Keräilyikkuna

Löydät Keräilyikkunan Keräilijan killastasi Modernissa versiossamme, sekä Habbo Collectibles-sivustolta. Pääset siihen klikkaamalla profiilivalikkosi "Keräilijöiden kilta"-osiota Modernissa versiossamme.

 

Keräilyikkunasta näet kaikki julkaisemamme Habbo Collectibles-tuotteet, sarjoihin järjestettyinä. Voit tarkastaa sieltä kaikki omistamasi keräilytuotteet, kuin myös kustakin sarjasta sinulta puuttuvat tuotteet, sekä kuinka monta kokonaista sarjaa olet kerännyt.


Collectors Guild view 1.png

 

Keräile tuotteita ansaitaksesi Keräilijän XP:tä

Mitä enemmän sinulla on keräilytuotteita, sitä enemmän Keräilijän XP:tä saat. Mitä enemmän sinulla on XP:tä, sitä korkeampi Keräilijätasosi tulee olemaan. 

 

Tulevaisuudessa pelaajat, joilla on korkeampi Keräilijätaso, pääsevät käsiksi vaikka minkälaiseen ainutlaatuiseen sisältöön ja joissakin tapauksissa myös ominaisuuksiin 👀

 

Aiemmin olemme jakaneet sesonkilahjoja käyttäjien omistamien Genesis Habbo Avatars- ja Crafted Avatars-hahmojen määrän perusteella. Jatkossa tulemme käyttämään Keräilijätasoa niiden sijasta päättäessämme, kenelle ja kuinka paljon sitä tulemme jakamaan. Tämä on kattavampi tapa palkita yhteisöämme, sillä käyttäjät voivat saada sesonkilahjoja keräämällä kokonaisia sarjoja tai yksinkertaisesti omistamalla Premium Collectibles-tuotteita!

Keräile kokonaisia sarjoja ansaitaksesi bonus XP:tä ja tuotteita

Keräilijän XP:n lisäksi voit ansaita ainutlaatuisia bonusesineitä keräämällä kokonaisia sarjoja ennen tiettyä määräaikaa. Jokaisessa sarjassa on ajastin – jos pidät kaikki kyseisen sarjan tuotteet hallussasi kunnes sen aika päättyy, saat ainutlaatuisen kyseiseen sarjaan kuuluvan bonustuotteen! 

 

Huom., kyseessä on erillinen keräilytuote, eikä sitä tulla jakamaan uudelleen. Jos sinulla on kaikki sarjan tuotteet ajastimen nollautuessa, saat mahdollisuuden lunastaa bonustuotteen. Jos lunastat tuotteen verkkosivujemme Keräilyikkunalta, talletamme sen MetaMask-lompakkoosi. Jos lunastat sen pelissä, se talletetaan Keräilijän lompakkoosi.

On tärkeää tiedostaa, että saat sarjan valmiiksi vain, jos se on kokonaisuudessaan yhdessä lompakossa. Sarjaa ei lasketa täydeksi, jos tuotteet on jaettu MetaMask- ja Keräilijän lompakoiden välille.

Lisäämme mahdollisuuden siirtää keräilyesineitä Keräilijän lompakosta MetaMask-lompakkoon myöhemmin vuonna 2024.

 

❗ HUOM.: lisäämme lanseerauksen yhteydessä vain pieneen osaan sarjoista bonustuotteen. Tulemme lisäämään niitä vähitellen ajan myötä.


Set timer.png

 

Usein kysyttyä:

Kuinka monta kertaa kukin lompakko voi saada bonuslahjapakkauksen sarjan loppuunkeräämisestä?

 

Vain kerran.Milloin lisäätte bonustuotteita muihin sarjoihin?

 

Lisäämme niitä vähitellen tulevien kuukausien ja vuosien aikana.

 

 

Täytyykö minun pitää keräilytuotteet sarjassa pitääkseni keräilijän XP:n?

 

Kyllä. Jos myyt tai siirrät keräilytuotteet, et saa niistä XP:tä.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk