Tehtailu

Mitä tehtailu on?

Arkartelu on toiminta Habbossa, joka mahdollistaa uusien esineiden tekemisen sinulla jo olevien esineiden avulla. Jos sinulla on oikeat esineet, sinun on aina mahdollista askarrella.

 

 

Mitä tarvitsen tehtaillakseni?

Tehtailupöydän ja oikeiden ainesosien lisäksi, tarvitset oikein tehtailureseptin. On olemassa kahden tyyppisiä tehtailureseptejä: tavallisia ja salattuja. Tavalliset reseptit löytyvät tehtailupöytä-ikkunasta. Salatut reseptit eivät ole näkyvillä ja niitä varten sinun tulee kokeilla eri määrillä ja eri tyyppisillä esineillä löytääksesi ne. (Huom. salareseptit eivät ole vielä saatavilla Modernissa versiossamme.)

Tehtailupöydät tulevat monissa eri muodoissa - sinun tulee ottaa huomioon enineen nimi, koska se on melkein aina selvästi merkitty tehtailupöydäksi. Ne ovat saatavilla vain tiettyinä kuukausina - kun ne ovat saatavilla, löydät ne Kaupastamme. Jos tehtailupöydät eivät ole saatavilla kaupassamme, niitä voi usein napata Kirppariltamme. Julkistamme uudet tehtailupöytämme nettisivullamme, joten pidä silmäsi auki!

 

Miten tehtailen?

  1.   Ensinnäkin, tarvitsen tehtailupöydän. Voit hankkia sen Kaupastamme tiettyinä vuodenaikoina. Pidä nettisivuamme silmällä, tietääksesi milloin ne ovat saatavilla.
  2.  Seuraavaksi, tarvitse ainesosia. Näitä voit saada joko ilmaiseksi tai voit ostaa niitä Habbo-kolikoilla tai Ducketeilla Kaupastamme. Joskus sinulla on myös mahdollisuus saada niitä palkinnoksi kilpailuista ja aktiviteeteista.
  3.   Aseta tehtailupöytä huoneeseesi ja kaksoisklikkaa sitä aloittaaksesi. Valitse ainesosat tai resepti, jota haluat käyttää ja paina "Tehtaile" painiketta.

Huomio: Tehtailu-taulukossa näkyy vain ainesosat, joita voi käyttää tehtailupöydän kanssa. 

Puuttuuko sinula ainesosa? Mene Kirpparille etsimään!

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk