Keräilijätasot ja XP

Mitä enemmän sinulla on Habbo Collectibles-tuotteita, sitä enemmän saat Keräilijän XP:tä ja kerrytät Keräilijätasoasi.

 

Tulevaisuudessa pelaajat, joilla on korkeampi Keräilijätaso, pääsevät käsiksi vaikka minkälaiseen ainutlaatuiseen sisältöön ja joissakin tapauksissa myös ominaisuuksiin 👀

Aiemmin olemme jakaneet sesonkilahjoja käyttäjien omistamien Genesis Habbo Avatars- ja Crafted Avatars-hahmojen määrän perusteella. Jatkossa tulemme käyttämään Keräilijätasoa niiden sijasta päättäessämme, kenelle ja kuinka paljon sitä tulemme jakamaan. Tämä on kattavampi tapa palkita yhteisöämme, sillä käyttäjät voivat saada sesonkilahjoja keräämällä kokonaisia sarjoja tai yksinkertaisesti omistamalla Premium Collectibles-tuotteita!


Collectors Guild view 3.png

Alla olevassa kuvassa selitämme kunkin keräilijätason ja sen, kuinka paljon Keräilijän XP:tä kullekin tasolle tarvitaan. Lisäksi saat siitä selville, kuinka paljon XP:tä saat kustakin Premium Collectibles-tuotteesta. Näytämme myös missä tavallisten Collectibles-tuotteiden XP näkyy Immutablen metatiedoissa.


Collector Levels and Premium Collectibles.png

Otathan huomioon, että täydet sarjat tarjoavat valtavan määrän bonus XP:tä. Täyden sarjan bonus lasketaan useimmissa tapauksissa seuraavasti: sarjassa olevien esineiden määrä * sarjassa olevien tuotteiden yhteen laskettu XP. On kuitenkin useita sarjoja, joissa olemme korottaneet pistemäärää, antaaksemme osalle sarjoista enemmän arvoa. Tsekkaa tältä sivulta lisätietoja sarjoista.

 

Huom.: Keräilijän XP:si ja tasosi lasketaan lompakossasi olevien keräilytuotteiden perusteella, olipa kyseessä MetaMask- tai Keräilijän lompakko. Jos jaat Keräilytuotesarjan molemmille lompakoille, et saa sen tuomaa bonus XP:tä. Sarjan keräilytuotteiden on oltava yhdessä lompakossa, jotta se laskettaisiin kokonaiseksi.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk