Miksi vaihtaminen ja Kirppari muutettiin?

Miksi minulta vähennetään niin paljon kolikoita, jos myyn tuotteeni Kirpparilla?

 

Olemme ottaneet käyttöön korkeamman myyntitaksan Kirpparilla myytyihin tuotteisiin Habbo 2020:ssä. Taksa vähennetään sinulta myyntivoittosi kokonaismäärästä, kun myyt tuotteesi Kirpparilla menestyksekkäästi.

 

Päädyimme edellä mainittuun lopputulokseen siksi, että jos vaihtaminen tapahtuisi erittäin pienisummaisilla taksoilla tai niin, ettei niitä olisi ollenkaan, antaisi se Habboille mahdollisuuden kiertää muunlaisia valvontakeinoja kolikkosiirroissa.

 

 

 

Mitä tarkoitetaan myyntimaksulla ja mistä se koostuu?

 

Kirpparin myyntimaksu on taksa, jonka maksat silloin kun myyt tuotteesi menestyksekkäästi Kirpparilla. Taksan summa riippuu siitä, kuinka korkealla hinnalla myyt tuotettasi – esim. sen prosenttiosuus myyntihinnasta tulee olemaan korkeampi, jos myyt sen 60 000 kolikolla tai sitä korkeammalla summalla, kuin jos myyt tuotteesi esim. 100 kolikolla.

 

Mikä on 'Kauppamatkustaja-saavutus'?

 

Enimmäishinta, jolla voit myydä tuotteita Kirpparilla riippuu siitä, millä tasolla 'Kauppamatkaaja'-saavutuksesi on.

 

Edetäksesi Kauppamatkustaja-saavutuksen tasolle 5, sinun pitää myydä Kirpparilla menestyksekkäästi huomattava määrä tuotteita.

 

Alla listaamme tarvittavat Kauppamatkustaja-saavutustasot ja niitä vastaavat enimmäisrajat Kirpparimyynneissä:

 

 • Ei tasoetenemistä: 10 kolikkoa.
 • Taso 1: 10 kolikkoa.
 • Taso 2: 100 kolikkoa.
 • Taso 3: 1 000 kolikkoa.
 • Taso 4: 10 000 kolikkoa.
 • Taso 5: 100 000 kolikkoa.

 

 

Miksi kolikoiden lahjoituksesta maksutetaan?

 

Tässä listaamme maksujen syyt:

 

 • Kolikoiden vapaa jakaminen vähentää tarvetta ansaita niitä. Se esim. vähentää motivaatiota pelin pelaamiseen ja kolikoiden ansaitsemiseen etenemällä tasoja, suorittamalla saavutuksia jne. Tämä tulee olemaan erityisen tärkeää uusille Habboille.
 • Maksut taivuttelevat mustan pörssin kolikkomyyjiä luopumaan kolikkojen kielletyistä siirroista.
 • Ilman maksuja, kolikoiden lahjoitustyökalua käytettäisiin luultavasti muiden maksujen kiertämiseen. Sen tuloksena vaihtamistoiminto tilttaisi.

 

Miksi tietyille toiminnoille pitää yleensä laittaa lisämaksuja, kuten maksutus Kirpparimyynneistäni ja lisämaksu kaupasta ostetuista koleseteistä?

 

Habbon talous on erittäin monimutkainen ja sen jokainen yksityiskohta on suunniteltu niin, että peli pysyisi sopusoinnussa. Siksi toiminnoista, jotka antavat mahdollisuuden siirtää kolikoita, tulee maksuttaa, kontrolloida ja rajoittaa, jotta ne toimisivat.

 

Alla listaamme yksityiskohtaisemmin syitä maksuihin/taksoihin/vähennyksiin ottaen yleisvaltaisesti huomioon kaikki ominaisuudet:

 

 • Ne vähentävät uusien kolikoiden hankkimista eri hahmoja ja tilejä käyttäen.
 • Ne vähentävät asteittain kolikoiden kierrätystä – ilman maksuja, pelaajat voivat esim. maksaa Habbon toimistoille palkkaa samoilla vanhoilla kolikoilla ikuiset ajat.
 • Ne lisäävät arvoa uusien kolikoiden tienaamiselle etenemällä tasoa, saavutuksia suorittamalla, toimistoissa ja vaihtoloissa työskentelemällä jne. 
 • Ne antavat lisämerkitystä lainaamiselle ja muille sen kaltaisille aktiviteeteille, koska Habbot eivät voi yksinkertaisesti jakaa omaisuuttaan ilman seuraamuksia.

 

 

Miksi en voi vaihtaa kolesettejä Kirpparilla?

Toiminto tullaan lisäämään. Tulevaisuudessa, tulet voimaan myydä kolesettejä Kirpparilla, mutta kun sen ostaja saa sen, he saavat sitä vastaavan määrän kolikoita, eivät itse kamaa.

 

Ota huomioon, että kolikot menevät ansiot-ikkunasi Kirppari-osioon, kun ostat kolesettejä Kirpparilta.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk