Kysymyksiä Ethereumiin ja lohkoketju-teknologiaan liittyen

Mitä NFT:t ovat?

 

NFT:t tai ‘non-fungible tokenit’ ovat lohkoketjuun tallennettuja uniikkeja datoja, jotka eivät ole vaihdettavissa keskenään. Vähän samaan tapaan, kuten LTD:t, jotka ovat ainutkertaisia ja jokaisella niistä on oma numero Habbossa.

 

NFT:iden suurin etu on se, että niitä voidaan käyttää digitaalisen tuotteen omistajuuden seuraamiseen. Niiden avulla voit omistaa taidetta, keräilykohteita tai minkä tahansa tyyppisiä digitaalisia tuotteita. Lisäksi, NFT:t ovat uniikkeja, eikä niitä voi olla olemassa kahta identtistä kappaletta. Joskus NFT:itä käytetään avaimina suljettuihin keskusteluryhmiin ja jopa peleihin. Yleisesti odotetaankin, että tulevat vuodet tuovat tullessaan yhä enemmän uusia sovelluksia, joissa hyödynnetään NFT-tuotteita.

 

 Monet NFT:t – tällä hetkellä suurin osa niistä – ovat osa Ethereum-lohkoketjua. Lohkoketju on tietokantatyyppi, joka eroaa tavallisista tietokannoista sillä, miten se tallentaa dataa. Se tallennetaan lohkoina, jotka sitten linkitetään toisiinsa. Dataa ei tallenneta keskustietokantaan, vaan moniin eri laitteisiin hajautettuna, mikä tekee sen hakkeroinnin lähes mahdottomaksi.Mitä Habbo Collectibles-tuotteet ovat?

 

Syyskuusta 2021 alkaen olemme julkaisseet useita erilaisia NFT:itä, jotka kuuluvat sateenvarjotermiin "Habbo Collectibles" – mm. Habbo Avatars-hahmot, Habbo X-huoneet. Nämä tavarat, vaatteet ja muut Habbo-tuotteet ovat täysin käyttökelpoisia Habbossa ja niitä säilytetään Immutablessa, joka on eräänlainen erillinen lohkoketju, joka sijaitsee Ethereumin yllä ja joka on suoraan yhteydessä siihen (löysät lisätietoja Ethereumista edellisistä kappaleista).

 

Ne ovat kuin Habbon virtuaalista kauppatavaraa. Samalla tavalla kuin jos ostaisit Habbo t-paidan oikeassa elämässä, omistaisit kyseisen paidan. Ainoa tapa, jolla joku muu voi omistaa t-paitasi on se, että myyt tai annat sen heille. Ethereum ja lohkoketju-teknologia varmistavat, että sinulla on täysi omistajuus ja valta digitaalisiin tuotteisiin ja ostamiisi NFT:ihin. Tämä yksinoikeus tekee NFT:istä tuotteina arvokkaita.

 Mikä on Ethereum?

 

Ethereum on suosittu kryptovaluutta. Se eroaa muista valuutoista, sillä se mahdollistaa muutakin kuin vain itsensä vaihdon. Se antaa mahdollisuuden myös metadatojen ja tunnistuskoodien tallentamiseen, joiden avulla jokaisen NFT:n voi erottaa toisistaan, mikä tekee niistä täysin ainutlaatuisia ja lähes mahdottomia väärentää tai hakkeroida.Tarvitsenko Ethereumia ostaakseni Habbo Collectibles-tuotteita?

 

Kyllä, tarvitset Ethereumia ostaaksesi Habbo Collectibles-tuotteita, mutta voit myös käyttää ekosysteemimme valuuttaa - NFTC - ostaaksesi julkaisemiamme esineitä suoraan Habbo Collectibles-kaupasta. Tarvitset myös kryptovaluuttalompakon nimeltä MetaMask.

 

Miten Ethereumia hankitaan?

 

Ethereum on saatavilla useasta eri paikasta internetissä. Painotamme kuitenkin, että neuvomme sinua olla ostamatta Ethereumia, ellet tiedä, mitä olet tekemässä ja ellei sinulla ole jo olemassa olevaa kryptolompakkoa, jota osaat käyttää ongelmitta ja ellet tunne kryptovaluuttaan liittyviä riskejä ja sen arvon vaihtelutaipumusta.Miten kryptolompakko hankitaan?

 

Kryptolompakot ovat ilmaisia ja niitä on saatavilla monen eri tyyppisinä. Niistä laajimmin tunnettu ja yhteensopiva kauppamme ja itse Habbon kanssa, on nimeltään MetaMask. On erittäin tärkeää, että otat huomioon ettemme ikinä tule pyytämään MetaMask-salasanaasi tai sen seed phrasea. Lisäksi kehotamme sinua olla ikinä jakamatta edellä mainittuja tietoja kenenkään kanssa tai tallentamaan niitä digitaalisesti paikkaan, josta joku muu voi nähdä ne, erityisesti internetissä.Miksi en voi yksinkertaisesti ostaa Habbo Avatars-hahmoja tai Habbo Collectibles-tuotteita oikeaa rahaa vastaan? En halua ostaa Ethereumeja (ETH) niitä varten.

 

Kaikki Habbo Collectibles-ekosysteemiin julkaisemamme tuotteet, mukaan lukien jo julkaistut tuotteet, kuten Habbo Avatars-hahmot ja Habbo X -huoneet, ovat Ethereum-lohkoketjussa. Tämä tarkoittaa sitä, että ostajien on käytettävä ETH:ta lunastaakseen omistusoikeuden tuleviin julaisuihimme.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk