Habbo Club/ Huoneenrakentajaklubi-edut

Habbo Avatarsien omistajat tulevat saamaan etuja Habbo Club- ja Huoneenrakentajaklubin jäsenyyksissä. Saadaksesi etuja, NFT:iden omistajien tulee yhdistää NFT-hahmon sisältävä MetaMask-lompakko heidän Habbo-tiliinsä verkkosivustollamme. Viittaamme loppuartikkelissa ko. etuun 'HC/HR-etuna'.

 Saanko HC/HR-etuja kaikille tilini hahmoille?

 

Kyllä saat. Tili, jolle yhdistät MetaMask-lompakkosi aktivoi HC/HR-edut ko. tilille. Jokainen tilin hahmoista saa HC- ja HR-jäsenyydet niille kirjautuessa.Voiko MetaMask-lompakkoni olla linkitetty usean eri maan Habboon samaan aikaan ja jos voi, saanko HC/HR-etuja kaikille tileilleni? 

 

Kyllä, MetaMask-lompakkosi voi olla yhdistettynä jokaiseen hotelliin ja voit hyötyä sen tuomista HC/HR-eduista yhdeksällä eri maan tilillä samanaikaisesti.

 

Voinko yhdistää MetaMask-lompakkoni useille eri tileille saman maan hotellissa ja saanko HC/HR-etuja jokaiselle niistä?

 

Et, jokainen MetaMask-lompakko voidaan yhdistää vain yhteen tiliin, yhdessä hotellissa kerrallaan.Mitä jos hahmollani on jo HC- tai HR-jäsenyys?

 

Edun ollessa päällä, jo olemassa olevat HC- ja HR-jäsenyydet kuluvat samaan tapaan, kuin ilman sitä.Miten HC/HR-edut vaikuttavat HC-putkeeni?

 

Jos hahmollasi on jo HC-jäsenyys, se kuluu kuten aina, etu tulee voimaan sen jälkeen. HC-putki pysyy voimassa niin kauan, kuin et kirjaudu saman tilin toiselle hahmolle. (Huom.: HC-putkesi ei keskeyty, jos olet maksanut HC-jäsenyydestä tilillesi.)

 

Tässä vielä sama hiukan yksityiskohtaisemmin: kun kirjaudut sisään hahmo A:lla, tarkastamme viimeisimmän sisään kirjautumisen. Jos viimeisin sisäänkirjautuminen oli hahmo A:lla, HC-putki jatkuu hahmolla A. Jos kirjaudut sen jälkeen hahmolle B, HC-putki keskeytyy hahmolla A ja se siirtyy hahmolle B.Pysyykö MetaMask-lompakkoni yhdistettynä koko ajan vai tuleeko minun syöttää salasana aina uudelleen?

 

Ei, sinun ei tule yhdistää MetaMask-lompakkoosi aina, kun kirjaudut sisään. Sinuun täytyy yhdistää se tilillesi vain kerran. Kun olet tehnyt sen, julkinen Ethereum-osoite, joka on yhdistetty MetaMask-lompakkoosi tallennetaan Habbo-tilillesi. Järjestelmämme tulee tarkastamaan ko. osoitteen, joka todistaa NFT:en omistajuuden, aina kun kirjaudut sisään Habboon.

 

Mitä tapahtuu, jos en kirjaudu sisään pitkään aikaan, mutta käyttäjät haluavat vierailla huoneissani, joissa on HR-klubin varaston tavaroita?

 

Kun Habbot menevät huoneisiisi, joissa on HR-varaston tavaroita, järjestelmämme tulee tarkastamaan tilisi ja siihen yhdistetyn NFT:iden omistajille annetun julkisen osoitteen. Jos järjestelmämme havaitsee, että olet NFT:en omistaja, se tulee päästämään vierailijat huoneeseesi.Jos joku muu pääsee kirjautumaan sisään MetaMask-lompakkooni, pääsevätkö he myös käsiksi Habbo-tiliini?

 

Eivät, se ei ole mahdollista.Jos Habbo-tilini hakkeroidaan, pääsevätkö hakkerit käsiksi myös MetaMask-lompakkooni?

 

Eivät, se ei ole mahdollista.Nouseeko tavararajani HC/HR-etujen myötä?

 

Saat +250 kamarajan lisäyksen ainoastaan ostaessasi 31 päivän HR-klubijäsenyyden. Päällä oleva HC/HR-etu ei tuo mukanaan kuukausittaista lisää HR-klubivaraston tavararajaan.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk