Tapahtumien mainostaminen

Kuinka voin mainostaa tapahtumaani?

Avaa huoneen tiedot ja klikkaa tapahtumanluontipainiketta. Täytä sitten tapahtuman tiedot ponnahdusikkunaan. Kun olet täyttänyt kaikki tiedot, jotka haluat muiden Habbojen näkevän maksamastasi tapahtumasta, huoneesi ilmestyy Huonevalikkoon 'Tapahtumat'-välilehteen koko Hotellin nähtäväksi!

 

Mitä jos haluan jatkaa tapahtuman mainostamista? Voinko ostaa lisätunteja sen näkyvyydelle?

Kyllä, voit ostaa lisätunteja Huonevalikossa mainostamiselle toistamalla edellä manitun prosessin ja ostaa kaksi lisätuntia kerrallaan.

 

Onko tapahtuman näkyvyyden lisätunneille enimmäisrajaa?

Ei tällä hetkellä.

 

Mistä näen kuinka pitkään tapahtumani on vielä näkyvillä Huonevalikossa?

Tapahtumat-kategoria listaa kaikki huoneet, joita mainostetaan kullakin hetkellä. Se, miten kukin huone sijoittuu, riippuu siitä, kuinka paljon mainostuksella on aikaa jäljellä. Esim. jos tapahtumasi mainostamisen päättymiseen on vielä 85 minuuttia aikaa, se menee edelle niitä huoneita, joilla on vähemmän mainostusaikaa jäljellä. Näin ollen huoneet, joilla on vain minuutti mainostusaikaa jäljellä, menevät listan pohjalle. Selvittääksesi kuinka paljon tapahtumallasi on mainostusaikaa jäljellä, avaa huoneen tiedot.

 

Mitä tapahtuu kun tapahtuman mainostusaika loppuu?

Huone katoaa 'Tapahtumat'-välilehdeltä.

 

Moderoidaanko mainostettuja tapahtumia?

Mainostettuja huoneita moderoidaan aivan kuten mitä tahansa Habbon huonetta. Pidä siis huolta siitä, että tapahtumasi noudattaa Habbon sääntöjä.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk