Miksi muutimme ryhmiä?

Miksi ryhmiä ei voi muokata niiden luomisen jälkeen?

 

Otathan huomioon, että ryhmien muokkaaminen niiden luomisen jälkeen on toiminto, jota emme ole ottaneet käyttöön, mutta jonka saatamme implementoida tulevaisuudessa.

 

Ryhmien, joita ei voi muokata etu on se, ettei ole mahdollista luoda ryhmiä, joilla on jokin tietty intressi, kuten vaihtaminen, ja sitten vaihtaa ryhmän kiinnostuksen kohdetta täysin. Tällä tavoin voidaan trollata ryhmän nykyisiä jäseniä ja pidämme, että sen välttäminen voisi olla positiivinen muutos yhteisölle.

 

Ryhmien jälkeenpäin muokkaamattomuuden toinen etu on se, että niiden Habbojen, jotka päättävät luovat ryhmiä, voidaan olettaa viettävän enemmän aikaa niiden parissa, luoden ryhmä vankemmalle, tarkoituksellisemmalle pohjalle. Tämä voi saada aikaan positiivisempaa ryhmähenkeä, joka on hyödyksi sen jäsenille. 

 

 

Miksi jäsenien enimmäismäärä on rajoitettu?

 

Sitä kutsutaan pelillistämiseksi. Sen sijaan, että saisit kaiken heti kättelyssä, aloitat alusta ja korotat rajaasi sitä mukaan, kun etenet tasoja. Pelillistäminen on tavanomaista nykypeleissä ja pidämme sitä positiivisena ja palkitsevana asiana yhteisölle.

 

Tasoeteneminen on myös lisäaktiviteetti tai tavoite, johon ryhmän jäsenet voivat osallistua. Se, että ryhmän jäsenten enimmäismäärä riippuu sen jäsenten tasojen yhteyssummasta, saa ryhmät kilpailemaan toistensa kanssa.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk