Habbo Androidille

Habbo on nyt saatavilla Android-laitteisiin! Voit nyt viedä Habbon mukanasi minne vain.

 

Miten kirjaudun sisään?

Valitse sen maan hotelli, johon haluat kirjautua sisään, esim. Habbo.fi. Voit kirjautua sisään samalla käyttäjätunnuksella, jolla kirjaudut mihin tahansa muuhun laitteeseen.

Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, voit luoda uuden tilin rekisteröitymällä. Otathan huomioon, että sinun tulee olla vähintään 13-vuotias, jotta voit käyttää Habboa.

 

Ongelmia Habbon toimivuuden suhteen

 

Varmista, että olet hyvän internetyhteyden äärellä. Mikäli ongelmat ilmenevät sovelluksen jäätymisenä tai kaatumisena, kokeile uudelleenkäynnistää se.

Voit sulkea myös muut taustalla pyörivät sovellukset vapauttaaksesi lisää muistia. Jos ongelmat jatkuvat, kokeile uudelleenkäynnistää laitteesi painamalla ja pitämällä virtanappia pohjassa pitkään. Pyydämme sinua menemään laitteesi apua-osioon selvittääksesi, miten sovelluksia avataan ja suljetaan.

 

Laitteet

Habbon edellytykset Androidille: OS versio 5.0 tai sitä uudempi.

 

Miten tarkastan, mikä OS-versio minulla on?

Seuraa seuraavia ohjeita tarkastaaksesi laitteesi OS-versio:

1- Avaa laitteesi asetukset.

2- Mene ‘tietoa puhelimesta’-osioon.

3- Etsi sieltä kohta "Androidin versio".

 

 

Miten tarkastan Android-puhelimeni päivitykset?

Google päivittää Android puhelimia jatkuvasti. Päivitykset eivät kuitenkaan tule kaikkiin puhelimiin heti, mutta mitä uudempi puhelimesi on, sitä suuremmalla todennäköisyydellä uusimmat päivitykset tulevat puhelimeesi pian.

1-    Avaa puhelimesi asetukset. Voit avata ne suoraan asetukset-sovelluksesta näytöltäsi tai etsimällä ne puhelimesi sovellusvalikosta.

Suosittelemme sinua yhdistämään puhelimesi langattomaan verkkoon, kun lataat päivityksiä, sillä ne saattavat tuottaa ison kolhun mobiilidatoihisi.

2-   Valitse "Päivitä"-vaihtoehto. Se saattaa myös löytyä sen nimellä "Ohjelmistopäivitys" tai "Laitteen päivitys".

Löydät sen yleensä "Tietoa puhelimesta"-valikon ylälaidasta.

 

 

Minulla on Habbon kanssa yhteen sopiva Android-laite, mutten pysty lataamaan sovellusta. Mitä minun tulee tehdä?

Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakastukeemme help.habbo.fi ja kertomaan mitä laitetta ja Androidin versiota käytät. Tekninen tiimimme työskentelee sen eteen, että Habboa voisi käyttää mahdollisimman useassa laitteessa.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk