Keräilysarjat

Sarjat ovat julkaisemiemme keräilytuotteiden ryhmiä. Luokittelemme niitä julkaisuajankohdan ja/tai teeman mukaan. Meillä on esimerkiksi sarjoja joululle 2022, "Wall Street"-sarja, Forge-sarja jne.

 

Löydät luettelon kaikista sarjoista Keräilijän killastasi.


Collectors Guild view 1.png

Täysien sarjojen kerääminen antaa lisää Keräilijän XP:tä, joka nostaa Keräilijätasoa. Esim. jos sarja koostuu neljästätoista tuotteesta, ja niiden yhteenlaskettu arvo on 666 XP:tä, lopullinen XP-määrä, jonka saat sarjasta, on 9 324 (= 14 x 666).

Jos myyt tai siirrät sarjan keräilytuotteita, et saa niistä enää Keräilijän XP:tä.

 

Tulevaisuudessa pelaajat, joilla on korkeampi Keräilijätaso, pääsevät käsiksi vaikka minkälaiseen ainutlaatuiseen sisältöön ja joissakin tapauksissa myös ominaisuuksiin 👀

 

Aiemmin olemme jakaneet sesonkilahjoja käyttäjien omistamien Genesis Habbo Avatars- ja Crafted Avatars-hahmojen määrän perusteella. Jatkossa tulemme käyttämään Keräilijätasoa niiden sijasta päättäessämme, kenelle ja kuinka paljon sitä tulemme jakamaan. Tämä on kattavampi tapa palkita yhteisöämme, sillä käyttäjät voivat saada sesonkilahjoja keräämällä kokonaisia sarjoja tai yksinkertaisesti omistamalla Premium Collectibles-tuotteita!

 

Keräämällä kokonaisia sarjoja, pelaajat voivat myös ansaita ainutlaatuisia bonustuotteita. Tsekkaa lisäinfoa aiheesta täältä.


HUOM.: lisäämme lanseerauksen yhteydessä vain pieneen osaan sarjoista bonustuotteen. Tulemme lisäämään niitä vähitellen ajan myötä.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk