Pelaajien välinen vaihtaminen Habbossa

Habbossa on olemassa turvallinen vaihtojärjestelmä, jonka avulla voit vaihtaa tuotteita ilman pelkoa, että niitä varastettaisiin. Huom. sinulla on oltava vaihtolupa voidaksesi vaihtaa muiden Habbojen kanssa! Alla listaamme tavallisimpia kysymyksiä vaihtamiseen liittyen.

 

Mistä tiedän, voiko toinen pelaaja vaihtaa?

 

Et voi tarkastaa pystyykö toinen Habbo vaihtamaan, mutta voit tarkastaa oman tilasi tsekkaamalla mitä merkkejä olet kerännyt vaihtolupasaavutuksiisi.

 

Miten tuotteita vaihdetaan?

 

Napsauta hiiren kakkospainikkeella pelaajaa, jonka kanssa haluat vaihtaa ja valitse hahmon valikosta ”Vaihda”.

 

Avatar context menu.png

 

Mitä vaihtamiseen hahmon valikkoa käyttäen vaaditaan?

 

  • Sinulla pitää olla vaihtolupa. 
  • Sinulla ei saa olla vaihtolukkoa.

 

Miten avaan vaihtamisen toisen Habbon kanssa?

Jos täytät yllämainitut kriteerit, klikkaa Habboa jonka kanssa haluat aloittaa vaihtamisen. Habbon ylle avautuu valikko, josta voit nähdä 'vaihda' vaihtoehdon (tämän kohdan voit nähdä vain jos täytät yllämainitut kriteerit)

Klikkaamalla 'vaihda' lähetät toiselle Habbolle pyynnön vaihtamisesta. Tämä avaa myös vaihtoikkunan näytöllesi. Toisen Habbon pitää hyväksyä vaihtopyyntö ja sen jälkeen olette valmiita vaihtamiseen.

 

 

Mikä on kolesetti?

 

Kolesetit ovat tuotteita, jotka voidaan muuntaa kolikoiksi niitä klikkaamalla. Niitä käytetään pääasiassa pelaajien välisissä vaihdoissa. Kun vastaanotat kolesetin (esim. Kultaharkon, Timanttiankan, 2016 kuplajuoman jne.) vaihtamalla, sen tarjoamat kolikot siirretään suoraan Rahapussiisi tai Holviisi tavaravalikon sijasta. Saat esim. 50 kolikkoa Kultaharkon sijasta.

 

Pitääkö minun osallistua vaihtamiseen?

 

Ei, sinun ei tarvitse vaihtaa, jos et halua.

 

Voinko saada ilmaisia tavaroita tai moninkertaistaa tavaroita vaihtamalla?

 

Habbot väittävät usein, että he voivat tuplata tavarasi vaihtamalla sen heidän kanssaan tai että voit saada sen ilmaiseksi. Se ei kuitenkaan ole totta, vaan he yrittävät varastaa tavarasi. Jos joku yrittää tätä, pyydämme sinua lähettämään ”avunpyynnön” ja poistumaan huoneesta.

 

Voinko ottaa vastaan lahjoja Habboilta, jos minulla ei ole vaihtolupaa?

 

Kyllä voit.

 

Minkä arvoisia tuotteet ovat?

 

Ei ole olemassa opasta siitä, minkä arvoisia mitkäkin tavarat ovat. Niiden arvon määrittää yksinkertaisesti se, minkä hinnan olet valmis hyväksymään ja maksamaan niistä.

 

Miten voin vaihtaa Collectibles-keräilytuotteitani toisten Habbojen kanssa?

 

Jos sinulla on Collectibles-keräilytuotteita Keräilijän lompakossasi, voit vaihtaa niitä muiden Habbojen kanssa tavallisten tavaroiden tapaan.

 

Vaihdoista, jotka sisältävät ainakin yhden Collectibles-keräilytuotteen, on maksettava 10 Hopean arvoinen vaihtomaksu. 

 

Sopiminen siitä, kuka maksaa minkäkin osuuden vaihtomaksusta, on osa vaihdon neuvottelua. Jotkut pelaajat saattavat haluta jakaa maksun tasan (5 Hopeaa per osapuoli) ja jotkut taas saattavat olla valmiita maksamaan suuremman osan vaihtomaksusta tai jopa koko sen summan, riippuen vaihdossa saaduista tuotteista. 

 

Huom.: Collectibles-keräilytuotteiden vaihdossa oleva määrä ei vaikuta vaihtomaksuun – se on aina 10 Hopeaa (joka vastaa noin 0,12 Yhdysvaltain dollaria (USD)).

 

 

Miksi Collectibles-keräilytuotteiden vaihtamisesta pitää maksaa Hopealla?


Tsekkaa lisätietoja Hopeasta ja siitä, miksi otimme sen käyttöön täältä.

 

Miksi Collectibles-keräilytuotteista voi vaihtaa ainoastaan tavaroita, mutta ei vaatteita?

 

Artikkelin päivittämisen ajankohtana (maaliskuussa 2024) Habbossa voi vaihtaa ainoastaan tavarakeräilytuotteita. Aiomme kuitenkin tehdä lähes kaikista Collectibles-keräilytuotteista vaihtokelpoisia.Milloin Metamask-lompakoissa olevien Collectibles-keräilytuotteiden vaihtaminen tulee olemaan mahdollista?

 

Aiomme ottaa käyttöön tulevaisuudessa siirtotyökalun, jonka avulla keräilytuotteita voidaan siirtää omasta MetaMask-lompakosta omaan Keräilijän lompakkoon. Näin keräilytuotteita, jotka on ostettu Collectibles Shopista voidaan myydä pelaajille, jotka ostavat tuotteita mieluummin Habbo-kolikoilla, eivätkä halua käyttää Immutable X:ää.

 

 

Miksei vaihtoikkuna avaudu automaattisesti kun pyydän toista Habboa vaihtamaan kanssani? 

Saat ilmoituksen, kun toinen Habbo pyytää saada vaihtaa kanssasi. Näin ehkäisemme turhien vaihtoikkunoiden pomppaamista ruutuun, jotka voivat häiritä peliä.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk