Habbo Club-/ Huoneenrakentajaklubin edut Habbo Avatars- ja Crafted Avatars-hahmojen omistajille

 

Habbo Avatars- ja Crafted Avatars-hahmojen omistajat saavat mielettömiä etuja Habbossa. Saadaksesi etuja, hahmojen omistajien tulee yhdistää hahmon sisältävä MetaMask-lompakko heidän Habbo-tiliinsä verkkosivustollamme. Tulemme käyttämään tässä artikkelissa eduista nimeä “HC-/HR-edut”.

 Saanko HC-/HR-etuja kaikille tilini hahmoille?

 

Kyllä saat. Tili, jolle yhdistät MetaMask-lompakkosi aktivoi HC-/HR-edut ko. tilille. Jokaisella tilin hahmolla, jota käytät Habbon pelaamiseen, on aktiiviset HC- ja HR-jäsenyydet, kun kirjaudut niillä sisään.

Voit myös saada useita HC-putkea sen mukaan, kuinka monta Habbo Avatars-hahmoa sinulla on tililläsi, ja myös useita kuukausittaisia maksuja.

Voiko MetaMask-lompakkoni olla linkitetty usean eri maan Habboon samaan aikaan ja jos voi, onko HC/HR-edut aktivoitu kaikille tileilleni samanaikaisesti? 

 

Kyllä, MetaMask-lompakkosi voi olla yhdistettynä jokaiseen hotelliin ja voit hyötyä sen tuomista HC-/HR-eduista jokaisen eri Habbo-maan hotelleista samanaikaisesti.

 

Voinko yhdistää MetaMask-lompakkoni useille eri tileille saman maan hotellissa ja saanko HC/HR-etuja jokaiselle niistä?

 

Et, jokainen MetaMask-lompakko voidaan yhdistää vain yhteen tiliin, yhdessä hotellissa kerrallaan.Mitä jos hahmollani on jo HC- tai HR-jäsenyys?

 

Edun ollessa päällä, jo olemassa olevat HC- ja HR-jäsenyydet kuluvat samaan tapaan, kuin ilman sitä.

 


Miten edut vaikuttavat HC-putkeeni?

 

Ensinnäkin on tärkeää käsittää, että jos hahmollasi on tällä hetkellä HC-jäsenyys, se käytetään ensin loppuun. Kun kaikki HC-jäsenyydet on käytetty, Habbo Avatars-etu tulee voimaan ja ylläpitää hahmosi HC-putkea niin kauan, kuin tiliisi on liitetty lompakko, jossa on vähintään yksi Habbo Avatars-hahmo.

 

Toisekseen, on tärkeää ymmärtää, että voit määrittää HC-putkia tililläsi oleville hahmoille sen mukaan, kuinka monta Habbo Avatars-hahmoa sinulla on. Jos sinulla on esim. viisi Avatars-hahmoa, voit määrittää HC-putken viidelle tililläsi olevalle hahmolle asetusvalikossa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit halutessasi saada viisi kuukausittaista HC-maksua.

 

Jos haluat säilyttää HC-putken hahmollasi keskeytyksettä, on parasta, että sillä on aina aktiivinen HC-jäsenyys. Jos kuitenkin haluat ylläpitää HC-putkea jollakin hahmoistasi ostamatta jäsenyyttä, varmista, että HC-putki on aktivoituna sille hahmolle, jolla todella haluat sen olevan. Voit tarkastaa sen verkkosivustomme asetusvalikosta.Sallivatko Crafted Avatars-hahmot määrittää kaksi HC-putkea kahdelle eri hahmolle tililläni?

 

Ei tällä hetkellä. Crafted Avatars-hahmo antaa sinulle vain yhden HC-putken määritettäväksi.Saanko 10 %:n bonuksen HC-putkestani korvauksena KAIKISTA Kaupasta ostamistani tuotteista? Vai vain niistä, jotka on ostettu hahmolla, jolla on HC-putki käytössä?

 

Sinun tulee ostaa Kaupasta tuotteita hahmolla, jolla on HC-putki käytössä, saadaksesi bonuskolikoita.

 

Pysyykö MetaMask-lompakkoni yhdistettynä koko ajan vai tuleeko minun syöttää salasana aina uudelleen?

 

Ei, sinun ei tule yhdistää MetaMask-lompakkoasi aina, kun kirjaudut sisään. Sinuun täytyy yhdistää se tilillesi vain kerran. Kun olet tehnyt sen, julkinen Ethereum-osoite, joka on yhdistetty MetaMask-lompakkoosi tallennetaan Habbo-tilillesi. Järjestelmämme tulee tarkastamaan ko. osoitteen, joka todistaa hahmojen omistajuuden, aina kun kirjaudut sisään Habboon.

 

Mitä tapahtuu, jos en kirjaudu sisään pitkään aikaan, mutta käyttäjät haluavat vierailla huoneissani, joissa on HR-klubin varaston tavaroita?

 

Kun Habbot menevät huoneisiisi, joissa on HR-varaston tavaroita, järjestelmämme tulee tarkastamaan tilisi ja siihen yhdistetyn hahmon omistajille annetun julkisen osoitteen. Jos järjestelmämme havaitsee, että olet hahmon omistaja, se tulee päästämään vierailijat huoneeseesi.Jos joku muu pääsee kirjautumaan sisään MetaMask-lompakkooni, pääsevätkö he myös käsiksi Habbo-tiliini?

 

Eivät, se ei ole mahdollista.Jos Habbo-tilini hakkeroidaan, pääsevätkö hakkerit käsiksi myös MetaMask-lompakkooni?

 

Eivät, se ei ole mahdollista.Nouseeko HR-varaston tavararajani HC-/HR-etujen myötä?

 

Saat +250 kamarajan lisäyksen ainoastaan ostaessasi 31 päivän HR-klubijäsenyyden. Päällä oleva HC-/HR-etu ei tuo mukanaan kuukausittaista lisää HR-klubivaraston tavararajaan.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk