Habbo Helpperit palveluksessanne!

Mikä on Helpperi-chatti?

Helpperi-chatti on suunnattu sekä apua tarvitseville Habboille, että kokeneille käyttäjille, jotka haluavat toivottaa tervetulleiksi ja ohjeistaa uusia Habboja hotellin toimintoihin liittyen. 

Miten pyydän apua?

Avaa asetukset-ikkuna ja mene sieltä 'Apua'-osioon. Klikkaa sitten avunpyyntö-painiketta. Lähetä kysymyksesi ja odota Helpperin vastausta. Voit sitten palata hotelliin pelailemaan - ilmoitamme sinulle, kun saat vastauksen kysymykseesi.

Miten voin itse auttaa?

Avaa asetukset-ikkuna ja mene sieltä 'Apua'-osioon. Jos hahmosi on tarpeeksi korkealla tasolla, näet valintaruudun, jonka merkitsemällä voit ottaa vastaan avunpyyntöjä. Kun olet merkannut valintaruudun, ilmoitamme sinulle, kun saat avunpyynnön vastattavaksi. Avataksesi Helpperi-chatti, paina avunpyynnön vastausnapista samasta näkymästä. Voit poistaa ruksin valintaruudusta milloin vain, jos tarvitset taukoa Helpperi-tehtävistä.

Voinko käydä tsekkaamassa jotain pelissä ja palata sitten Helpperi-chattiin?

Kyllä voit. Vaikka sulkisit Helpperi-chatin, sen istunto pysyy avoinna. Voit mennä takaisin hotelliin, sillä välin, kun odotat vastausta kysymykseesi tai kokeilla sinulle ehdotettua ratkaisua, ennen kuin palaat takaisin Helpperi-chattiin. Kun Helpperi-istunto on vielä kesken, sinut palautetaan automaattisesti jo olemassa olevaan istuntoosi.

Kuinka aloitan uuden Helpperi-chatin?

Avataksesi uuden Helpperi-chatin, sinun tulee sulkea edellinen istuntosi.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk