Miten pidän tietokoneeni turvassa?

Seuraavat vinkit auttavat sinua pitämään tietokoneesi ja näin ollen myös Habbo-tilisi turvassa:

 

 

 

Pidä käyttöjärjestelmäsi ajan tasalla

Windows julkaisee usein palvelupaketteja ja -paikkauksia, jotka päivittävät käyttöjärjestelmän turvallisuuden. Käy tsekkaamassa Windows-päivitykset sivulta http://windowsupdate.microsoft.com/ säännöllisin väliajoin ladataksesi uusin päivitys.

 

 

 

Käytä palomuuri-ohjelmaa

Palomuuri on ohjelma joka toimii suojana laitteesi ja internetin välillä; se mahdollistaa turvallisen yhteyden. 

 

 

 

Asenna viruksentorjunta-ohjelma

Kaikilla tietokoneiden omistajilla tulisi olla viruksentorjunta-ohjelma, vaikkei pelkkä ohjelman asentaminen riitä. Jos et päivitä viruksentorjunta-ohjelmaasi säännöllisesti, tulee se menettämään tehoaan ajan myötä ja päästämään yhä enemmän haitallisia tiedostoja tietokoneellesi. Suurimmassa osassa ohjelmista on automaattinen päivitysjärjestelmä, joten pidä huolta, että se on päällä! Aseta ohjelmasi myös skannaamaan mahdollisimman monia tiedostoja, erityisesti sinulle tulevia sähköposteja ja tiedostoja.

On aina hyvä idea skannata tietokoneesi Safety Modella, sillä joskus haitalliset tiedostot piiloutuvat järjestelmääsi ja voivat jopa ilmetä uudelleen, kun käynnistät tietokoneesi uudelleen.

 

 

 

Pidä salasanasi turvassa

Menet keittiöösi hakemaan jotain purtavaa ja ennen kuin huomaatkaan, olet saanut ikuisen porttikiellon pikkuveljesi toimesta. Habbon vahtimattajättäminen on yleinen virhe, joka on helposti vältettävissä.

 

Jos lähdet tietokoneeltasi, joko kirjaudu ulos Habbosta tai lukitse näyttösi salasanalla ennen lähtemistäsi.

 

 

 

Kuinka poistan näppäilytallentimen?

Näppäilytallennin on virus, joka on tullut tietokoneellesi tiedoston mukana. Jos olet avannut ko. tiedoston, on mahdollista, että tietokoneellesi on tartutettu näppäilytallennin. Näppäilytallennin tallentaa kaiken sen, mitä kirjoitat ja lähettää tiedot suoraan sille, jolta sait tiedoston. He tulevat siis saamaan Habbo-salanasi, luottokorttitietosi ja jopa käymäsi keskustelut.

 

Päästäksesi eroon näppäilytallentimista sinun tulee asentaa viruksentorjunta-ohjelma ja on erittäin tärkeää, että laitteesi käyttöjärjestelmä on päivitetty turvalliseen internetin käyttöön. Jos sinulla on jo viruksentorjunta-ohjelma, pidä huolta siitä, että se on ajan tasalla. 

 

Vaikka monet viruksentorjunta-ohjelmat ovatkin huippuluokkaa, ei ole olemassa yhtäkään, joka todistettavasti torjuisi kaikki virukset, näppäilytallentimet ja muut haittaohjelmat. Suosittelemme sinua skannaamaan tietokoneesi useilla viruksentorjunta-ohjelmilla, jos epäilet, että tietokoneellasi on näppäilytallennin.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk