SnowStorm

Miksi toimme SnowStormin takaisin?

 

Ensisijaisesti halusimme tuoda jotain mieluisaa yhteisöllemme myrskyisän 2020 lopun ja 2021 alun jälkeen. Habbot ovat pyytäneet SnowStormin paluuta jo vuosia, paljon ennen Klassista asiakasohjelmaa, joten osa pelikehittäjistämme päättivät ottaa selville, kuinka realistista olisi tuoda se, tai jokin sen versio takaisin. Pähkinänkuoressa, he onnistuivat tehtävässä.Miksi peli yleensä poistettiin?

 

Poistimme SnowStormin vuonna 2014, koska se liitettiin Game Centreen, joka otettiin pois käytöstä, koska se ei ollut yhtä menestyksekäs kuin olisimme toivoneet. 

Miksi sitä ei palautettu aikaisemmin, vaikka sitä pyydettiin kovasti vuosia sitten?

 

Siitä lähtien kun SnowStorm poistettiin Flash-asiakasohjelmasta Game Centren yhteydessä, sitä on pyydetty takaisin. Päätimme jättää sen pois, sillä vain pieni osa yhteisöä pelasi sitä, eikä se näin ollen tuntunut ensisijaiselta toiminnolta kävijäkunnallemme. Jos peli tulee olemaan tällä erää niin suosittu, kuin yhteisömme kielii, toivomme pystyvämme muuntaa sen suosituksi ja paljon käytetyksi toiminnoksi. 

 

Aiommeko tuoda takaisin muita vanhoja pelejä kuten Peelopaalu ja Battle Ball ja paikkoja, kuten Lido? 

 

Se ei ole aikeissamme tältä erää, mutta emme sano, ettemmekö koskaan enää palauttaisi muita vanhoja pelejä jossain muodossa. Faktaa kuitenkin on, että Peelopaalu ja muut Habbon varhaiset minipelit (kuten myös Lido) olivat osa Habbon Shockwave versiota, eikä niitä kopioitu aikanaan Flash-asiakasohjelmalle. Shockwave oli varhainen multimedia-alusta, jota pelikehittäjät käyttivät 2000-luvun alussa. Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, ettei kyse siis ole ainoastaan niiden palauttamisesta. SnowStorm oli osa Flash-asiakasohjelmaa vuoteen 2014 saakka, joten sen oli paljon helpompaa replikoida, kuin esimerkiksi Peelopaalun olisi. 

Miksi ne, joilla ei ole HC-jäsenyyttä saavat vain 3 ilmaista pelipolettia päivässä?

 

Tämä ei ole muuttunut sitten 2014 – ne, jotka eivät ole HC-jäseniä, saavat ainoastaan 3 pelipolettia päivässä. On kyse tyypillisestä pelikäytännöstä. Kaikki saavat pelistä ilmaisen aloituksen tiettyyn pisteeseen saakka, mutta premium-pelaajat saavat lisäetuja. 

Miksi HC-jäsenet saavat vain 30 ilmaista pelipolettia?

 

Mielestämme 30 pelipolettia päivässä tuo rutkasti pelattavaa, se on jopa yltäkylläinen määrä tavan Habbolle. Jos olet kuitenkin kilpailuhenkinen tai yksinkertaisesti haluat viettää enemmän aikaa SnowStormia pelaten, sinun on mahdollista ostaa ylimääräisiä pelipoletteja. 

Miksi ylimääräisistä pelipoleteista pitää maksaa, kun ilmaiset pääsevät loppumaan?

 

Jälleen, on kyse tyypillisestä käytännöstä Habbon tyyppisissä peleissä. Pidämme SnowStormia lisäominaisuutena yhteisömme viihdyttämisessä ja kaikki saavat ilmaisia pelipoletteja päivittäin, HC-jäsenet saavat niitä kymmenkertaisesti. Jos olet kuitenkin kilpailuhenkinen tai yksinkertaisesti haluat viettää enemmän aikaa SnowStormia pelaten, sinun on mahdollista ostaa 10 pelipolettia viidellä kolikolla ja viidellä timantilla. 

Tullaanko SnowStormiin lisäämään ominaisuuksia?

 

Ensimmäisen julkaisun jälkeen aikeissamme on lisätä siihen ominaisuuksia – yksi haluamistamme lisäyksistä on lisätä tulostaulu kuukauden top-pelaajille. Uskomme, että tämä toisi lisäviihdettä yhteisölle. Emme voi tällä hetkellä vahvistaa muita lisäyksiä, mutta mielestämme pelissä on paljon potentiaalia! 

Tuleeko SnowStorm myös Modernille asiakasohjelmalle? Miksi/miksi ei?

 

Ajatuksemme on tuoda SnowStorm myös Moderniin versioomme. Klassisen asiakasohjelman versio on väliaikaisratkaisu, joka mahdollistaa sen tämän hetkisen pelattavuuden. Tulemme ensin julkaisemaan SnowStormin Klassisella asiakasohjelmalla testimielessä, saadaksemme siitä palautetta yhteisöltä.

 

 

Käytin 3 pelipolettia ja ostin sitten HC-jäsenyyden. Nyt minulla on vain 27 polettia. Jos HC-jäsenet kerran saavat 30 polettia, minne hävisivät 3 polettiani?

 

Habbot, joilla ei ole HC-jäsenyyttä, saavat kolme pelipolettia päivässä. Jos päätät liittyä HC-jäseneksi, nuo kolme polettia sisältyvät HC-jäsenyyden 30 polettiin. Se on, kuten sinulle olisi annettu 30 ilmaista pelipolettia, joista käytit jo kolme.

 

 

Mitä viikottaisten tulostaulujen top-sijoille yltäneet Habbot saavat palkinnoksi? 

 

Kun viikottaiset tulokset nollataan, top 3 Habboa saavat seuraavat palkinnot:

  • 1. sija: Kultainen lohikäärmepatsas
  • 2. sija: Hopeinen lohikäärmepatsas
  • 3. sija: Pronssinen lohikäärmepatsas

 

Lisäksi kolme satunnaista Habboa viikottaisen tulostaulun sijoilta 4-50 saavat Kivisen lohikäärmepatsaan. Kaikki palkinnot lähetetään suoraan tavaravalikkoosi.

 

 

Miksi muutitte palkintoja ja miksi uusia patsaita ei voi vaihtaa?

 

Päätimme, että palkintojen muuttaminen vaihtokelvottomiksi kamoiksi vähentäisi pelissä huijaamista samalla, kun se kannustaisi tavallisia pelaajia.

 

 

Mitä viikottaisten tulostaulujen top-sijoille yltäneet ryhmät saavat palkinnoksi? 

 

Kun viikottaiset tulokset nollataan, top 3 ryhmää saavat seuraavat palkinnot:

 

  • 1. sija: 50 Duckettia
  • 2. sija: 25 Duckettia
  • 3. sija: 15 Duckettia

 

 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk