NFT Habbo Avatars Discord-palvelin

Mikä on Discord ja miksi avaatte Discord-palvelimen Habbo Avatars-projektille?

 

Discord on tunnettu ja monipuolinen viestittely-alusta, jota monet jo olemassa olevat NFT-yhteisöt käyttävät. Alusta pitää sisällään kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotka mahdollistavat meille menestyksekkään ja tehokkaan yhteisön, jonka toivomme kasvavan, johdon.

 

Tämän lisäksi, näemme Discordin hyvänä tapana erottaa Habbo Avatars-projekti jo olemassa olevista yhteisön ongelmista ja kehityskeskusteluista. Emme halua käyttää Habbon Twitter-tiliä säännöllisesti NFT-aiheisiin keskusteluihin. Miksi ette anna Habbo-yhteisön keskustella uudessa Discord-palvelimessa?

 

Haluamme pitää huolen siitä, että Discord-palvelimellamme käydyn keskustelun aiheena on Habbo Avatars-projekti, ei Habbo pelinä tai muut yhteisön ongelmat. Pidämme jo olemassa olevat SOME-kanavamme paikkana, jossa kuuntelemme yhteisön palautetta. Miksi Habbolla ei ole virallista Discord-palvelinta?

 

Habbolla ei ole virallista Discord-palvelinta, koska koemme, että nykyiset SOME-kanavamme, Twitter, Facebook ja Instagram, palvelevat jo yhteisön palautetta varten. Pidämme, että edellä mainituilla kanavilla on hyvä näkyvyys yhteisön tarpeille, mielipiteille ja vaatimuksille. Emme koe tällä hetkellä tarvetta luoda täysin uutta Discord-palvelinta Habbo-yhteisölle, mutta tämä voi muuttua tulevaisuudessa. Miksi ette yksinkertaisesti päivitä yhteisöä aiheesta Habbon verkkosivustolla ja sen SOME-kanavilla?

 

Vaikka saatamme tulla tekemään joitakin julkaisuja Habbo Avatars-projektista Habbon SOME-kanavilla ja verkkosivustolla, olemme päättäneet pitää projektin alustavasti erillisenä itse pelistä. Pidämme, että yhteisölle on selkeämpää pitää peliin liittyvät asiat SOME-kanavillamme ja NFT-projektin ongelmat Discord-palvelimella. Miksi annatte NFT-projektin keräilijöille luvan keskustella Discord-palvelimessa?

 

Discord on tärkeä osa viestintää ja yhteisön rakentamista NFT-projektissa. NFT-keräilijöillä, erityisesti niillä, jotka ostavat useita kappaleita samaan aikaan, on usein tärkeitä teknisiä kysymyksiä NFT:istä ja niihin liittyvästä projektista. Lisäksi keräilijät keskittyvät NFT:ihin liittyviin aiheisiin keskusteluissaan, mitä varten palvelin on avattu. Palvelimeen hyväksytyt projektit valittiin niiden suosion mukaan. Saatamme hyväksyä muitakin projekteja sinne tulevaisuudessa.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk