Sisäänkirjautumiseen liittyviä kysymyksiä

 

Miksi en näe muita Habbo-hahmoja tililläni?

Sinulla voi olla useita Habbo-tilejä, joilla jokaisella on omia hahmoja. Näet ainoastaan hahmot, jotka kuuluvat tilille, jolla olet sillä hetkellä sisäänkirjautuneena.

 

 

 

Tekeekö sähköpostiosoitteella kirjautuminen tilistäni turvallisemman?

Tunnuksesi on turvassa, kun pidät sähköpostiosoitteesi ja salasanasi salassa. Suosittelemme käyttämään salasanassa isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja muodostamaan sanan, joka ei ole oikea sanakirjasta löytyvä sana tai liity sinuun henkilökohtaisesti.

 

 

 

Kuinka voin vaihtaa kirjautumiseen käyttämäni sähköpostiosoitteen?

Avaa asetukset ja mene sieltä tunnistautumisasetuksiin. Syötä uusi sähköpostiosoitteesi ja klikkaa hyväksy. Vahvistuskoodi lähetetään syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen. Voit sitten syöttää koodin tunnistautumisasetuksissa, sille tarkoitettuun kenttään. Valmista tuli!

 

 

 

Miten poistan sähköpostiosoitteen tililtäni?

Avaa asetukset ja mene sieltä tunnistaumisasetuksiin. Klikkaa poistopainiketta, jonka löydät nykyisen sähköpostiosoitteesi vierestä.

 

 

 

 

 

Kuinka voin lisätä uuden kirjautumistavan?

Lisätäksesi sisäänkirjautumistavan Habbo-tiliisi, kuten Google tai Facecook, kirjaudu sisään Habboon ja mene asetuksiesi tunnistautumisasetuksiin. Klikkaa sitten haluamasi tunnistautumispalvelun logoa.   

 

 

 

 

Kuinka voin poistaa kirjautumistavan?

Poistaaksesi sisäänkirjautumistavan Habbo-tililtäsi, kuten Google tai Facecook, kirjaudu sisään Habboon ja mene asetuksiesi tunnistautumisasetuksiin. Klikkaa sieltä poistopainiketta sen tunnistautumispalvelun vierestä, jonka haluat poistaa. Sinun ei ole mahdollista poistaa viimeisintä jäljellä olevaa tunnistautumismenetelmää.

 

 

 

Jos sinulla on ongelmia Habboon sisäänkirjautumisessa, tässä luettelemme yleisimmät syyt ja ratkaisut niihin:

 

  • Syötit Habbo-salasanasi väärin. Jos hävitit tai unohdit salasanasi ja tarvitse uuden, toimi seuraavasti: kun olet kirjautumassa sisään, syötä sähköpostiosoitteesi, mutta jätä salasanakenttä tyhjäksi. Kun yrität kirjautua sisään, lähetämme sinulle varmennuskoodin sähköpostiisi. Syötä sähköpostiin saamasi koodi seuraavalle sivulle, niin pääset taas takaisin tilillesi. 
  • Habbo-tilisi on linkitetty kolmannen osapuolen palveluun, kuten Facebook tai Google, ja olet unohtanut salasanasi ko. palveluun. Tässä tapauksessa sinun täytyy käyttää 'unohditko salasanasi'-toimintoa suoraan ko. palvelussa.

 

Jos sinun EI OLE MAHDOLLISTA kirjautua sisään kolmannen osapuolen palvelun kautta (jos olet esim. poistanut tilisi) sinun tulee ottaa suoraan yhteyttä palvelun tarjoajan asiakastukeen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk