Pelaajien välinen vaihtaminen Habbossa

Mitä vaihtamiseen hahmon valikkoa käyttäen vaaditaan?

 

  • Sinulla pitää olla vaihtolupa. 
  • Sinulla ei saa olla vaihtolukkoa.

 

Miten avaan vaihtamisen toisen Habbon kanssa?

Jos täytät yllämainitut kriteerit, klikkaa Habboa jonka kanssa haluat aloittaa vaihtamisen. Habbon ylle avautuu valikko, josta voit nähdä 'vaihda' vaihtoehdon (tämän kohdan voit nähdä vain jos täytät yllämainitut kriteerit)

Klikkaamalla 'vaihda' lähetät toiselle Habbolle pyynnön vaihtamisesta. Tämä avaa myös vaihtoikkunan näytöllesi. Toisen Habbon pitää hyväksyä vaihtopyyntö ja sen jälkeen olette valmiita vaihtamiseen.

 

Miten voin vaihtaa Collectibles-keräilytuotteitani toisten Habbojen kanssa?

 

Jos sinulla on Collectibles-keräilytuotteita Keräilijän lompakossasi, voit vaihtaa niitä muiden Habbojen kanssa tavallisten tavaroiden tapaan.

 

Vaihdoista, jotka sisältävät ainakin yhden Collectibles-keräilytuotteen, on maksettava 10 Hopean arvoinen vaihtomaksu. 

 

Sopiminen siitä, kuka maksaa minkäkin osuuden vaihtomaksusta, on osa vaihdon neuvottelua. Jotkut pelaajat saattavat haluta jakaa maksun tasan (5 Hopeaa per osapuoli) ja jotkut taas saattavat olla valmiita maksamaan suuremman osan vaihtomaksusta tai jopa koko sen summan, riippuen vaihdossa saaduista tuotteista. 

 

Huom.: Collectibles-keräilytuotteiden vaihdossa oleva määrä ei vaikuta vaihtomaksuun – se on aina 10 Hopeaa (joka vastaa noin 0,12 Yhdysvaltain dollaria (USD)).

 

 

Miksi Collectibles-keräilytuotteiden vaihtamisesta pitää maksaa Hopealla?


Tsekkaa lisätietoja Hopeasta ja siitä, miksi otimme sen käyttöön täältä.

 

Miksi Collectibles-keräilytuotteista voi vaihtaa ainoastaan tavaroita, mutta ei vaatteita?

 

Artikkelin päivittämisen ajankohtana (maaliskuussa 2024) Habbossa voi vaihtaa ainoastaan tavarakeräilytuotteita. Aiomme kuitenkin tehdä lähes kaikista Collectibles-keräilytuotteista vaihtokelpoisia.Milloin Metamask-lompakoissa olevien Collectibles-keräilytuotteiden vaihtaminen tulee olemaan mahdollista?

 

Aiomme ottaa käyttöön tulevaisuudessa siirtotyökalun, jonka avulla keräilytuotteita voidaan siirtää omasta MetaMask-lompakosta omaan Keräilijän lompakkoon. Näin keräilytuotteita, jotka on ostettu Collectibles Shopista voidaan myydä pelaajille, jotka ostavat tuotteita mieluummin Habbo-kolikoilla, eivätkä halua käyttää Immutable X:ää.

 

 

Miksei vaihtoikkuna avaudu automaattisesti kun pyydän toista Habboa vaihtamaan kanssani? 

Saat ilmoituksen, kun toinen Habbo pyytää saada vaihtaa kanssasi. Näin ehkäisemme turhien vaihtoikkunoiden pomppaamista ruutuun, jotka voivat häiritä peliä.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk