Habbon avoin beta

 

Mikä on avoin beta ja miksi otimme sen käyttöön?

Habbon (moderni) Unity-versio ei ole vielä valmis – siihen on vielä lisättävä paljon vanhoja ja uusia toimintoja. Lisäämme edelleen puuttuvia toimintoja, mutta toivomme yhteisömme jatkavan asiakasohjelman testaamista, saadaksemme palautetta niistä.

 

Kuinka kauan testaus kestää?

Emme osaa vielä sanoa.

 

 

Miksi osa toiminnoista ja tavaroista puuttuu?

Uusi asiakasohjelma ei ole vielä lähellekään valmis. Aikarajoitusten vuoksi meidän on tullut priorisoida tietyt toiminnot ennen toisia, pitääkseemme huolta siitä, että Habbo on valmis pelattavaksi ennen kuin Flash lakkautetaan isoimmista selaimista. Pyydämme malttia käyttäjiltämme, sillä pelin kehitys tulee jatkumaan vielä useita kuukausia, jolloin lisäämme siihen niin useita toimintoja - uusia ja vanhoja - kuin mahdollista.

 

Miksi huoneiden lataamisessa kestää kauan?

Huoneiden latauksen kestoaika on vielä kaukana optimaalisesta. Kehittäjämme työskentelevät parhaillaan saadakseen sen lähemmäksi sitä ensimmäiseen julkaisuun.

 

Miksi Habbon käyttöliittymää ja ulkonäköä on muutettu?

Habbon uudelleen rakentaminen Unityyn on antanut meille mahdollisuuden parantaa sen käyttöominaisuuksia sekä mobiili- että tietokoneversiossa. Ymmärrämme täysin, että muutokset voivat tuntua oidoilta ja että monet Habbot pitävät vanhasta ulkonäöstä enemmän. Pidämme kuitenkin, että tekemämme muutokset ovat hyväksi pelin jatkuvuudelle. 

 

Otathan huomioon, että Habbon kehitystyötä tullaan jatkamaan ja kuuntelemme Habbojen mielipiteitä käyttöliittymään ja pelin ulkonäköön liittyen. 

 

 

 

Miksi huoneiden linkit eivät enää toimi Habbon ulkopuolella?

 

Ulkopuoliset huoneiden URL-linkit eivät toimi tällä hetkellä, eivätkä ne tule toimimaan Habbon uudessa versiossa. Aiomme kuitenkin antaa kaikille Habboille mahdollisuuden käyttää keskustelukäskyä, jolla voi liikkua huoneesta toiseen. Käyttääksesi käskyä, sinun tulee tietää huoneen id. Emme osaa vielä sanoa, milloin käsky tulee koko Habbokansan saataville. Tulemme päivittämään hotellia asian suhteen mahdollisimman pian!

 

Miksi osa saavutuksistani on muuttunut?

 

Osaa Habbon saavutuksista ollaan muuttamassa – joihinkin niistä lisätään tasoja, osa niistä tullaan arkistoimaan ja osa vanhimmista tullaan poistamaan. 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk