Miksi vaihtaminen ja Kirppari muutettiin?

Kuinka vaihtaminen tulee muuttumaan Habbo 2020:ssa?

 

Tuotteiden myynti tullaan suorittamaan ainoastaan Kirpparilla. Et tule voimaan vaihtaa Habbojen kanssa huoneissa kasvotusten, etkä vaihtamaan tavaroita toisiin tavaroihin. Myös Kirpparimyyntien taksoja on nostettu.

 

Miksen voi vaihtaa Habbojen kanssa suoraan huoneissa ja miksi en voi vaihtaa tavaraa toiseen tai antaa niitä ilmaiseksi?

 

Halusimme keskittää kaikki tuotteiden myynnit samaan toimintoon: Kirpparille. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteiden ja kolikoiden vaihtokauppaa on muutettu huomattavasti Habbo 2020:ssä. 

 

Alla listaamme syyt, miksi päätimme tehdä näin:

 

 • Se, että kaikki tavaramyynnit ja vaihdot tapahtuvat samassa paikassa – Kirpparilla – tarkoittaa sitä, että kehittäjiemme on helpompi edistää pelin myynti- ja vaihtomahdollisuuksia tulevaisuudessa.
 • Keskittäminen tekee myymisestä yhtenäisempää ja helpompaa ymmärtää sekä uusille, että vanhoille käyttäjille.
 • Kamojen rajattoman siirron pysäyttäminen tilien välillä tekee niiden varastamisesta paljon hankalampaa.
 • Kasvokkain vaihtaminen ja kamojen vaihtaminen antaa mahdollisuuden niiden korkeasummaisiin myynteihin oikeaa rahaa vastaan harmaassa taloudessa.
 • Mahdollisuus vaihtaa tavaroita toisiin tavaroihin antaa mahdollisuuden kiertää muita rajoituksia omaisuuden siirrossa.
 • Kun otamme käyttöön kavereiden välisen yksityisen Kirpparimyyntitoiminnon vuonna 2021, Kirpparilla on mahdollista myydä yksityisesti ja 'epäsynkronisesti'. Tällä tarkoitamme sitä, että myyjän ja ostajan ei tarvitse heti päättää, mitä he myyvät tai ostavat. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen, jos myyjä ja ostaja elävät eri aikavyöhykkeillä tai jos jompi kumpi heistä ei vietä paljoa aikaa Hotellissa.  

 

Miksi voin myydä tavaroita yksityisesti vain kavereilleni?

 

Tässä listaamme syyt siihen:

 

 • Antaakseemme kavereille enemmän arvoa.
 • Suojataksemme Habboja tuntemattomien pelaajien spämmi-tarjouksilta.
 • Yksinkertaistaaksemme pelaajien, joille myydä valikoimaa.

 

Otathan huomioon, että olemme ottaneet käyttöön upouuden kolikoiden lahjoitustyökalun, jonka avulla yhteisön johtohenkilöt (esim. fanisivut ja roolipelitoimistot) voivat maksaa jäsenilleen. Kun olet saavuttanut tason 15, voit käyttää sitä lahjoittaaksesi enintään yhdeksän kolikkoa kerraallan (ottamatta huomioon, onko se jolle lahjoitat kaverilistallasi vai ei). Huom.: Työkalun käyttämisestä maksutetaan 1 kolikko joka käyttökerralta.

 

Miksi minulta vähennetään niin paljon kolikoita, jos myyn tuotteeni Kirpparilla?

 

Olemme ottaneet käyttöön korkeamman myyntitaksan Kirpparilla myytyihin tuotteisiin Habbo 2020:ssä. Taksa vähennetään sinulta myyntivoittosi kokonaismäärästä, kun myyt tuotteesi Kirpparilla menestyksekkäästi.

 

Alla listaamme syyt, miksi päätimme tehdä näin:

 

 

 

 • Kirpparin myyntimaksut ohjaavat pelaajat pois päin huiputusmyynneistä –  emme halua Kirpparia käytettävän kiellettyihin tarkoituksiin.
 • Jos vaihtaminen tapahtuisi erittäin pienisummaisilla taksoilla tai sillä, ettei niitä olisi ollenkaan, antaisi se Habboille mahdollisuuden kiertää muuta valvontaa kolikkosiirroissa.

 

 

Mitä tarkoitetaan myyntimaksulla ja mistä se koostuu?

 

Kirpparin myyntimaksu on taksa, jonka maksat silloin kun myyt tuotteesi menestyksekkäästi Kirpparilla. Taksan summa riippuu siitä, kuinka korkealla hinnalla myyt tuotettasi – esim. sen prosenttiosuus myyntihinnasta tulee olemaan korkeampi, jos myyt sen 60 000 kolikolla tai sitä korkeammalla summalla, kuin jos myyt tuotteesi esim. 100 kolikolla.

 

Mikä on 'Kauppamatkustaja-saavutus'?

 

Enimmäishinta, jolla voit myydä tuotteita Kirpparilla riippuu siitä, millä tasolla 'Kauppamatkaaja'-saavutuksesi on.

 

Edetäksesi Kauppamatkustaja-saavutuksen tasolle 5, sinun pitää myydä Kirpparilla menestyksekkäästi huomattava määrä tuotteita.

 

Alla listaamme tarvittavat Kauppamatkustaja-saavutustasot ja niitä vastaavat enimmäisrajat Kirpparimyynneissä:

 

 • Ei tasoetenemistä: 10 kolikkoa.
 • Taso 1: 10 kolikkoa.
 • Taso 2: 100 kolikkoa.
 • Taso 3: 1 000 kolikkoa.
 • Taso 4: 10 000 kolikkoa.
 • Taso 5: 100 000 kolikkoa.

 

 

Miksi kolikoiden lahjoituksesta maksutetaan?

 

Tässä listaamme maksujen syyt:

 

 • Kolikoiden vapaa jakaminen vähentää tarvetta ansaita niitä. Se esim. vähentää motivaatiota pelin pelaamiseen ja kolikoiden ansaitsemiseen etenemällä tasoja, suorittamalla saavutuksia jne. Tämä tulee olemaan erityisen tärkeää uusille Habboille.
 • Maksut taivuttelevat mustan pörssin kolikkomyyjiä luopumaan kolikkojen kielletyistä siirroista.
 • Ilman maksuja, kolikoiden lahjoitustyökalua käytettäisiin luultavasti muiden maksujen kiertämiseen. Sen tuloksena vaihtamistoiminto tilttaisi.

 

Miksi tietyille toiminnoille pitää yleensä laittaa lisämaksuja, kuten maksutus Kirpparimyynneistäni ja lisämaksu kaupasta ostetuista koleseteistä?

 

Habbon talous on erittäin monimutkainen ja sen jokainen yksityiskohta on suunniteltu niin, että peli pysyisi sopusoinnussa. Siksi toiminnoista, jotka antavat mahdollisuuden siirtää kolikoita, tulee maksuttaa, kontrolloida ja rajoittaa, jotta ne toimisivat.

 

Alla listaamme yksityiskohtaisemmin syitä maksuihin/taksoihin/vähennyksiin ottaen yleisvaltaisesti huomioon kaikki ominaisuudet:

 

 • Ne vähentävät uusien kolikoiden hankkimista eri hahmoja ja tilejä käyttäen.
 • Ne vähentävät asteittain kolikoiden kierrätystä – ilman maksuja, pelaajat voivat esim. maksaa Habbon toimistoille palkkaa samoilla vanhoilla kolikoilla ikuiset ajat.
 • Ne lisäävät arvoa uusien kolikoiden tienaamiselle etenemällä tasoa, saavutuksia suorittamalla, toimistoissa ja vaihtoloissa työskentelemällä jne. 
 • Ne antavat lisämerkitystä lainaamiselle ja muille sen kaltaisille aktiviteeteille, koska Habbot eivät voi yksinkertaisesti jakaa omaisuuttaan ilman seuraamuksia.

 

 

Miksi en voi vaihtaa kolesettejä Kirpparilla?

Toiminto tullaan lisäämään. Tulevaisuudessa, tulet voimaan myydä kolesettejä Kirpparilla, mutta kun sen ostaja saa sen, he saavat sitä vastaavan määrän kolikoita, eivät itse kamaa.

 

Ota huomioon, että kolikot menevät ansiot-ikkunasi Kirppari-osioon, kun ostat kolesettejä Kirpparilta.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk