Keräilykaapit

Keräilykaappi on ominaisuus, jonka avulla voit muuntaa olemassa olevan Habbo-tavarasi Habbo Collectibles-keräilytuotteeksi, jota kutsutaan Reliikiksi. 

 

Muiden keräilytuotteiden tapaan, Reliikkejä voi ostaa ja myydä vapaasti Etheriä (ETH) vastaan Immutablessa, ja useimmissa tapauksissa niitä voi käyttää kaikissa kymmenessä hotellissamme (joihin luetaan kaikkien eri maiden Habbot, sekä HabboX) eikä ainoastaan siellä, mistä ne ovat peräisin.

 

Collectors Guild view 2.png

 

Mitä Keräilykaapin käyttöön tarvitaan

Tarvitset Keräilykaappien käyttöön seuraavaa:

 

  1. MetaMask-lompakon, joka on yhdistetty Immutableen tai Kerälijän lompakkoon
  2. Vähintään yhden Kuraattorin leiman – harvinaisemmat ja kalliimmat tavarat vaatimat useita leimoja. Voit hankkia Kuraattorin leimoja Hopealla Keräilykaappi-ikkunasta (tsekkaa alla oleva kuva) tai voit ostaa niitä Smaragdeilla Collectibles Shopista.
  3. Tavara, joka on lisätty valkoiselle listalle/ Keräilykaappiin (tsekkaa alempaa lisätietoja siitä, mitä tavaroita on mahdollista muuttaa Reliikeiksi Keräilykaappien avulla).

Kuraattorin leimat

Kuraattorin leimoja tarvitaan tavaroiden muuntamiseksi Reliikeiksi. 

 

Voit hankkia Kuraattorin leimoja Hopealla Keräilykaappi-ikkunasta tai voit ostaa niitä 50 Smaragdilla Collectibles Shopista
Kun julkaisemme Keräilykaapit, voit myös vaihtaa omistamasi leimat keräilytuotteiksi, joita voit myydä Immutable Marketplacessa.

Mitkä tavarat voidaan muuntaa Reliikeiksi

Keräilykaappien julkaisun jälkeen tulemme lisäämään niihin tavaroita joka kuukausi, eli valkoiselle listalle lisättyjen tavaroiden lista kasvaa kuukausittain. 

 

Kun tavara on ollut saatavilla Keräilykaapeissa jonkin aikaa, vaihdamme sen toiseen. Huom., lähes kaikki aikaisemmin Keräilykaappeihin lisäämämme tuotteet tullaan lisäämään takaisin niihin tulevaisuudessa.

 

Lisäämme tavaroita Keräilykaappeihin vähitellen ensisijaisesti kahdesta eri syystä:

 

  1. Tämä auttaa meitä pitämään ominaisuuden hauskana ja mielenkiintoisena. Saatamme esim. järjestää teemasesonkeja Habbon kampanjoiden ja tapahtumien rinnalla.
  2. Tällä tavoin voimme myös lieventää mahdollisia kielteisiä vaikutuksia yhdeksän Habbo-maamme hotellien taloudessa. Hiljaa hyvä tulee.

Miten Keräilykaappia käytetään

Kun avaat Keräilykaappisi Keräilijöiden killasta, näet tavarat, jotka ovat tällä hetkellä muunnettavissa Reliikeiksi. Jos omistat jonkin muunnettavista olevista tavaroista, se on merkattu numerolla sen alapuolella. Numero osoittaa, kuinka monta sinulla on niitä tavaravalikossasi. Hotelliin lukitut Reliikit

Tapauksissa, joissa tuotteiden tarjonta ja keskimääräiset markkinahinnat poikkeavat toisistaan eri hotelleissa, voimme käyttää "hotellilukko"-ominaisuutta. Kun ominaisuus on käytössä, se estää ko. Reliikin käytön missään muussa hotellissa kuin Habbo X:ssä ja sen alkuperämaan hotellissa. On tärkeää ottaa huomioon, että käytämme lukitusominaisuutta vain äärimmäisissä tilanteissa ja tapauskohtaisesti.

 

Hyvä esimerkki tavaratyypistä, joka tulee aina olemaan lukittu, ovat LTD:t.

 

Mitä tavaralle tapahtuu, kun se muunnetaan Reliikiksi

Kun olet muuttanut tavarasi Reliikiksi, voit käyttää sitä vapaasti Habbossa, kunhan se pysyy MetaMask-lompakossasi tai Keräilijän lompakossasi ja pidät ne yhdistettynä Habboon.

 

Useimmissa tapauksissa voit käyttää keräämiäsi Reliikkejä kaikkien Habbo-maiden hotelleissa. Voit myös myydä omistamasi Reliikit ETH:lla – laajalti käytetyllä kryptovaluutalla – Immutablessa.

 

Kun tavara on muunnettu Reliikiksi, se poistetaan tililtäsi ja tietokannastamme ja siirretään pysyvästi Immutable-lohkoketjuun, kuten kaikki muutkin keräilytuotteet.

 

❗️ HUOM.: ET VOI peruuttaa prosessia. Kun tavara on muunnettu Reliikiksi, se pysyy ikuisesti Reliikkinä.

Usein kysytyt kysymykset:

 

Miksi päätitte kutsua tämän tyyppisiä keräilytuotteita "Reliikeiksi"?

 

Mielestämme on tärkeää erottaa ne muista ekosysteemimme keräilytuotteista, ja tulevaisuudessa aiomme myös eritellä ne tavaravalikossa, jotta ne erottaisi muunlaisista tavaroista.

 

On olemassa myös muita Habbo Collectibles-keräilytuotteiden ominaisuuksia, joista puhuimme pitkän tähtäimen visiossamme, jotka liittyvät Reliikkeihin. Aiomme esim. julkaista saavutuksia, jotka perustuvat Reliikeiksi muuntamiesi tavaroiden määrään.Miten muuten Reliikit eroavat muista keräilytuotteista?

 

Toistaiseksi ainoa ero niiden nimien lisäksi ovat ominaisuudet, jotka niillä on Immutablessa. Niiden piirteet ovat hieman erilaisia, jotta järjestelmämme voisi tulevaisuudessa tunnistaa ne ja erotella ne eri tavalla esim. tavaravalikossa.Miten saan Kuraattorin leimoja?

 

Voit ostaa niitä Hopealla Keräilykaapin ikkunasta ja Smaragdeilla Collectibles Shopista. Leimat maksavat 50 NFTC:tä. Tulemme pian määrittämään niiden hinnan Hopeassa.

 

Kuraattorin leimoja voi hankkia myös Immutable Marketplacesta, jos pelaajat päättävät myydä niitä siellä.Kuinka monta Kuraattorin leimaa tavaran muuttaminen Reliikiksi maksaa?

 

Tämä riippuu tuotteesta. Arvokkaampien ja harvinaisempien tuotteiden muuttaminen Reliikeiksi vaatii useita Kuraattorin leimoja, mutta tavallisempien tuotteiden muuttaminen vaatii ainoastaan yhden leiman.Tuleeko ominaisuus saataville Klassiseen asiakasohjelmaan?

 

Tavoitteenamme on tuoda Keräilykaapit Klassiseen versioomme. Jos tulemme lisäämään ne, se tapahtuu tulevaisuudessa.Voinko muuntaa Reliikkejä takaisin tavallisiksi tavaroiksi?

 

Et, se ei ole mahdollista

 

On erittäin tärkeää ymmärtää, että Reliikkien muunnosprosessi on pysyvä ja että kun tavarastasi tulee Reliikki, et voi enää myydä sitä kolikoilla – voit myydä sen ETH:iä tai jotakin muuta Immutablen tukemaa valuuttaa vastaan.Voinko tulevaisuudessa muuntaa muita Habbo-tuotteita Reliikeiksi?

 

Kyllä, aiomme lisätä ainakin vaatteet ja LTD:t Keräilykaappeihin tulevaisuudessa. Ainoastaan käyttämättömiä vaatetuotteita voidaan muuntaa Reliikeiksi.Mitä vaatetuotteelleni tapahtuu, kun muunnan sen Reliikiksi?

 

Vaatetuotteesta ilmenee vaatekeräilytuotteena Immutablessa. Löydät vaatekeräilytuotteesi 'Vaihda ulkonäköä'-osiosta. Alkuperäinen vaatetuote poistetaan pysyvästi tavaravalikostasi.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk