Keräilijän lompakot, Hopea ja vaihtomaksut pelissä

Teemme yhteistyötä Stardustin kanssa ottaaksemme käyttöön uuden ominaisuuden – Keräilijän lompakon – joka toimii MetaMask-lompakon rinnalla. 

 

Saat Keräilijän lompakon automaattisesti tekemällä tiettyjä asioita Habbossa. Esim. kun saat ensimmäisen keräilytuotteesi.

 

Vaikka sinulla olisi jo MetaMask-lompakko, tarvitset myös Keräilijän lompakon suorittaaksesi tiettyjä toimenpiteitä Habbo Collectibles-tuotteilla pelissä. Keräilijöiden lompakoita käytetään esim. vaihtamiseen, tehtailuun, lahjapakettien avaamiseen ja keräilytuotteiden myymiseen Habbossa. Huom., useimmat näistä ominaisuuksista eivät ole vielä saatavilla, mutta ne julkaistaan vuoden 2024 aikana.

 

Aivan kuten MetaMask-lompakossa säilytettävien keräilytuotteiden kohdalla, ne tulevat toimimaan aikanaan niin, että Keräilijän lompakkoon tallennetut Hopeat ja keräilytuotteet ovat käytettävissä jokaisen eri Habbo-maan hotellissa.

 

Et voi käyttää Keräilijän lompakkoasi tuotteiden vaihtamiseen Immutable Marketplacessa. Sinun on siirrettävä Collectibles-tuotteesi MetaMask-lompakkoon, jotta voit myydä niitä siellä. 

 

Hopea

Hopea on uusi valuutta, jonka otamme käyttöön Habbo Collectibles-ekosysteemissä. Voit ostaa sitä kaikkien Habbo-maiden virallisista verkkokaupoista. Voit myös käyttää sitä kaikissa eri hotelleissamme.

Voit käyttää Hopeaa seuraavasti:

Sen ensisijainen käyttötarkoitus on Kuraattorin leimojen ostaminen, joita käytetään Keräilykaapeissa. Sitä käytetään myös keräilytuotteiden vaihtomaksuihin pelissä. (Huom.: Kuraattorin leimoja voi ostaa myös Smaragdeilla Collectibles Shopista.) 

 

Julkaisemme kuitenkin tulevaisuudessa uusia tuotteita, joita voi ostaa vain Hopealla.

Maailmanlaajuinen valuutta

Hopea on Smaragdien tapaan maailmanlaajuinen valuutta, jota voi ostaa kaikkien eri maiden Habbojen verkkosivuston virallisista kaupoista. Tästä syystä Hopea maksaa reaalihinnassa saman verran riippumatta siitä, mistä hotellista sen ostat. Esim. jos myisimme Hopea-tarjouksen, joka maksaa 5 Yhdysvaltain dollaria habbo.com-sivustolla, se maksaisi nykyisten valuuttakurssien mukaan yli 20 Brasilian realia habbo.com.br-sivustolla ja yli 130 Turkin liiraa habbo.com.tr-sivustolla.

 

Vaihtomaksut pelissä

Tarjoamme yhteisömme jäsenille ilmaisia Tähtipölylompakoita pelaajakokemuksen sujuvoittamiseksi. Ko. lompakot eivät kuitenkaan ole meille ilmaisia. Korvataksemme osan palvelumaksuista, otamme käyttöön minimaalisen vaihtomaksun, joka maksetaan Hopeana pelaajien välisistä vaihdoista. Tämä lähestymistapa auttaa meitä korvaamaan osan alkukustannuksistamme tinkimättä sulavasta pelikokemuksesta.

 

 

 

Tuotteiden siirto Keräilijän lompakostasi MetaMask-lompakkoosi

 

Voit halutessasi siirtää kaikki pelissä ansaitsemasi tuotteet omasta Keräilijän lompakostasi MetaMask-lompakkoosi, jotta voisit myydä niitä Immutable Marketplacessa ETH:ia vastaan. Voit tehdä siirron käyttämällä pelin sisäistä siirtotyökalua:

 

In-game transfer tab feature.png

 

Voit myös siirtää keräilytuotteita MetaMask-lompakostasi Keräilijän lompakkoosi, voidaksesi myydä niitä pelaajille, jotka eivät halua käyttää MetaMaskia. Siirtääksesi tuotteita Keräilijän lompakkoon, avaa Habbo-tilisi lompakkoasetukset ja kopioi Keräilijän lompakon osoite alla olevan painikkeen avulla:

 

Collector Wallet _ Wallet Settings.png

 

Tämän jälkeen voit käyttää Collectibles-sivuston siirtotyäkalua siirtääksesi tuotteita MetaMask-lompakostasi Keräilijän lompakkoosi:

 

Website transfer feature.png

Huom.: tuotteiden siirtämiseen lompakoiden välillä sisältyy Hopea-valuutalla tehtävä vaihtomaksu. Vaihtomaksu on myös mahdollista suorittaa Smaragdeilla.

 

 

 

 

 

Usein kysytyt kysymykset:

 

Miksi otatte käyttöön Hopean uutena valuuttana?

 

Sen lisäksi, että Hopeaa tarvitaan uusien Keräilijän lompakkoihin liittyvien kulujen kattamiseen, se on myös arvokas työkalu uusien pelaajien Habbo Collectibles-ekosysteemiin tuomisessa. 

Pelaajat, jotka ovat täysin uusia ekosysteemissä, saavat automaattisesti Keräilijän lompakon, saadessaan ensimmäisen keräilytuotteensa pelissä tai ostaessaan Hopeaa Habbon verkkokaupasta. Toimenpiteiden yhteydessä he saavat lohkoketjulla varustetun lompakon, jossa he voivat säilyttää kaikkia ostamiaan tai pelaamalla hankkimiaan keräilytuotteita. 

Näemme Keräilijän lompakon hankkimisen uusille pelaajille ensimmäisenä askeleena kohti harvinaisempien ja arvokkaampien keräilytuotteiden hankkimista, lopulta MetaMask-lompakon hankkimista ja etenemistä niin, että kasvatat tarpeeksi arvoa ostaaksesi Premium Collectibles-tuotteita, joiden avulla kerrytät Smaragdeja.Julkaisetteko jatkossakin uusia tuotteita, joita voi ostaa vain Smaragdeilla?

 

Kyllä. Smaragdit (entinen NFTC) ovat edelleen Habbo Collectibles-ekosysteemin premium-valuutta.Mikä on Hopean arvo paikallisessa valuutassani (oikean elämän valuutassa, kuten euro)?

 

Tämä on vielä vahvistamatta, mutta on tärkeää ymmärtää, että kyseessä on maailmanlaajuinen valuutta, joten sen reaalihinta on sama kaikissa valuutoissa. 

 

Jos esim. julkaisisimme Hopea-tarjouksen, joka maksaa 5 Yhdysvaltain dollaria, se maksaisi nykyisten valuuttakurssien mukaan yli 20 Brasilian realia.

 

Voinko myydä Keräilijän lompakossani olevia keräilytuotteita ETH:ia vastaan?

Kyllä voit, mutta ensin sinun on siirrettävä ne MetaMask-lompakkoon ja yhdistettävä se Immutableen.


Pitääkö minun tallettaa kaikki keräilytuotteeni Keräilijän lompakkooni saadakseni niistä Keräilijän XP:tä?

Ei. Keräilijän XP:si ja tasosi lasketaan lompakossasi olevien keräilytuotteiden perusteella, olipa kyseessä MetaMask- tai Keräilijän lompakosta. Jos jaat keräilysarjan molempiin lompakoihin, et tule saamaan sarjan tuomaa bonus XP:tä. Keräilytuotteiden on oltava yhdessä lompakossa, jotta se laskettaisiin kokonaiseksi sarjaksi.

On suositeltavaa pitää parhaat keräilytuotteesi, sarjat mukaan lukien, MetaMask-lompakossasi. Tämä seikka on tärkeää ottaa huomioon erityisesti, jos omistat Premium-keräilytuotteita, kuten Avatareja tai huoneita, sillä näin saat lompakostasi mahdollisimman paljon XP:tä.


Voinko ostaa Hopeaa Habbo-kolikoilla tai -timanteilla?

Hopeaa ei ole mahdollista ostaa pelissä kolikkoja tai timantteja vastaan, vaan sinun on käytettävä oikeaa rahaa verkkosivustollamme. Voi kuitenkin olla, että jotkut pelaajat päättävät myydä ostamansa Hopean kolikoilla uudistetulla työn alla olevalla Kirpparillamme, joka julkaistaan vuonna 2024.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk