Tietoa salasanoista

Kuinka vaihdan salasanani

 • Vaihtaaksesi salasanasi, kirjaudu sisään ja avaa omat asetuksesi.
 • Mene sieltä tunnistautumisasetuksiin.
 • Aseta uusi salasana.
 • Klikkaa talleentaaksesi salasana.

Jos käytät Facebookia, Googlea, Game Centeriä, Microsoftia tai Applea Habboon sisäänkirjautumiseen, sinun tulee vaihtaa salasanasi palvelun tarjoajan kautta. Habbo ei voi auttaa toisten palveluiden salasanojen suhteen. Mene palvelun omaan apuosioon lisätietoja varten.

  

Mitä teen jos unohdan salasanani?

Jos tilisi on linkitetty Facebookiin, Googleen, Game Centeriin, Microsoftiin tai Apleen, voit kirjautua sisään niiden kautta. Kun olet kirjautunut sisään, voit vaihtaa salasanasi. 

Toinen vaihtoehto on jättää salasanakenttä tyhjäksi kirjautuessasi sähköpostilla, niin sähköpostiisi lähetetään uusi sisäänkirjautumiskoodi. Syötä koodi seuraavalle ruudulle, niin pääset taas sisään tilillesi. (Muista vaihtaa salasanasi, jotta muistat sen seuraavan kerran sisäänkirjautuessasi.)

Jos et heti saa sisäänkirjautumiskoodia sähköpostiisi, muista tarkastaa roskapostisi, sillä joskus viestit saattavat virheellisesti joutua sinne.

 

Mitä minun tulee tehdä, jos luulen, että joku tietää salasanani?

Vaihda salasanasi välittömästi. Ohjeet salasanan vaihtoon löydät edellisistä kappaleista.

ÄLÄ KOSKAAN vaihda salasanaasi toisen käyttäjän pyynnöstä. He voivat varastaa tilisi ja kaikki kamasi. Jos joku kysyy salasanaasi tai pyytää sinua vaihtamaan sitä, pyydämme sinua ilmoittamaan käyttäjä avunpyynnöllä ja lähtemään huoneesta.

 

Onko Habbo-salasanani turvallinen?

 • Sisältääkö salasanasi numeroita ja kirjaimia?
 • Oletko ainoa pelaaja, joka tietää salasanan?

Jos vastauksesi edes yhteen edellisistä kysymyksistä on kieltävä, sinun kannattaa lukea tämä artikkeli. Pidäthän salasanasi turvassa ja vaihdat sen säännöllisin väliajoin. 

Kuinka pidän salasanani turvassa?

Alla listatut vinkit auttavat sinua pitämään salasanasi turvassa. Jos uskot, että joku on päässyt käsiksi salasanaasi, vaihda se välittömästi.

 • Luo turvallinen salasana

Hyvä salasana on sellainen, joka sisältää sekä kirjaimia, että numeroita. Se ei sisällä henkilötietojasi, kuten syntymäaikaasi, nimeäsi tai mitään, minkä joku voisi arvata esittämällä sinulle kysymyksiä.

 • Habbo ja salasanasi

Sinun tulee syöttää salasanasi ainoastaan Habbon viralliselle verkkosivulle tai sovellukseen sisäänkirjautuessasi. Habbon staffit eivät ikinä tule ottamaan sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti pyytäen sinua antamaan salasanaasi.

 • Älä ikinä jaa salasanaasi

Salasanan jakaminen kaverisi kanssa ei lisää Habbo-tilisi turvallisuutta, vaan päinvastoin, sillä et voi olla varma, onko kaverisi tietokoneessa tai mobiililaitteessa viruksia tai hakkerointimahdollisuuksia, et myöskään voi olla varma, ettei kaverisi jaa salasanaasi muiden kanssa - erityisesti jos riitaannutte jossain vaiheessa!

 • Älä kierrätä salasanoja

Älä ikinä käytä samaa salasanaa eri verkkopalveluissa. Salasanat voi olla helpompi muistaa, jos niitä on vain muutama, mutta jos ne joutuvat vääriin käsiin, voi olla, että menetät sisäänpääsyn useisiin palveluihin kertaheitolla.

 • Varo kalastelijoita

Yleinen keino salasanojen urkkimiseen on lähettää sähköposti tai pikaviesti, joka esitetään Habbo staffin lähettämänä. Yleisiä merkkejä kalastelijan sähköpostista tai pikaviestistä ovat:

 • Lupaukset ilmaisista kolikoista tai kamoista, jos vastaat liittämällä salasanasi.
 • Uhkaukset siitä, että tili suljetaan, jos viestiin ei vastata liittämällä tilisi salasanaa.
 • Kutsut liittyä salaiseen betatestaukseen, jossa vaaditaan syöttämään Habbo-käyttäjätunnus ja -salasana Habbon ulkopuoliselle verkkosivulle.
 • Lupaukset Habbon lähettiläs- tai moderaattorioikeuksista vastaamalla viestiin liittämällä salasanasi tai kirjautumalla sisään verkkosivulle, joka ei ole Habbon virallinen kotisivu.

 

 • Vältä yleisiä salasananhuijauskeinoja.

On olemassa yleisiä salasanan huijauskeinoja, jotka pyörivät Habbossa ja jonka uhriksi uudet pelaajat monesti joutuvat:

 • Aina kun näet jonkun sanovan "Katso mitä tapahtuu, kun kirjoitat salasanan! *******." tms. voit olla varma, että kyseessä on huijari, sillä salasanat koostuvat satunnaisista kirjaimista ja numeroista, joten niitä on mahdotonta suodattaa ja sensuroida keskustelusta. Jos kirjoitat salasanasi Habbossa, kaikki paikalla olevat tulevat näkemään sen. Sama pätee foorumeihin, yksityisviesteihin ja kaikkiin Habbon alueisiin, sisäänkirjautumiskenttää lukuun ottamatta.
 • Voit myös nähdä jonkun sanovan "Kirjoita salasana ja paina Ctrl + M tai Alt 013 tai Alt 0525." tms. Mikään näppäimistö-/kirjainyhdistelmä ei estä salasanasi näkymistä, jos kirjoitat sen ja painat enteriä.
 • Jos joku sanoo sinulle "Koita tätä temppua! Vaihda salasanasi '50kolea' niin saat 50 kolea!" Älä ikinä vaihda salasanaasi toisen pelaajan pyynnöstä. Edellä mainittuja temppuja ei ole olemassa ja ne antavat huijaajille mahdollisuuden päästä tiliisi käsiksi.
 • Joku sanoo sinulle "Habbo staffi antoi mulle just koleja MSN:ssä!" tai pyytää lisämään staffien tietoja Habbon ulkoisiin palveluihin, muista Habbon staffit, eivät pidä pelaajiin yhteyttä Habbon ulkopuolella, eivätkä he ikinä anna ilmaisia koleja tai kamoja muualla.
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk