Android-lanseeraus

Milloin julkaisette uuden Android Habbo -mobiilisovelluksen?

 

Meillä ei ole vielä vahvistettua julkaisupäivää. Olemme työskennelleet sovelluksen parissa jo jonkin aikaa, emmekä malta odottaa sen julkaisua!Miksi uusi Android-sovellus on Unity-pohjainen ja miksi ette voi pitää sitä nykyisessä versiossa?

 

Yksi alkuperäisistä ja tärkeimmistä syistä Unityn valitsemiseen oli se, että yhteisömme saisi oikean crossplay-kokemuksen. Haluamme, että voit pelata Habboa millä tahansa laitteella, ja Unity on alusta, joka mahdollistaa sen.Mitä tapahtuu nykyiselle Android-mobiilisovellukselle?

 

Poistamme entisen Android-mobiilisovelluksen listauksen, kun lanseeraamme uuden sovelluksen. Voit edelleen käyttää sitä, mutta sitä ei päivitetä.

 

HUOM.: Emme osaa vielä sanoa, milloin ei-Unitypohjainen Android-sovellus otetaan kokonaan pois käytöstä.Milloin uusi Android-sovellus julkaistaan?

 

Sitä ei ole toistaiseksi vahvistettu. Muista tarkistaa Twitter-tilimme päivitykset!Onko kultainen Alien-hattu vaihtokelpoinen?

 

Kyllä on.Voinko saada kultaisen Alien-hatun, jos minulla ei ole Android-laitetta?

 

Jos sinulla ei ole Android-laitetta, voit silti saada kultaisen Alien-hatun muilta Habboilta, sillä tuote on vaihtokelpoinen.Mitkä tilini hahmoista saavat kultaisen Alien-hatun?

 

Saat kultaisen Alien-hatun ensimmäiselle hahmolle, jolla kirjaudut sisään uuden Android-sovelluksen lataamisen jälkeen.Milloin julkaisette uuden mobiilisovelluksen iOS-laitteille?

 

Se tullaan julkaisemaan, mutta emme vielä osaa sanoa milloin.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk