Mitä ovat Habbo-saavutukset?

Saavutukset ovat tehtäviä, joista voit saada merkkejä, palkintoja ja tasoetenemispisteitä Habbossa. Saatavilla olevia saavutuksia on pitkä lista ja niitä lisätään aina silloin tällöin, joten meillä ei valitettavasti ole tarkkaa listaa niistä. Alla listaamme vastauksia yleisiin saavutuksiin liittyviin kysymyksiin. 

 

Miten saan merkkini?

Saat merkin saavutuksesta, kun olet suorittanut sen tason. Tulet sitten näkemään sen saavutusikkunalla. Voit myös saada merkkejä muista aktiviteeteista, kuten kyselyistä, kilpailuista ja joidenkin tuotteiden ostamisen yhteydessä. Näet kaikki merkkisi profiilisivultasi.

 

Miten suoritan saavutuksen?

Jos selaat saavutusikkunaa, jokaisella niistä on kuvaus, jossa selostetaan miten edetä ja saada ko. saavutus.

 

En näe merkkiä/saavutusta. Voiko staffi lahjoittaa merkin minulle?

Merkit saadaan automaattisesti. Staffi ei voi lahjoittaa sinulle merkkiä.

 

 

Yhteyteni katkesi, kun olin Habbossa. Mitä voin tehdä?

Jos olit parhaillaan suorittamassa tietyn saavutuksen tasoa ja yhteytesi katkesi, riippuen siitä, milloin tämä tapahtui, saatat menettää saavutuksesi etenemistason. Esim. jos olit pelaamassa peliä, jossa on monta kierrosta - kierrokset, jotka suoritit ennen yhteyden katkeamista tulevat nollaantumaan. Emme voi antaa merkkejä manuaalisesti, joten sinun tulee yrittää uudelleen saadaksesi seuraavan tason merkki.

 

 

Mikseivät jotkut saavutuksistani ole saatavilla tai näkyvissä muille Habboille?

Saavutuksilla on kolme tilaa: aktiivinen, sesongin ulkopuolinen ja arkistoitu.

  • Aktiivinen: Aktiiviset saavutukset näkyvät tavalliseen tapaan ja voit edetä niillä.
  • Sesongin ulkopuolisetSesongin ulkopuoliset saavutukset näkyvät vain niille, jotka ovat jo edenneet saavutuksessa. Kategorian tarkoituksena on olla hämmentämättä Habbon uusia käyttäjiä. Niihin kuuluvat esim. saavutukset, joihin vaaditaan tuotteita, jotka eivät enää ole saatavilla Kaupastamme. Näin varmistamme, että Habbot, joilla on jo saavutukseen tarvittavat tuotteet voivat edetä ko. saavutuksessa. Kuka tahansa, jolla on saavutuksen viimeistelemiseen tarvittavat tuotteet, voi edetä niissä!
  • Arkistoitu: Arkistoidut saavutukset eivät ole saatavilla kaikille edettäviksi. Ne näkyvät 'arkistoidut'-kategoriassa vain niille, jotka ovat jo edenneet saavutuksessa. Tämän tyyppiset saavutukset voivat olla esim. liitännäisiä vanhoihin tuotteisiin tai toimintoihin, jotka eivät ole enää saatavilla, mutta haluamme antaa pitkän linjan Habbojen pitää ne, emmekä siis poista niitä.

 

 

 

 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk