Mitä kamat ovat?

Miten ostan kamoja?

Ostaaksesi kamoja, tarvitset ensin kolikoita, timantteja tai ducketteja. Lisätietoja eri pelivaluutoistamme löydät parhaiden vierailemalla Kaupassamme.

Jos sinulla on jo kolikoita ja haluat ostaa tuotteen, mene ensin Kauppaamme. Valitse haluamasi tuote ja klikkaa 'Osta'. Jos sinulla on tarpeeksi kolikoita, ostamasi tuote siirtyy suoraan tavaravalikkoosi.

 

Mistä näen kamojen hinnat?

Jokaisen kaman hinta löytyy Kaupastamme haluamasi tuotteen vierestä. 

 

Mistä löydän kaman, jonka ostin juuri?

Kun ostat tuotteen tai kaman Kaupastamme, siirtyy se suoraan tavaravalikkoosi. Klikkaa kädenmuotoista kuvaketta ruutusi alalaidasta niin sille ilmestyy laatikko, jossa ostamasi tuote on. Voit sitten klikata laatikkoa, valita 'aseta huoneeseen' ja päättää, mihin haluat asettaa kamasi.

 

Miten avaan lahjan?

Avataksesi lahja sinun täytyy ensin asettaa se yhteen huoneistasi. Kaksoisklikkaa sitä, niin lahjan tuote siirtyy tavaravalikkoosi.

 

Miten voin käyttää kamojani?

  • Istu tai makaa niillä: Klikkaa tuolia tai sänkyä, jolle haluat istua tai maata.
  • Syö tai juo niistä: Kaksoisklikkaa ruoka-/juomatuotetta (esim. minibaaria, jäätelökonetta yms.). Jos olet tarpeeksi lähellä sitä, ruoka/juoma ojennetaan sinulle.

 

Miksi teleporttini eivät toimi?

Teleportit myydään pareittain. Niistä molemmat on linkitetty toisiinsa. Jotta teleportti toimisi, sen parin pitää olla huoneessa, johon sinulla on pääsy. Jos olet vaihtanut teleportteja tai et muista, mikä niistä on minkäkin pari, voit uudelleen linkittää ne tavaran valikosta.

 

Mitä teen jos kamani häviää?

Jos olet hävittänyt kamasi, voi olla, että joku on päässyt tiliisi käsiksi ja vienyt ne. Vaihda tilisi salasana välittömästi ja skannaa tietokoneesi näppäilytallentimilta. Lisävinkkejä tilin turvassapitoon voit lukea tilin turvallisuus UKK:stamme.

 

Antavatko staffit ilmaisia lahjoja/pokaaleja? Voinko saada sellaisen?

Habbon staffit eivät jaa ilmaisia lahjoja, mutta pidä silmällä Habbon etusivua, sillä siellä on usein upeita kilpailuja ja tarjouksia!

 

 

Miksi en voi jättää kamojani toisien Habbojen huoneisiin?

Et voi jättää tai liikutella kamoja toisten Habbojen huoneissa, jollet ole huoneen ryhmän jäsen ja jollei ryhmän omistaja ole antanut sinulle oikeuksia osallistua huoneen sisustamiseen. Lisätietoja ryhmistä ja niiden toiminnoista löydät täältä.

 

Mitä Habbo-rollerit ovat?

Rollerit ovat laattoja, joissa on liukuhihna. Habbosi voi astua niille tai voit asettaa tuotteen tai kaman niiden päälle, jolloin Habbo tai kama tulee liikkumaan rollerin suuntaisesti. Jos asetat useita rollereita huoneeseesi, voit tehdä niistä liikkuvan kävelyreitin tai liukuhihnan riippuen siitä, miten asetat ne.

 

 

Miten muokkaan tarralappuja tai kirjoitan niille?

Se on helppoa - kun olet asettanut lapun seinälle, kaksoisklikkaa sitä, niin se avaantuu, jolloin voit kirjoittaa sille mitä haluat!

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk