Miten AIR-asiakasohjelman ladattavaa versiota käytetään?

Mikä on AIR-asiakasohjelman ladattava versio ja miksi loitte sen?

 

Adobe poisti Flashin saatavuuden vuoden 2020 lopussa. Tämän vuoksi meidän tuli ottaa Habbon vanha Flash-versio pois käytöstä kuluvan vuoden tammikuussa. Habbon uusi Unity-asiakasohjelman avoin beta-testausvaihe julkaistiin joulukuussa 2020 sen korvaamiseksi. Koska Unity-asiakasohjelma ei ole selvästi vielä valmis tai tyydyttävässä vaiheessa Sulakkeelle, eikä Habbo-yhteisölle, olemme päättäneet uudelleenjulkaista Flash-asiakasohjelman erillisen AIR-sovelluksen, jota kutsumme ladattavaksi AIR-asiakasohjelmaksi. Ladattavan AIR:n myötä, Habbot pääsevät jälleen käsiksi tuttuihin toimintoihin, samalla kun kehittäjämme työskentelevät parantaakseen Unity-asiakasohjelmaa. Kun asennat AIR-asiakasohjelman Habbon verkkosivulta, voit käyttää sitä pelataksesi Habboa, aivan kuten uudella Unity-alustalla. Unity-versio tulee olemaan saatavilla samaan aikaan.

 

Voinko käyttää sekä ladattavaa AIR:ia, että Unity-asiakasohjelmaa?

 

Kyllä voit. Samaan tapaan kuin viime vuoden lopulla julkaisemamme avoin beta, voit valita kumpaa asiakasohjelmaa käytät pelataksesi Habboa.

 

 

Miten lataan ja asennan sen?

 

Sekä MacOS- että Windows-käyttäjien tulee painaa kotisivun keltaista nappia asentaakseen asiakasohjelma:

 

mceclip0.png

 

Sitten sinun tulee valita, haluatko asentaa sen MacOS- vai Windows-versiona:

 

mceclip1.png

 

Windows:

 

  • Kun olet ladannut laukaisimen, kaksoisklikkaa sitä aloittaaksesi asentaminen.
  • Sinulta kysytään, haluatko antaa sovellukselle luvan tehdä muutoksia laitteeseesi. Klikkaa 'kyllä'.

 

 

TÄRKEÄÄ: Koska tämä on ensimmäinen kerta, kun julkaisemme asennustiedostoja, Windows Smartscreen tulee luultavasti ilmoittamaan siitä. Sinun tulee antaa lupa asennukseen.

 

MacOS:

  • Kun olet ladannut tiedoston, sinun tulee purkaa tiedoston pakkaus.
  • Avataksesi ja asentaaksesi se, sinun tulee mennä Turvallisuus- ja yksityisyysasetuksiin ja manuaalisesti hyväksyä sen käyttö. (Kun yrität avata sen, sinun tulisi nähdä selvästi mistä osasta Turvallisuus- ja yksityisyysasetuksia hyväksyä se.) 

 

 

Miten käytän sitä pelatakseni Habboa?

 

Windows:

Kun olet asentanut asiakasohjelman tietokoneellesi, sinun tulee klikata 'Käynnistä ja kirjaudu sisään' Habbon verkkosivulta. Näin käynnistät Habbo-laukaisijan ja voit valita 'Modernin' (Unity) ja 'Klassisen' (AIR) version väliltä.

 

mceclip2.png

 

 

MacOS:

 

Kun olet ladannut ja asentanut Habbo-laukaisijan, raahaa se sovelluskansioon ohjeistuksen mukaisesti ja avaa se sitten sovellusikkunasta. Seuraavaksi, klikkaa verkkosivultamme 'Avaa ja kirjaudu sisään'-painiketta (ks. edellä liittämämme kuva Windows-osiosta) samalla, kun 'LATAA'-ikkuna on avoinna.

 

Jos olet jo ladannut laukaisijan, voi olla, että sinua pyydetään varmistamaan sen avaaminen. Klikkaa 'avaa'.

 

Valitse sitten kumman asiakasohjelman haluat avata: 'Modernin' (Unity) vai 'Klassisen' (AIR):

 

mceclip0.png

 

 

Kuinka vaihdan hahmolta toiselle?

 

Unity-asiakasohjelmaa käyttäen pystyt vaihtamaan hahmoa hahmon valintaruudulta pelin sisältä, kuten ennenkin.

 

Flash-asiakasohjelman ladattavassa AIR-versiossa voit vaihtaa hahmoa Habbon verkkosivun asetussivulta, aina kun käynnistät sen, kuten vanhassa selaimella käytettävässä Flash-asiakasohjelmassa. 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk