Millä työkaluilla Habbo varmistaa lapseni turvallisuuden?

Olemme kehittäneet muutamia työkaluja, joden avulla voit varmistaa, ettei kukaan tai mikään uhkaa lapsesi miellyttävää ja turvallista Habboilukokemusta.

Kun käytössä olevat työkalut ovat hallussa, lapsi osaa toimia epämiellyttävissä tai uhkaavissa tilanteissa. Lue siis seuraavat ohjeet huolella ja perehdytä myös lapsesi niihin!


 
-Häiritsevien käyttäjien hiljennys


Jos toinen Habbo häiritsee lastasi tai häntä ei yksinkertaisesti huvita kuunnella toista käyttäjää, hän voi hiljentää haluamansa käyttäjän painamalla 'Hiljennä'-painiketta. Hiljentää voi klikkaamalla Habboa, jonka haluaa hiljentää. Hiljentämisvaihtoehto ilmestyy hahmon pään yläpuolelle avautuvaan valikkoon. Kun klikkaat sitä, ko. Habbon käymät keskustelut katoavat.

Lue lisätietoja 'Hiljennä'-painikkeesta täältä.


-Huoneen hallinnoinnin asetukset


Lapsellasi on määräysvalta hänen omissa huoneissaan. Hän voi itse päättää, mitä hänen huoneissaan tapahtuu ja kuka voi vierailla niissä. Tällä tavalla hän osallistuu itse aktiivisesti moderointiin ja auttaa tekemään Habbosta mukavamman ja turvallisemman yhteisön. Hänellä on käytössään seuraavat toiminnot:

 


*Potkiminen


Tällä toiminnolla voi poistaa toisen käyttäjän omasta huoneesta. Ulospotkittu Habbo voi kuitenkin palata huoneeseen, jos se ei ole lukossa tai täynnä.*Porttikielto


Tällä toiminnolla voi antaa porttikiellon haluamalleen Habbolle omissa huoneissa. 

 *Porttikiellon poisto


Tällä työkalulla voi poistaa tai muokata virheellisesti annettuja porttikieltoja.

Lapsesi voi myös antaa valitsemilleen Habboille oikeudet moderoida omissa huoneissaan, silloin kun he eivät itse ole paikalla. Lisätietoa huoneiden moderointiasetuksista ja moderointioikeuksien antamisesta toisille Habboille löydät täältä.


-Huoneeseen pääsyn rajoittaminen


Valitsemalla yhden seuraavista vaihtoehdoista, lapsesi voi itse päättää, ketkä kaikki pääsevät sisälle hänen huoneisiinsa:

Kaikki – Kuka tahansa pääsee sisälle huoneeseen.

Kaverit – Huoneen omistajan kaverit pääsevät huoneeseen.

Kaikki, joilla on salasana – Huone on lukittu salasanalla, jolloin sinne pääsevät sisälle ainoastaan käyttäjät, jotka tietävät salasanan.

Omistaja (näkymätön)Ainoastaan huoneen omistaja pääsee huoneeseen sisään; huone ei näy muille huonevalikossa. Ota huomioon, että huone on silti mahdollista löytää muita keinoja käyttäen (vaikkei sinne pääse sisään).


Habbot voivat muokata huoneasetuksia klikkaamalla huoneen tietojen kuvaketta ruuden alakulmasta.


 
-Foorumien moderointi

Ryhmän omistajat voivat asettaa oikeuksia erikseen foorumin näkyvyydelle. He voivat luoda viestiketjuja ja julkaista ryhmäfoorumeilla.

Ryhmän omistajat voivat myös moderoida yksittäisiä julkaisuja ja viestiketjuja. He voivat myös antaa huoneen ylläpitäjille oikeudet moderoida.


 
-Profiilin yksityisyysasetukset


Habbo on anonyymi alusta ja Habbojen henkilökohtaiset tiedot eivät ole näkyvillä Hotellissa. Joka tapauksessa, Hotellin etusivun “Hahmon tiedot” -välilehden yksityisyysasetuksista voidaan tiukentaa turvallisuusasetuksia entisestään. Yksityisyysasetuksia ovat seuraavat:

 

Profiilisivun näkyvyys – Käyttäjä voi itse valita näkevätkö toiset hänen profiilisivunsa tiedot vai eivät.

 

Online-tila – Käyttäjä voi itse valita haluaako toisten näkevän onko hän online-tilassa vai ei.

 

Seuraamisen asetukset – Vain kaverit voivat seurata Habboa huoneesta toiseen. Jos hän kuitenkin haluaa olla hetken rauhassa, voi ominaisuuden pistää pois päältä, jolloin kukaan ei voi seurata käyttäjää. 

 

Kaveripyyntöjen hyväksyntä  – Jos sinulle tulee ei-toivottuja kaveripyyntöjä, voit estää ne tätä vaihtoehtoa käyttäen.Turvalukitus

 

Turvalukitus on vapaavalintainen ominaisuus, joka on saatavilla vain tileille, jotka käyttävät sähköpostia ja salasanaa kirjautumiseen. Jos turvalukitus on päällä, tili tullaan lukitsemaan, jos sillä havaitaan epäilyttävää käytöstä. Lukitsemisen jälkeen sähköpostiin lähetetään kertakäyttöinen tunnus, jolla tilin lukitus voidaan poistaa. Turvalukitus voidaan aktivoida “Käyttäjätunnuksen asetukset”-välilehdeltä.

Lisätietoa turvalukituksesta täältä.

Muista myös, että löydät lisätietoja avunpyytämisestä ja neuvoja Habboiluun liittyvistä ongelmista täältä.

 

 

 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk