Habbo 2020: Ansiot

Mitä ansiot ovat?

 

Ansiot koostuvat kolikoista, ducketeista yms. jotka olet ansainnut Habbon eri aktiviteeteista. Ansiot-ikkunalta voit tarkastaa ja kerätä tulot ja lahjat. Aina kun ansaitset jotain, ansiosi eivät mene suoraan rahapussiisi, vaan 'ansioihin', jotka näkyvät ja ovat kerättävissä tältä ikkunalta.

 

Miksi päätimme ottaa ansiot-osion käyttöön?

Ansiot-ikkuna selkeyttää näkymää siitä, kuinka paljon sinulla olet tienannut ja kuinka paljon sinun on mahdollista tienata.

 

Mistä löydän ansioni?

Ansio-ikkuna avautuu klikkaamalla oikeassa yläkulmassa, Kaupan lähellä olevaa painiketta. Saat ilmoituksen, kun ansiosi lisääntyvät. Ikkunassa on oma osasto jokaiselle ansiotyypille. Eri tyyppejä ovat: HC-maksupäivä, päivittäiset palkkiot, tasoetenemispalkkiot ja saavutuspalkkiot.

 

Mikä on ansiot-ikkunan ja rahapussin ero?

Ansioiksi lasketaan tulot, jotka olet saanut, muttet vielä kerännyt. Ainoastaan rahapussissasi olevia kolikkoja yms. voidaan käyttää ostamiseen ja aktiviteetteihin. Katso myös: Holvi.

 

Voivatko ansioni erääntyä?

Suurinosa ansioista ei eräänny. On kuitenkin olemassa muutamia poikkeuksia: päivittäiset palkkiot voidaan kerätä saman päivän aikana (esim. jos jätät välistä päiviä, et saa palkkioita jälkikäteen) ja Habbo Clubin kuukausittaiset lahjat toimivat samaan tapaan: et voi kartuttaa useita lahjoja ja kerätä niitä jälkikäteen. 

 

Vanha asiakasohjelma

Huom.: koska vanhassa Flash-asiakasohjelmassamme ei ole ansiot-ominaisuutta, et löydä osaa ansioistasi sieltä. Kerryttämäsi ansiot eivät kuitenkaan häviä, vaikka pelaisit vanhalla alustalla, vaan ne löytyvät Habbo 2020- asiakasohjelmasta, sinne sisäänkirjautuessasi.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk