Kaikki Habbon Kaupasta

Oletko juuri liittynyt Habboon ja ihmettelet, miten sisustaa huonetta kaikilla uusimmilla kamoilla tai olet jo ollut seurassamme jonkin aikaa ja nähnyt tuotteen toisen Habbon huoneessa ja miettinyt: "VAU, olisipa minullakin tuo!". Habbon Kauppa on se paikka, mihin sinun tulee mennä varustautumaan huoneesi sisustusta varten! Avaa Kauppa klikkaamalla ostoskärrykuvaketta ruutusi oikeasta yläkulmasta. Voit myös mennä Kauppaan suoraan tavaran omasta valikosta, jos sitä on saatavilla haluamallasi hetkellä.

 

Kauppa on jaettu eri osastoihin, helpottaakseemme sinua löytämään haluamasi tuotteet! Voit myös etsiä tuotteita hakuvalikosta.

 

Miten ostan tuotteita Kaupasta?

Avaa Kauppa klikkaamalla sen kuvaketta ja selaa tuotteita. Valitse haluamasi tuotee ja klikkaa "Osta".

Jos sinulla ei ole kolikkoja, täältä saat ohjeita niiden hankkimiseen.

Miten saan tuotteita, jotka eivät ole Kaupassa?

Jos et löydä tuotetta Kaupasta, se on luultavasti yksi seuraavista: harvinainen tuote (tuotteita on vain rajoitettu määrä Habbossa), kausittainen tuote (tuotetta myydään vain tiettynä ajanjaksona, kuten Habboweenina tai jouluna) tai palkinto. Voit ostaa harvinaisuuksia ja kausittaisia tuotteita vuoden eri ajankohtina ja osallistua kilpailuihin voittaaksesi palkintoja. Voit myös pyytää huoneen omistajaa vaihtamaan tuotteita kanssasi!

 

Voi olla, etteivät jotkin tavarat ole saatavilla Kaupassa, mutta ne ovat silti Huoneenrakentajaklubin varastossa. Lisätietoa HR-klubista täältä.

 

Mitä jos ostin jotain, mitä en halua?

Et voi palauttaa Kaupasta ostamiasi tuotteita. Voit kuitenkin vaihtaa tuotteita muiden Habbojen kanssa tai myydä ne Kirpparilla!

Missä ovat Kaupasta ostamani tuotteet?

Ostaessasi tuotteen Kaupasta, se siirretään suoraan näyttösi alakulmassa olevaan tavaravalikkoon. 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk