin

Moderoi huoneitasi

Omissa huoneissasi määräät sinä! Voit auttaa pitämään Habbo-yhteisön turvallisena ja hauskana paikkana aktiivisesti moderoimalla huoneitasi. 

 

Millaisia huoneen moderointityökaluja on olemassa?

Potki: Potki käyttäjä ulos huoneestasi. Potkittu Habbo voi palata huoneeseesi, jollei se ole täynnä tai suljettu.

Porttikielto: Anna Habbolle ikuinen porttikielto huoneeseesi.

Poista porttikielto: Poista Habbon porttikielto. Jos tulet tulokseen, että hätiköit porttikieltoa antaessasi, voit poistaa antamasi porttikiellon.

 

Kuinka huoneen moderointityökaluja käytetään?

Ryhmähuoneissa huoneen omistajat tai ryhmän ylläpitäjät voivat klikata Habboa, jota he haluavat moderoida. Tässä tapauksessa voit valita potkimisen ja porttikiellon väliltä.

Nähdäksesi lista Habboista, jotka ovat saaneet porttikiellon, avaa ryhmä huoneen asetuksista. Voit poistaa porttikieltoja samasta paikasta.

 

Miten annan toisille luvan moderoida ryhmähuoneitani?

Hallitaksesi ryhmän jäsenien oikeuksia, avaa ryhmän profiili-ikkuna, josta näet listan ryhmän jäsenistä. Ryhmän omistaja voi antaa ylläpito-oikeuksia muille jäsenille. Ylläpitäjät voivat antaa ja poistaa porttikieltoja ja potkia käyttäjiä ryhmähuoneissa.

 

Kenen porttikiellon voin poistaa?

Vain huoneen omistaja ja ylläpitäjät voivat poistaa porttikieltoja Habboilta ryhmähuoneissa.

 

Jos käyttäjä antaa minulle porttikiellon tai potkii minut, voinko yhä palata Habboon?

Kyllä voit. Potkiminen ja porttikielto ovat voimassa vain kyseessä olevassa huoneessa.

 

Miten huoneen moderointityökalut voivat olla hyödyksi minulle?

Voit käyttää niitä huoneesi hallinnointiin: rajoittaa sinua häiritsevien Habbojen huoneisiin pääsyä, hiljentää pelaamistasi häiritseviä käyttäjiä... Näin voit myös auttaa Habbon yhteisöä pysymään kivana paikkana hengailla. Trollit tulevat pian kyllästymään rutiineihinsa, jos heidän käytöstään estetään. 

Ko. työkalut auttavat sinua myös tapahtumien pidossa: tuolarit, keskustelut ja muut aktiviteetit pysyvät hallinnassa moderointityökalujen avulla.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk